• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanç görümce !

paylaşım değil.. ben kendi resmimi koydum profilime o da kendi resmini koydu normalde ikimizin beraber resmi vardı bide nişanlım evde durgun olunca anlamış ama onane onu ilgilendirmez ben gayet iyi niyetli napıyosun die aradım kız bana soramazsın naptımı dedi :KK70: ruh hastası ya sonrada aramıyosun arada arıyosun dedi kendi beni 7 aydrı 1 kere bile telefonla aramamış insan ki ben onları devamlı aramak zorunda değilim 7 aydır tanıyamadı sanki beni... işte salak saçma şeyler. kendisi hiç araamaz ben arada ararım laf ediyor aramıyosun diye
kız müneccim gibiymiş:KK53: yine seni eleştireceğim, seni aramayan görümceni sen neden arayıp duruyorsun? bir kere bile aramamış bir kızı? laf ediyor diye hiiiiç kendini savunma. gelin olan, aile tarafından aileye ısındırılması gereken sensin. sen böyle yaparsan kızın elbette beklentilerini yükseltirsin, sonra demedi deme başın çooook ağrır. az mesafe, çok huzur. ayrıca nişanlın da evde olup biteni sana neden aktarıyor? senle olan tartışmalarını da evde aktarıyor olmasın?

Birincisi aileyle bu kadar samimiyet elbet bir yerden patlak verir. İkincisi anne kızının kusurlarını elbet bilir ama siz neticede el kızısınız onların gözünde sizin için kızını karşısına alacak hali yok. Son olarak da nişanlınızla kavgalıyken ablasını niye aradınız hiç anlamadım. Böyle ruh hastası tarzı lafları umarım nişanlınızın yanında da sarf etmiyorsunuzdur çünkü onun gözünde ne kadar haklı da olsanız kardeşi hakkındaki laflarınız sizin değerinizi düşürür.

Yorumlara kendisi de dahil olduysa belki oda çekiniyordur. Yada konu kapansın diye seninle yeniden açmak istememiştir. Yada görümce tepki koymuştur bilemem. Ama benimki aynı sorunları kendi eşi,kv si ile de yaşadığı için herkes onun huyu işte modunda.benim yanımda da dillendirilir yani. Ama ben kendi mevzularımı döküp karmaşa çıkartmak istemedim. Bir daha yaparsa bağımı koparacağım için ozaman ailesine de durumu söylerim. Eşim biliyor zaten beni de,benim ona yaklaşımımı,ince düşüncelerimi ve onun bir okadar alakasız tavırlarını,beni eleştirmeye,eşimin gözünde değerimi azaltmaya çalıştığınk(1kere eşimi gazlamaya kalktı geri tepti.sonra beni arayıp özür diledi öyle demedim sen yanlış anlamışsın diye). Ben herkesi kendim gibi zannediyorum,sende öyle sanma. Hele bir aile kuruluyorsa bağlar daha kuvvetli olsun istiyor insan. Ama herkes bir değil,niyetlerde değil. Nişanlın sana destek oldukça iyi. İlk karşılaşma da ise bence hiçbir şey yok gibi davran tabi fazla cıvıldamadan. Konu açarlarsa ona göre konuşursun, açılmazsa da çok uzun oturmadan biraz vakit geçirip dönersin. Şu aşama da sen soğuk olursan onuda bahane edip yine sana saydırabilirler.

zaten benim ince yaklaşımımdan nişanlım beni ezdirmedi eskiden nişanlım çok ana kuzusuydu aile düşkünüydü ama rahatsız edici durumdaydı ben onunla konuştukça düzeldi ben hiç beni böyle savunabilceğini düşünemezdim gerçekten.. ben nişanlıma dedi sen yanımda oldun ben yine onların yüzüne bakarım takmıyorum alınmıyorum dedim.. görümcemin geçimsiz oldunu nişanlım bana başta söylemişti zaten . dengesiz o demişti zaten ikizler burcu anneside biliyor anneside kızının huyunu önceden anlatmıştı bile bile dolduruşa geldi hayret ediyorum ama inan umrumda değil ben kalitemi seviyemi bozmıcam nişanlım ne zaman isterse annesinin evine gider bişey belli etmem ben öyle davrandıkça ablası kudurcak takmadığım için ama ben nişanlma bu süreçte destek oldum ben üzülmüyorum boşver hayatım vs diyerek gazlamak kavga çıkarmak yerine alttan alan taraf ben kavga çıkaran taraf annesi ablası olunca benim yanımda oldu

paylaşım değil.. ben kendi resmimi koydum profilime o da kendi resmini koydu normalde ikimizin beraber resmi vardı bide nişanlım evde durgun olunca anlamış ama onane onu ilgilendirmez ben gayet iyi niyetli napıyosun die aradım kız bana soramazsın naptımı dedi :KK70: ruh hastası ya sonrada aramıyosun arada arıyosun dedi kendi beni 7 aydrı 1 kere bile telefonla aramamış insan ki ben onları devamlı aramak zorunda değilim 7 aydır tanıyamadı sanki beni... işte salak saçma şeyler. kendisi hiç araamaz ben arada ararım laf ediyor aramıyosun diye
Onu demiyo
Üstüne alınmış dediğin paylaşımların nedir mesela

9 yıllık evliyim bunca zamandır eşlerin ailesi konusunda diyebileceğim tek şey
isterse ağızlarında kuş tutsunlar samimi olmamak lazım araya bir sınır çekip o sınırı asla geçmemek lazım
duyduklarım gördüklerim yaşadıklarım neticesiyle de görümcelerde maşallah kayınvalidelerden beter oldu.
nedir bunlardan çekilenler yahuu
bu düşmanlıklar kıskançlıklar nedir anlam veremiyorum ki

evin icindeki kavgayi nisanliniz size anlatiosa dikkat edin kendi aranizda olan kavgayida annesi gile anlatmsn ... bence size anlatmamaliydi ... bu benim düsüncem

Onu demiyo
Üstüne alınmış dediğin paylaşımların nedir mesela

yokki hiç alınması gerekcek bir paylaşım yapmadım uydurmuş ben şey yazmışım sözde kahvem ayağıma gelir yazmışım sözde :D o da onlara gittimde arada kahve yapar getirirdi :D ama uydurmuş öyle bişey hiç paylaşmadım yani ruh hastası

arkadaşlar merhaba size yaşadığım bir olayı anlatıp fikirlerinizi almak istiyorum..
ben nişanlımın ailesine gideirm ziyarete haftada 1 - 2 gün ve annesi ablası beni çok severlerdi inanılmaz çok..
neyse nişanlımla tartıştık ablası bunu fark etmiş bende habersiz aradım napıyosun nasılsın diye bana sen napıyosun diye soramazsın dedi beni tersledi saygımı bozmadım kapattım . nişanlıma söyledim ablası nişanlımn kız arkadaşlarıyla daha önce hep tartışmış ilk defa beni sevmiş bi kız ama biraz ruh hastası cidden nişanlımda basta söylmşti ablamın sağı solu belli olmaz vs diye neyse nişanlım bana onun huyunu biliyosun boşver fln dedi .. anneside beni çok sever ama çabuk dolduruşa gelebilen bir kadındır. aradan 2 gün geçti nişanlım işe gitmek için uyanmış sabah ablası söylenmeye başlamış bana faceden laf sokuyo diye (bende ekli değil ablası normal paylaşımlarımı üstüne alınmış ruh hastaı) söylenmiş baya anneside söylenmiş nişanlımda bağırıp kavga etmiş onlarla gelmyorum eve demiş rest çekmiş. iki gün otelde kaldı zorla yalvar yakar eve getirdiler nişanlımı nişanlımda eve gelince hepsine tepki koyup ilişkime karışmıcaksınız demiş . kendiniz üstünüze alınıyonusuz yeter artık demiş susturmuş hepsnini banada kimse sana laf edemez düzelcekler dedi.önceden çook annesine düşkündü sonradan düzeldi uzun uğraşlar sonunnda :) sizce napmam lazım bidaha nasıl yüzyüze bakcam onlarla. bende nişanlıma boşver sen saygını bozma ben onlara artık alınmıyorum benim için sen varsın senin için onlara bişey demem fln dedim .. ama napmam lazım annesi beni çok sever ama ablası dolduruyor onu nasıl bi strateji uygulamalıyım

Ablasi inanilmaz cok seviyor ama nisanlinizla tartismaniz neticesi sizi tersliyor; annesi cok seviyor ama kizinin doldurusuna gelip oglu evi terkedinceye kadar söyleniyor.

Size tavsiyem bu cook sevme olayini cook mesafeyle degistiririm. Kimse kimseyi kendi annesi gibi bilip sevmesin, kimse de oglunun esini kendi kizi gibi görmesin. Doganin kanununa aykiri bu ki sizin durumunuz da bunu kanitliyor. Haftada bir iki gitmeyi de azaltin. Nisanliniz size geliyor mu bu kadar? Temkinli olun ve davet edilmeden gitmeyin. Annesini makul sürelerde arayin ablasina da selam gönderin. Sadece nisanlinizin onu yapamazsiniz bunu söyleyemezsiniz deyip evi terketmesiyle cözümlenmez bu. Ayrica bence bu evi terketmesiyle ilgili soru isareti olussun kafanizda. Size niye yapmasin?

yokki hiç alınması gerekcek bir paylaşım yapmadım uydurmuş ben şey yazmışım sözde kahvem ayağıma gelir yazmışım sözde :KK70: o da onlara gittimde arada kahve yapar getirirdi :KK70: ama uydurmuş öyle bişey hiç paylaşmadım yani ruh hastası
İlginç.

valla arkadaşım 2 yıllık evliyim bendede böyle bir görümce var .. Hiç muhatap olmuyorum merhaba merhaba o kadar ağırdan al kendini böylelerin ne yapçağı hiç belli olmaz..

Mesafenı koy sonrası gercekten cok kotu biz bu sebebten nişan attık bıttı gitti onlar mutluyken aglayan sızlayan ben oldum

Görümce Kv yi bilmem de bana nişanlın çok fevri geldi

Bu kadarlık olayla ev terk etmek vs

Şimdi hoşuna gidiyor seni sahipleniyor vs gibi geliyor amma Evlenince de aynı tarz çıkışları sana da yapabilir dikkat

valla arkadaşım 2 yıllık evliyim bendede böyle bir görümce var .. Hiç muhatap olmuyorum merhaba merhaba o kadar ağırdan al kendini böylelerin ne yapçağı hiç belli olmaz..

evet allahtan ablasının huyunu biliyor nişanlım bende çok mesafeli olcam daha iyi benim kafam rahat olcak

Back
X