Yorumlara kendisi de dahil olduysa belki oda çekiniyordur. Yada konu kapansın diye seninle yeniden açmak istememiştir. Yada görümce tepki koymuştur bilemem. Ama benimki aynı sorunları kendi eşi,kv si ile de yaşadığı için herkes onun huyu işte modunda.benim yanımda da dillendirilir yani. Ama ben kendi mevzularımı döküp karmaşa çıkartmak istemedim. Bir daha yaparsa bağımı koparacağım için ozaman ailesine de durumu söylerim. Eşim biliyor zaten beni de,benim ona yaklaşımımı,ince düşüncelerimi ve onun bir okadar alakasız tavırlarını,beni eleştirmeye,eşimin gözünde değerimi azaltmaya çalıştığınk(1kere eşimi gazlamaya kalktı geri tepti.sonra beni arayıp özür diledi öyle demedim sen yanlış anlamışsın diye). Ben herkesi kendim gibi zannediyorum,sende öyle sanma. Hele bir aile kuruluyorsa bağlar daha kuvvetli olsun istiyor insan. Ama herkes bir değil,niyetlerde değil. Nişanlın sana destek oldukça iyi. İlk karşılaşma da ise bence hiçbir şey yok gibi davran tabi fazla cıvıldamadan. Konu açarlarsa ona göre konuşursun, açılmazsa da çok uzun oturmadan biraz vakit geçirip dönersin. Şu aşama da sen soğuk olursan onuda bahane edip yine sana saydırabilirler.