kıskanç görümce !

Evime gelmiyorlar artık kızları düğünden önce bana küfüretti yeter artık nişandan beri bana yaptığın evime giremezsin sen benim dedim. Kızlarını almadım eve. Onlarda Dedi ki bizim kızımız böyle kabul etceksin yani o sövcek sen suscaksın yok öyle dedim ondan sonra onlarda gelmez oldu. Ben de eşimin Hatrına 2 kere gittim yüzüme bakılmadı gitmiyorum artık. Tek dertleri kıskançlık ve para. Her şey var aile de yalan iftira vs. Kızları evlenmek üzere şimdi bakalım bana yapılanları Allah nası çıkaracak

allah büyük umarımmm çıkar aynı şekilde

Onlarin gozunde yine ben suclu oldum cunku insan degiller.. ama kendilerine birsey olmuyo sanki .. yapmis olduklarini unutmuslardir bile.. birde eski psikopat gorumce evli yani.. ama ortada evlilik bile yok sacma sapan insanlar.. ilahi adalet ne zmn devreye girecek cok merak ediyorum..

bence bunlar sana vesile olmuşş.. ayrıca aynı şeyler benim görümcede öyle değişik bi tip cezaevinde svgilisi var beraber yaşıyolarmış ama evli değillermiş vs bide bana laf ediodu kimse kendi pisliğini görmez zate canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…