kıskanç görümce !

nisanlinin annesine duskunlugunu nasil gecirdin hangi ugraslarla gecti banada soylesene ya :)

ay neler çektim yaa neelerrr bi Allah bir ben bilirim canım..
önceki açtığım konuları okusana göz gezdir yuhhh dersin bak...
seninde aynı skıntınmı var hemen sana akıl verebilirim :)

ay neler çektim yaa neelerrr bi Allah bir ben bilirim canım..
önceki açtığım konuları okusana göz gezdir yuhhh dersin bak...
seninde aynı skıntınmı var hemen sana akıl verebilirim :)

Valla biz ne asamasindayiz onu bilmedigim için simdilik bisey diyemiyorum ben nisanlimla nisanlimda benimle konusmuyor aileler ve biz tartistik. nerden bulabilirim senin eski konularini okuyum bi :)
akil verirsen iyi olur :) olurda birgun belki bi ihtimal barisirsak belki bende uygulayabilirim :)

Canım benim ben görüşmüyorum artık hiç biriyle psikolojim Rabat ama şunu gördük eşini tek de göndermiceksin o Zaman da dolduruyorlar. Beni istememe sebepleri ise oğulları onlara bekarlığndaki gibi para yollasın hep bi şeyler alsın hatta tatile bile beraber gidelim onlarla. Bunları istiolar hatta bu tatilde yalnız gönderdim eşimi ben varken gıkları çıkmayan aile eşimi yemeği çıkarttırmış hediyeler aldırmış vs. Ha ailesidir yapar ama aile aile değil ki eşini istemeyene yapan eşe de kızmam normal yani. Anlatsam hayatım roman olur. Arkadaşlarım nası dayandın sen bu aileye o görümcen sana küfrederken nası sustun dio. Artık cevabını veriyorum tabi küfürle değil. Sorun şu ki kız kendi küfür edip bizim gelinimiz bana sataşıyor küfür ediyor diye anlatıyor ve ben çileden çıkıyorum tam ruh hastası. Allah yardımcımız olsun.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/433442/ burda açtığım konular mevcut :) valla canımm konuşa konuşa bak şöyle bak böyle örnekler vere vere 8 ayda düzelttim ama 8 ay boyunca çok çektim.. ilk sevgili olduk 2 ay hep annesiyle takıldık dışarı çıkıyoruz hadi anne gel derdi tabi ben basta söyleyemedm hep surat astım surat asmam işe yaramadı sonra düzgünce konuştum aldım karşıma güzellikle konuştum bilerek telefonda burda açtığım konuyu açık bbıraktım içeri gittim o da okumuş herkesin tepkisini görmüş öyle öyle yonta yonta bu hale getirdim.. nişanlım benim yanımda annesiyle altlı üstlü sarmaş dolaş olurdu öperdi öperdi 5 dkka öperdi şap şup çok zoruma giderdi öyle biriydi bak şimdi benim için rest çekip evi terk etti kendi ailem bile şokta nasıl yaptın die

Benimki o kadar sarmas dolas falan degildi gorusmelerimizede getirmezdi annesini falan ama karar falan alinacagi zaman annesi akil veriyo ona sinir oluyorum ve dugunle ilgili ne varsa HIC biseye karistirmiyolar onuda benide. sanki kendisi evleniyo kaynana. gerci simdi kavgaliyiz dort aydir ama oyleydi iste.
canim konun acilmiyor hata yaziyor

bende şu 8 ayda neler neeler yasadım inan ..
evlenemiyoruz neden biliyomusun nişanlım çalışıyor annesine veriyor çünkü annesi 3 aydan 3 aya maaş alıyor az miktrda evde birinin daha çalışması gerekiyor geçinmeleri için o kişide nişanlım ama bizim evlenmemiz lazım görümcem çalışmıyor iş arıyorum diye yalan söylüyor akşama kadar yatıp sabaha kadar oyun oynuyor.. nişanlımda eve para vermese fatura kira ödenmez o da şmdi naparsanız yapın deyip parayı kesip evlilik adımı atamıyor ailesi sonuçta inan çok doldum bıktım artık.. evde ana kız oturup kıç büyütsünler bde beni aramıyosun die kızsınlar sanki ben boş boş oturuyorum..

Daha bakıcam Canım linke Valla bravo sana. Oğlunu yanağından öpen kayınvalidem de bu normal bunu bıraktı yanımda oğlunun boynunu öpüyo artık ama Nasıl öpmek burda söylenmez yaptığında da güldüm zaten ama eşim bile garipsedi. Valla daha anlat anlat bitmez Canım ya. İnşallah ben de Zamanla yontarım ama zor.

Canim yapmazlar öyle hayatta yapmazlar hiç öyle bir beklentiye girme benim görümce bile demek istemiyorum bütün özel şeylerime mahfetti annesi de kalkıp kızım hatalı demedi demez daha o yapmaz öyle şeyler dedi geçti

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kaynana-gorumce-ben-ve-nisanlim.855272/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kaynana-ve-anne-duskunu-nisanli.855433/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kaynanasi-olanlar-buraya.866686/

ayy inanmıyorum o ne öyle kendi evlensin o zaman oğluyla benimki karışamaz bak nap biliyomusun saygısızlık yapmadan korkut gözlerini mesela ben dedim basta ben samimi olmayı sevmiyorum dedim ben soğuk biiyim dedim ama bunu alttan alttan dedim pat die demedim.. sende tepkini koy karıştırma sakın yatak odanada akrışır

hepsi aynı ama varya kv kendi anlatıyodu ben babasına şikayet ederdim hep görümcemi annesini fln babası kızardı onlara die güle güle anlatırdı bana noldu şimdiiii. kayınvalidemin kayınvalidesi yeni evlendiklerinde evindeki sucuğu yedi diye şikayet etmiş kocasına kocası kızmış flnn

aynı benimkide öyleydi annem annemmmm sultanımm diye diye 5 dakka sap şup öperdi annesi hastalanmış numrsı yapar ağlardı ayağını belini ovdururdu annesini evde bırakıp dışarı çıkmak istemezdi tam ana kuzusuydu bak şimdi evi terk etti nerden nereye

annesi değil bizler kadınlık yapcaz çok istiyolarsa anneleriyle evlensnler tövbe tövbe onlar öle öpüşürken ben utanırdım yanlız bırakasım gelirdi

herkes umutsuz konusmus degismez falan diye ama sen degisti diyosun :) acaba bizde barissak degisirmiki :/

herkes umutsuz konusmus degismez falan diye ama sen degisti diyosun :) acaba bizde barissak degisirmiki :/

sen herkese bakma ben inansaydım burda değişmez diyenlere çoktan ayrılırdım inan sabret öyle bi değişiyo ki şöyle düşünüyolar benim evim ayrı olcak benim hayatım ailem ne zamana kadar benle olcak diye düşünce geliyor.. bak nişanlımın yaptıklarını okumuştursundur nasıl ana kuzusuymuş.. ama şimdi dioki yeter benimde hayatım var karışamaz ben kapımı kapatcam diyo .. sende kavga ederek değiştirme düzgünce konuş hep konuş erkekler çocuk gibi düzgünce konuşup aklına gir emin ol beyinlerinde yer ediyor onların.. bizim hayatımız biz alalım kararları de ilk düüğünümüz heycanlanıyorum istediğim gibi olsun konuş annenler fln de. sende konuş kaynnanla ama düzgünce alttan alttan işeleyerk konuş sakın ezdirme kendini öyle alışırlar yoksa

öyle aşırı yakın davranma ama hep hayatından çıkarma biraz mesafeli ol. ama onların yanında hep dik dur ve onlardan daha üstün olduğunu hissettir. mesela bazen gıcık gıcık gül onlar sana laf çaktırdığı zaman

eger bir araya gelirsek bu dort aylik ayriliktan sonra bende oyle konusmayi denerim. zaten sevgiliyken senin su anda dediklerini diyodu ne zamanki aileler araya girdi kararlari annesi almaya basladi.

Inanki duzelmemistir o coook uzun ugraslari biz de yaptik ama adam bi ogle bi bogle nasil isine gelirse o tatafa dogru degisiyor tatlim ah Rabbim su kocalarin kotu ailesi olanlarin kurtula bilsek hic bi zaman da yuzlerini gormesek ya ne guzel olur

bende tam öyle düşündüm birini bozmak stedin zaman sana karşılık verip takmazsa insan sinir olur bend eöyle yapcam

eger bir araya gelirsek bu dort aylik ayriliktan sonra bende oyle konusmayi denerim. zaten sevgiliyken senin su anda dediklerini diyodu ne zamanki aileler araya girdi kararlari annesi almaya basladi.

düzelmezse çokta uğraşma annesiyle mutluluklar dile tabi benimkinin de garantisi yok belki tekrar bozulur :/

Inanki duzelmemistir o coook uzun ugraslari biz de yaptik ama adam bi ogle bi bogle nasil isine gelirse o tatafa dogru degisiyor tatlim ah Rabbim su kocalarin kotu ailesi olanlarin kurtula bilsek hic bi zaman da yuzlerini gormesek ya ne guzel olur

hiç takmamak lazım gerçektenn.. yoksa sinir hastaso olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…