• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanç görümce !

peki nasıl onlarla yüzyüze gelcem onu bilemiyrum
Birden kanki canki olursan cıvığı çıkıyo işin
Keşke en baltan mesafeli olsaydınız ama bu olay bi vesile olsun ikide bir gidip durmayın
Aileler görüşmesi gerektiğinde gidip gelir zaten, sizde nişanlınızla dışarda buluşun

En mantıklısının bile bunu diyeceğini sanmam. mesela benim kayınvalidem kızının bariz haksız olduğu durumlarda bile gelinlere ezdirmeme içgüdüsüyle kızını tutar. Burada önemli olan nişanlınızın tavrı. Oda yapması gerekeni yapmış zaten. Siz çok gerekmedikçe muhatap olmayın. Bırakın nişanlınız kötü olsun. Onu affederler ama sizin dediklerinizde yaptıklarınızda asla unutulmaz. Şuda var erkekler kendileri laf söyler ama eşi söyleyince birden anneleri kıymetli olur.

valla ben dedim açıkca hatalılar diye nişanlımda ben haklıyı tutarım senin ortada suçn yok dedi biz kavgada ederiz ayrılırızda onlar karışamaz dedi güzel bi tepki verdi onlar artık cesaret edemez laf etmeye ben sessiz kaldım kalıcam ama nasıl işte yüzyüze bakcaz

Birden kanki canki olursan cıvığı çıkıyo işin
Keşke en baltan mesafeli olsaydınız ama bu olay bi vesile olsun ikide bir gidip durmayın
Aileler görüşmesi gerektiğinde gidip gelir zaten, sizde nişanlınızla dışarda buluşun

kesinlikle haklısın o çizgiyi aşınca böyle oluyor nişanlımda dedi bana artık mesafeli ol diye

kesinlikle haklısın o çizgiyi aşınca böyle oluyor nişanlımda dedi bana artık mesafeli ol diye
Sen mesafeli olmalısın tamam ama kendi de ailesine fazla köpürmemeli
Atla deve değil gelin-görümce çekişmesi bunun için otelde mi kalınır

Bence de saygınızı bozmayın çünkü bu sefer nişanlınızın gözünde de haklılığınızı kaybedebilirsiniz. Siz onlarla değil nişanlınızla muhatap olun bu konularda, siz değil o konuşsun konuşması gerekenleri. Siz saygınızı bozmadıkça haksız olduğunuz bir yan olmaz, nişanlınız da arkanızda duruyorsa...

aynen öyle ben hep sessiz kaldım benle hiç bu konu konuşmadı nişanlım çatır çatır konuştu susturdu o konu hiç açılmıyormuş artık .. ama annesinin beni araması lazımdı

Sen mesafeli olmalısın tamam ama kendi de ailesine fazla köpürmemeli
Atla deve değil gelin-görümce çekişmesi bunun için otelde mi kalınır

ama bana söylenmemiş ççoook ağır laflar var bence eski açtığım konulara bakarsan anlarsın nişanlım önceden acayip anneye düşkündü onlarda öle cesaret alıp konuştular zaten

Mesela nişanlınızla tartıştığınız halde ablasını neden aradınız
40 yıl düşünsem benim aklıma gelmez, gerek te görmem
ama bana söylenmemiş ççoook ağır laflar var bence eski açtığım konulara bakarsan anlarsın nişanlım önceden acayip anneye düşkündü onlarda öle cesaret alıp konuştular zaten
Orasını bilmiyorum tabi ben tek bu konuyu biliyorum

Mesela nişanlınızla tartıştığınız halde ablasını neden aradınız
40 yıl düşünsem benim aklıma gelmez, gerek te görmem

Orasını bilmiyorum tabi ben tek bu konuyu biliyorum

yani çok aile düşkünüydü ama son olayda benim yanımda oldu yeter kimse sana laf edemez ettirmem dedi rest çekti rest çekmeseydi nasıl olsa bize bişey demiyo diyip ailesi hep konuşurdu

aynen takmıyorum sonuçta nişanlım tepkisini koydu artık cesaret edemezler am anasıl .geliceksin cnm gorfugunde sorarsin køsene cekilir oturursun bos ver kim de ne diyors desin evlenince daha cok seyle belki karsilasirsin ama kocan yaninda olursa kimse seni ezmez hatta deger verirler zamanla cunku mecbur hissederler yine sevmezler ama deger verirler ama sana tavsiyem arkandan konustuklarini duyacaksin bos ver eger yuzune karsi derlerse sertce degil ama sende lafini soyle emin ol kimse belki benim kadar ezik olmadi sende yapma simdi en basta yspmam gerekeni yapiorum kafam rahat

ablası hasta bence.. ama annesinin beni koruması lazımdı kızının dolduruşuyla beenim hakkımda söylenmesi yanlış
yada kızım sus o gelinimz fln demesi lazımdı
Evet kv hata etmiş heleki kızının huyunu da biliyorsa. Şimdi ben aman ne samimi olacam kv ile modunda biri değilimdir. İlişkimizin 2.ayında valide ile tanıştım,eşim ozamanlar başka şehirde çalışıyordu bende ailemin yanına tatillerde geldikçe(üniversitedeyim) kayınvalidemi ziyarete hep gittim. Yani biz baştan samimiydik.kayın pederim ile tanıştığımda eşim ozamanlar sevgilim yine doğudaydı ben evlerine gittim(çağırdı beni) biz iyiyizdir yani. Evlendik tabi sık sık gelmemizi istiyorlar,aynı şehirdeyiz kalmamızı istiyorlar falan. Eşime dedim ne oluyor yahu? Başka şehirden sevgili görümcem bi beni bi eşimi arardı annemlere gitmiyor musunuz diye o derece. Eşimde güzelce konuştu gelmek istersek biz zaten geliriz. Her hafta da size gelemeyiz.ikide bir 3 koldan arıyorsunuz vs. Diye. O meseleyi böyle çözdük. Kimse de bozulmadı haklısınız dedi.
Ama benim görümcem çok müdahaleci bir tiptir. Tek bize değil herkese karışır. Bir şey alacaksak ona sormasak bile fikir beyan edip kendi dediği olsun diye çabalar. Dediğim dediktir yani. Ama herkes onun bu huyunu bilir. Görümcemle ben aynı yaştayım ve hep arkadaşça yaklaştım ona. Cunku benimde 2 yengem var ve çok iyiyizdir. Öyle olmak istedim. Genel çerçevede baktığında iyiyiz ama aslında içten içe onda hep bir didikleme karışma,eleştirme var. Ben uzun sure sallamadım zamanla gerilmeye başladım. Ve bana yönelik haksız bazı hareketleri oldu. Eşimde farkındaydı ve beni savundu konu kapandı. Şuan mesafeliyim. Bir aradayken gayet iyiyiz ama sık haberleşmem. Whatsapp vs. Yazışırken normalim ama eskisi gibi yazmam (yengelerle hep yazışırız). Bazı insanlar mesafe hakediyor. Kayınvalide aramızdaki mevzuları bilmiyor(bir vukuatı daha olursa anne babasına anlatacağımı eşime soyledim. Allahtan sesi çıkmıyor.evli ve çocuklu bu arada oda.)ama bilseydi kızını bildiği için bana hiçbir şey demezdi eminim. Ben uzmemek için açmadım. Burada nişanlı desteği ve kv'nin sizi doğru tanıması önemli. Sizi bilirse kızına prim vermez. Nişanlınız da fazla coşagelmesin evi terketme falan derken size düşman olmasınlar.

ben de nişanlıyım canım, en sık haftada bir kez evlerine giderim. o da genelde bir kahve içimi kadar olur. daha sık gitmeye gerek yok diye düşünüyorum. şimdiden sık gidersek, evlendikten sonra beklentilerini yükseltmiş olurum diye düşünüyorum. hem nişanlımın, hem ailesinin. ayrıca nişanlınla tartıştığını görümcen nerden biliyor?:KK64:

Evet kv hata etmiş heleki kızının huyunu da biliyorsa. Şimdi ben aman ne samimi olacam kv ile modunda biri değilimdir. İlişkimizin 2.ayında valide ile tanıştım,eşim ozamanlar başka şehirde çalışıyordu bende ailemin yanına tatillerde geldikçe(üniversitedeyim) kayınvalidemi ziyarete hep gittim. Yani biz baştan samimiydik.kayın pederim ile tanıştığımda eşim ozamanlar sevgilim yine doğudaydı ben evlerine gittim(çağırdı beni) biz iyiyizdir yani. Evlendik tabi sık sık gelmemizi istiyorlar,aynı şehirdeyiz kalmamızı istiyorlar falan. Eşime dedim ne oluyor yahu? Başka şehirden sevgili görümcem bi beni bi eşimi arardı annemlere gitmiyor musunuz diye o derece. Eşimde güzelce konuştu gelmek istersek biz zaten geliriz. Her hafta da size gelemeyiz.ikide bir 3 koldan arıyorsunuz vs. Diye. O meseleyi böyle çözdük. Kimse de bozulmadı haklısınız dedi.
Ama benim görümcem çok müdahaleci bir tiptir. Tek bize değil herkese karışır. Bir şey alacaksak ona sormasak bile fikir beyan edip kendi dediği olsun diye çabalar. Dediğim dediktir yani. Ama herkes onun bu huyunu bilir. Görümcemle ben aynı yaştayım ve hep arkadaşça yaklaştım ona. Cunku benimde 2 yengem var ve çok iyiyizdir. Öyle olmak istedim. Genel çerçevede baktığında iyiyiz ama aslında içten içe onda hep bir didikleme karışma,eleştirme var. Ben uzun sure sallamadım zamanla gerilmeye başladım. Ve bana yönelik haksız bazı hareketleri oldu. Eşimde farkındaydı ve beni savundu konu kapandı. Şuan mesafeliyim. Bir aradayken gayet iyiyiz ama sık haberleşmem. Whatsapp vs. Yazışırken normalim ama eskisi gibi yazmam (yengelerle hep yazışırız). Bazı insanlar mesafe hakediyor. Kayınvalide aramızdaki mevzuları bilmiyor(bir vukuatı daha olursa anne babasına anlatacağımı eşime soyledim. Allahtan sesi çıkmıyor.evli ve çocuklu bu arada oda.)ama bilseydi kızını bildiği için bana hiçbir şey demezdi eminim. Ben uzmemek için açmadım. Burada nişanlı desteği ve kv'nin sizi doğru tanıması önemli. Sizi bilirse kızına prim vermez. Nişanlınız da fazla coşagelmesin evi terketme falan derken size düşman olmasınlar.

görümcem aynı senin görümcen gibi bazen annesi sanıyor nişanlımın kendisini.. hep bi karışırrr devamlı yorum yapar .. kendini üstte gösterme çabası vardır herşeye müdahele eder vs .. annesi kızının huyunu iyi biliyor evlenince ayrı ev tutcaz ben kızımın huyunu biliyorum anı anını tutmaz kavgacı derdi kızının huyunu iyi bilen insna neden beni savunamadı bu çok saçma.. nişanlımın önceki sevgilileriylede devamlı kavga edermiş annesi bunu biliyor yinede dolduruşa geliyor hayret ediyorum.. artık mesafe koycam kesinlikle .. nişanlım yapması gerekeni yaptı ders almışlardır artık bişey diyemezler ama ben annesinin arayıp beni çağırmasını beklerdim beni sevmesinler ama oğlunun mutluluğu için iyi geçinip saygı duymaları lazımdı bakalım arayıp çağırcakmı nasıl yumuşıcak ortam bilmiyorum..

ben de nişanlıyım canım, en sık haftada bir kez evlerine giderim. o da genelde bir kahve içimi kadar olur. daha sık gitmeye gerek yok diye düşünüyorum. şimdiden sık gidersek, evlendikten sonra beklentilerini yükseltmiş olurum diye düşünüyorum. hem nişanlımın, hem ailesinin. ayrıca nişanlınla tartıştığını görümcen nerden biliyor?:KK64:

sosyal medya hesabımızdan anlamış.. bende ekli olmadığı halde beni takip ediyormuş demekki

iyi de canım özel ilişkinizi milletin anlayacağı şekilde sosyal medyada neden paylaşıyorsunuz? ne gereği var yani?

paylaşım değil.. ben kendi resmimi koydum profilime o da kendi resmini koydu normalde ikimizin beraber resmi vardı bide nişanlım evde durgun olunca anlamış ama onane onu ilgilendirmez ben gayet iyi niyetli napıyosun die aradım kız bana soramazsın naptımı dedi :D ruh hastası ya sonrada aramıyosun arada arıyosun dedi kendi beni 7 aydrı 1 kere bile telefonla aramamış insan ki ben onları devamlı aramak zorunda değilim 7 aydır tanıyamadı sanki beni... işte salak saçma şeyler. kendisi hiç araamaz ben arada ararım laf ediyor aramıyosun diye

Hemen herşeyi de nişanlınıza yetiştirmenizi doğru bulmadım :KK12:
burda yapıcı olan taraf olmanız gerekirdi nişanlıyken anlaşmazlıklar yaşanabilir
bi aileye gelin gitmek kolay değil elbet

Görümcenizin annesini doldurduğu kadar sizde nişanlınızı kendi ailesine karşı doldurmuşsunuz
Ki olaylar evden gidip otelde kalmaya kadar büyümüş
Kusura bakmayın yaptıklarınızı doğru bulmadım

Hemen herşeyi de nişanlınıza yetiştirmenizi doğru bulmadım :KK12:
burda yapıcı olan taraf olmanız gerekirdi nişanlıyken anlaşmazlıklar yaşanabilir
bi aileye gelin gitmek kolay değil elbet

Görümcenizin annesini doldurduğu kadar sizde nişanlınızı kendi ailesine karşı doldurmuşsunuz
Ki olaylar evden gidip otelde kalmaya kadar büyümüş
Kusura bakmayın yaptıklarınızı doğru bulmadım

ben doldurduğum için değil . ilk telefon görüşmemizde görmcem bana saygısızlık yaptı nişnlıma söyledim nişanlım boşver vs dedi.. sonra 1 gün sonra ablası benle ilgli ağır konşunca nişanlım o lafları yutamamış yoksa ben doldurmadım sadece telefnda böyle oldu dedim.sonradan onlar laf yapınca tartıştılar

görümcem aynı senin görümcen gibi bazen annesi sanıyor nişanlımın kendisini.. hep bi karışırrr devamlı yorum yapar .. kendini üstte gösterme çabası vardır herşeye müdahele eder vs .. annesi kızının huyunu iyi biliyor evlenince ayrı ev tutcaz ben kızımın huyunu biliyorum anı anını tutmaz kavgacı derdi kızının huyunu iyi bilen insna neden beni savunamadı bu çok saçma.. nişanlımın önceki sevgilileriylede devamlı kavga edermiş annesi bunu biliyor yinede dolduruşa geliyor hayret ediyorum.. artık mesafe koycam kesinlikle .. nişanlım yapması gerekeni yaptı ders almışlardır artık bişey diyemezler ama ben annesinin arayıp beni çağırmasını beklerdim beni sevmesinler ama oğlunun mutluluğu için iyi geçinip saygı duymaları lazımdı bakalım arayıp çağırcakmı nasıl yumuşıcak ortam bilmiyorum..
Yorumlara kendisi de dahil olduysa belki oda çekiniyordur. Yada konu kapansın diye seninle yeniden açmak istememiştir. Yada görümce tepki koymuştur bilemem. Ama benimki aynı sorunları kendi eşi,kv si ile de yaşadığı için herkes onun huyu işte modunda.benim yanımda da dillendirilir yani. Ama ben kendi mevzularımı döküp karmaşa çıkartmak istemedim. Bir daha yaparsa bağımı koparacağım için ozaman ailesine de durumu söylerim. Eşim biliyor zaten beni de,benim ona yaklaşımımı,ince düşüncelerimi ve onun bir okadar alakasız tavırlarını,beni eleştirmeye,eşimin gözünde değerimi azaltmaya çalıştığınk(1kere eşimi gazlamaya kalktı geri tepti.sonra beni arayıp özür diledi öyle demedim sen yanlış anlamışsın diye). Ben herkesi kendim gibi zannediyorum,sende öyle sanma. Hele bir aile kuruluyorsa bağlar daha kuvvetli olsun istiyor insan. Ama herkes bir değil,niyetlerde değil. Nişanlın sana destek oldukça iyi. İlk karşılaşma da ise bence hiçbir şey yok gibi davran tabi fazla cıvıldamadan. Konu açarlarsa ona göre konuşursun, açılmazsa da çok uzun oturmadan biraz vakit geçirip dönersin. Şu aşama da sen soğuk olursan onuda bahane edip yine sana saydırabilirler.

Back
X