Kesinlikle ilişkini gözden geçir. Bu denli istemeyen bir insan herşeyi yapar. Sevgilin şimdi gelmezse başkası gelir vs diyo ama istediğini alana kadar sevgililikteki o ölürüm sensiz olmaz duyguları bitiyor. Ben de benzer durumdayım maddiyat için eşimin evlenmesini istemediler düğüne bile gelmediler benzer sözleri ben de duydum sevgiliyken güvendim evlendim. Akıl dışı iftiralara maruz kaldım namusuma kadar dil uzatıldı üstünden çok zaman geçti ne uzatıyorsun dedi evlenince anası danası ne yaparsa yapsın sana uzatma yut denir sus denir o annem ne yapayım denir... Çok iyi düşün canım olumsuz olan ufacık bir şey evlenince çığ olur altında kalırsın.Kısaca bahsetmem gerekirse ilk başlarda bana ölüp biten kaynana adayım mezuniyet fotoğrafımızı(stüdyoda çektirmiştik mezuniyetten 6 ay önce) görünce ağlamaya başlamış ve o gün bu gündür benden nefret ediyor ve oğlunu evlendirmeme kararı almış.
Bu konuda çok tepkili.ben hiçbi şekilde anlam veremiyorum.sorduğumda kıskanıyo diyo erkek arkadaşım ama madem mesele kıskançlıktı neden önceden kıskanmıyordu..
Delircem.istenmemek çok kötü bi duygu üstelik istenmediğimden habersiz gülümseyerek tanışmaya gittiğimde karşılaştığım tavırla öğrendim artık istenmediğimi.mezuniyet günümü mahvettiler.
İlk başta erkek arkadaşıma tavır koymuştum neden bana söylemedin en azından bu duruma düşmeseydim böyle öğrenemseydim dedim.ve bir de evlilikle ilgili korku gelişti bende.hepsinden ayrı olarak ne yaptım da beni istemiyolar diye düşün düşün kendimi yedim.
Sizce ne yapmalıyım ilerde bu durumla ilgili sıkıntı yaşar mıyım.siz buna benzer olaylar yaşadınız mı?
*bu konuyla ilgili arkadaşlarım iyi ya ne güzel seni istemiyosa görüşmezsin onla evlenince dediler.ama kadın istemeye bile gelmeyecekmiş...erkek arkadaşım o gelmese noşcak ablalarım eniştelerim gelcek diyo.öyle kız mı istenir beni ailem niye versin zaten nasıl ikna edicem diye düşünüyodum iyice karıştı..
Kısaca bahsetmem gerekirse ilk başlarda bana ölüp biten kaynana adayım mezuniyet fotoğrafımızı(stüdyoda çektirmiştik mezuniyetten 6 ay önce) görünce ağlamaya başlamış ve o gün bu gündür benden nefret ediyor ve oğlunu evlendirmeme kararı almış.
Bu konuda çok tepkili.ben hiçbi şekilde anlam veremiyorum.sorduğumda kıskanıyo diyo erkek arkadaşım ama madem mesele kıskançlıktı neden önceden kıskanmıyordu..
Delircem.istenmemek çok kötü bi duygu üstelik istenmediğimden habersiz gülümseyerek tanışmaya gittiğimde karşılaştığım tavırla öğrendim artık istenmediğimi.mezuniyet günümü mahvettiler.
İlk başta erkek arkadaşıma tavır koymuştum neden bana söylemedin en azından bu duruma düşmeseydim böyle öğrenemseydim dedim.ve bir de evlilikle ilgili korku gelişti bende.hepsinden ayrı olarak ne yaptım da beni istemiyolar diye düşün düşün kendimi yedim.
Sizce ne yapmalıyım ilerde bu durumla ilgili sıkıntı yaşar mıyım.siz buna benzer olaylar yaşadınız mı?
*bu konuyla ilgili arkadaşlarım iyi ya ne güzel seni istemiyosa görüşmezsin onla evlenince dediler.ama kadın istemeye bile gelmeyecekmiş...erkek arkadaşım o gelmese noşcak ablalarım eniştelerim gelcek diyo.öyle kız mı istenir beni ailem niye versin zaten nasıl ikna edicem diye düşünüyodum iyice karıştı..
kelimesi kelimesine katılıyorum ,Kesinlikle ilişkini gözden geçir. Bu denli istemeyen bir insan herşeyi yapar. Sevgilin şimdi gelmezse başkası gelir vs diyo ama istediğini alana kadar sevgililikteki o ölürüm sensiz olmaz duyguları bitiyor. Ben de benzer durumdayım maddiyat için eşimin evlenmesini istemediler düğüne bile gelmediler benzer sözleri ben de duydum sevgiliyken güvendim evlendim. Akıl dışı iftiralara maruz kaldım namusuma kadar dil uzatıldı üstünden çok zaman geçti ne uzatıyorsun dedi evlenince anası danası ne yaparsa yapsın sana uzatma yut denir sus denir o annem ne yapayım denir... Çok iyi düşün canım olumsuz olan ufacık bir şey evlenince çığ olur altında kalırsın.
Niye beni istemiyo dediğim zaman bilmiyorum ablam mezuniyet resmimizi gösterdiği zaman ağlamaya başlamış o gün bu gündür istemiyo dedi.beni değil de aslında oğlunu kıskanıyor sanırım evlendirme istemiyor..Bunun altında başka bir şey vardır. Mezuniyetle filan ne alakası var oğlunu evledirmek istememesinin... Siz esas sebebi bulun, mümkünse kadının kendisinden.
Sizi kıskandığı sonucuna nereden vardınız? Ne alaka, sizin neyinizi kıskanabilir ki? Bu tür saçmalıklara inanmak yerine sorunun doğru kaynağını bulun bence. Sizden bir sebepten soğumuş işte.
Erkek arkadaşıma sorduğum zaman bana işin ciddiyetini anlamıştır dedi.heralde mezun oluypruz evlencez diye mi düşündü anlamadım.önceden de resimlerimizi görüyodu.ya da bana söylemedikleri bi şey var bilmiyorumİyi de fotoyu görünce neden istememiş
Açık bulup ailemize mi takışmaz demiş yakın bulup hafif kız mı demiş
Neden olmaz demiş ki bunu öğrenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?