Kıskanç kaynana

Benim bu tip insanlarla başetme yöntemim artik dalga geçme. Evet anne ben çok pisim. İstenmedik tüylerimi bile almıyorum. Taharet musluğunu bile söktürdüm gibi şeyler derdim.
Senin dediğin daha mantıklı ama içimde küçük bir mafya adamı yatıyor ya benim dediğim olur yada topuklarına sıkarım gibi... 😄 Bana kalsa gırtlağını sıkıveririm.

Bu kadar yüz göz olmaya herkesin ağzına laf vermeye gerek var mıydı? Görüşme sorun temelden çözülecek. Yok boşanmakla tehdit edicem yok intiharla tehdit edicem. Sizce normal bir ruh ve düşünce halinde misiniz? Biraz daha zorlarsanız sizi hiç kimse ciddiye almayacak hareketlerinizden dolayı. Hadi yap, hadi boşan diyecekler arkalarını dönecekler bir süre sonra kalakalıcaksınız öyle.
Bu kadar rahatsızsanız he deyip geçemediyseniz görüşmeyeceksiniz bitti
En sağlıklısı öyle annesi hem kıskanç hem fesat hem de sürekli ağlayan depresif ve takıntılı bir tip babası desen takıntı hastası bu insanlar beni de hasta etti..

Merhaba arkadaşlar eşimin annesi o kadar kıskanç ve haset bir kadın ki nişanlandığımızda günden beri beni aşırı kıskanıyor. Nişanlandık bir bir söz bileziği alınacak ona bile senin yakına ben ağzımı azıp şunu istiyorum diyen biri olmadığım halde yok bileziğine fazla para veremem. Gelinlik alınacak en ucuzunu aldırır. Ses çıkarmadım hadi neyse nasıl olsa uzak oturucaz farklı şehirde diye pek ses etmedim. Evlendik 6 ay sonra bize misafirliğe geldiler. Evim temiz olduğu halde evin temiz değilmişte eltim evi çok temizmişte falan tabi o zamanlar ben safım ağzımı açamadım saygızışık etmiyim. Aman sorun çıkmasın diye ailemden aldığım terbiye ile sessiz kaldım. Biz bu yüzden eşime patladım. Bayramlarda bir araya geliyoruz. Sürekli elimle kıyas yapmalar. Sürekli eksik yönlerimi eleştirme ler sürekli laf sokmalar ardı arkası kesilmedi. Onun yüzünden evlilikten eşimden soğudum. Asıl sorum şu kıskanç kaynanayla nasıl baş edilir laf sokma var sürekli kıyas var sürekli kendini övme var. Eşime dedim o da gitti konuştu. Bir şey değişmiyor. Bende gittim konuştum.Bir ara bağırdım çağırdım. Ondan sonra en sonda bütün abilerini toplayıp hepsiyle tartıştım. Biraz korktular benden ama bundan sonraki hamlem nasıl olmalı? Siz nasıl baş ediyorsunuz
Kucuk capli cinnet herseyi cozer. Evde esine guzel sürprizler yap hoş ve bakimli ol.onlarin kafa biraz duz calisiyor. Esin olmadigi zaman kaynananla tek kaldiginda onada guzel suprizler yapabilirsin mesela bu caydanlik saka videoları var ben onlari begeniyorum.bazi kayinvalideler caydanlikla duzeliyor kendi evine daha cok bagimli kaliyor seni uzun sure gormek istemez

25 üstü nasıl kitaplar mesela şimdi... Kitap ismi alayım
Benim okuduklarim ve bana iyi gelenler:
1Ustalık gerektiren kafaya takmama sanatı
Ve 2 S.ktir et. Bu kitaplar bir kişiyi ya da olayı bu kadar kafamızda buyutmemek adına yardımcı.
Ama sizin durumunuzla benim durumum aynı değil ben olay bazında daha farklı ve ağır şeyler yaşamıştım . Bunun için bir tane daha konu acabilirsiniz. Yani nasıl o an hemen cevap verilir bu konuda insan kendini nasıl geliştirir ? Çünkü susup susup patlamak doğru değil anında vereceksin cevabı ve tepkiyi. Ve tepki daha az ya da daha çok değil sana yapilanla eşit olmalı ki haksız cikmamalısın. Belki bu konuda da kitap vardır bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar eşimin annesi o kadar kıskanç ve haset bir kadın ki nişanlandığımızda günden beri beni aşırı kıskanıyor. Nişanlandık bir bir söz bileziği alınacak ona bile senin yakına ben ağzımı azıp şunu istiyorum diyen biri olmadığım halde yok bileziğine fazla para veremem. Gelinlik alınacak en ucuzunu aldırır. Ses çıkarmadım hadi neyse nasıl olsa uzak oturucaz farklı şehirde diye pek ses etmedim. Evlendik 6 ay sonra bize misafirliğe geldiler. Evim temiz olduğu halde evin temiz değilmişte eltim evi çok temizmişte falan tabi o zamanlar ben safım ağzımı açamadım saygızışık etmiyim. Aman sorun çıkmasın diye ailemden aldığım terbiye ile sessiz kaldım. Biz bu yüzden eşime patladım. Bayramlarda bir araya geliyoruz. Sürekli elimle kıyas yapmalar. Sürekli eksik yönlerimi eleştirme ler sürekli laf sokmalar ardı arkası kesilmedi. Onun yüzünden evlilikten eşimden soğudum. Asıl sorum şu kıskanç kaynanayla nasıl baş edilir laf sokma var sürekli kıyas var sürekli kendini övme var. Eşime dedim o da gitti konuştu. Bir şey değişmiyor. Bende gittim konuştum.Bir ara bağırdım çağırdım. Ondan sonra en sonda bütün abilerini toplayıp hepsiyle tartıştım. Biraz korktular benden ama bundan sonraki hamlem nasıl olmalı? Siz nasıl baş ediyorsunuz
yapmışsın yapacağın hamleyi aileyi almışsın karşına, diyeceğini demişsin beklemede kal biir sonraki hamleyi....

saldırı:100 puan
savunma:70

Bence olabileceginiz kadar fazlasiyla yuz goz olmussuNuz. Bunca seye ne gerek vardi? Gorusmek istemiyorsaniz söyleyin görüsmeyin. Esiniz annesiyle görüsmeye devam etsin.

Esiniz dengeyi koruyamamis bence. sizin de kalkip abilerini toplayip kavga etmeniz cok manasiz bi davranis olmus. Biraz gücsüz davranmissiniz bence. Laf soktugu zaman siz de usulca sakince laflari güzel paslarla karsilayip dersini verseydiniz guzel olurdu.

Hamle yapmayin. size iyi gelmeYen insanlar icin vaktinizi de enerjinizi de harcamayin. uzak olun o kisilerden kafi. zorunluluntan dolayi bir arada bulundugunuzda da kalkip mesgul görünün telefonla ugrasin, oyalanin. resmi olun. duymamazlikten ve görmemelizkten gelin. Nasil olsa bayramdan bayrama görüyorsunuzdur.
Haklısınız eşte bitiyor olay eşim ailesine cevap veriyor da böyle mıy mıy falan öyle olduğu için onlar da hala aynı hareketlere devam en sonunda ben tehdit edince korktular biraz. Biraz hepsi korksun istedim benden aslında hiç biriyle görüşmeyelim istedim başarılı da oldum abisi bir daha görüşmeyelim dedi ve rahatladım. Ailesine gelince evet bundan sonra laf sokmalarına usul usul paslayarak cvp vereyim ki dolup dolup patlamayalım böyle birden...

Kv cok bir arada deiliz yazdan yaza tatillerde oda oyle misafir gibi gider geliriz,arada bir gelir benimle kalir.
Birgun kaldilar sabahi oldu kv cocuklara sen bak ben ev temizlicem dedim o bakti ben ev temizledim saolsun sonra dondu bana dediki tertemiz yaptim 5 dk evi 😅😅 kv yana hic bir sorunum yok aslinda herseye okey diyen bir kadindir, sizin gibi bir durumumuz olsa eltimi begendiysen onunla gît kal derim o temizse onun kapisi orda derimki ben oyle dersem kv biliyorum hc birsey demeden kadin dinler hic bir tepki vermeden o beni daha cok sinirlendiriyo daha cok catiyorum kadina sonrasinda gelen pismanlik tabi.
Ama sizin yerinizde olsam onu cok begendiysen buyur gît derim ben pissem yeme icme bende derim

Kv cok bir arada deiliz yazdan yaza tatillerde oda oyle misafir gibi gider geliriz,arada bir gelir benimle kalir.
Birgun kaldilar sabahi oldu kv cocuklara sen bak ben ev temizlicem dedim o bakti ben ev temizledim saolsun sonra dondu bana dediki tertemiz yaptim 5 dk evi 😅😅 kv yana hic bir sorunum yok aslinda herseye okey diyen bir kadindir, sizin gibi bir durumumuz olsa eltimi begendiysen onunla gît kal derim o temizse onun kapisi orda derimki ben oyle dersem kv biliyorum hc birsey demeden kadin dinler hic bir tepki vermeden o beni daha cok sinirlendiriyo daha cok catiyorum kadina sonrasinda gelen pismanlik tabi.
Ama sizin yerinizde olsam onu cok begendiysen buyur gît derim ben pissem yeme icme bende derim
Bundan sonra öyle edicem zaten geç bile kaldım öyle demek için ya ben kendi ailemle böyle şeyler yaşamadım bekarken evlilik de resmen evlilik değil bir savaşa döndü yani ailesi eğer bizim yakınımıza taşınmasaydı bunlar olmayacaktı... Bu yüzden hem eşim hem ben zorlandık yani dengesiz cahil bir k.v ile ömrümüzü geçirmeye ne hakkım var....

Back
X