Kıskanç kaynanalar ve gorumceler topıgı..Kıskanç olmayan gıremez!

karakumru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
1.565
10
0
Bingöl
Buraya yazanların dertlerını gordukten sonra gercekten cook etkılendım lutfen artık sıze emanet edılen gelınlerınızden elınızı cekın..Evet kıskanc kaynanalar gorumceler eltıler gelın zehrınızı buraya bosaltın desarj olun!

oooo bu topik süper olmuş çok merak ediyorum kıskandığını söyleyen kayınvalide görümce çıkacakmı acaba. ama onlar kıskanç olduklarını düşünmezlerki başkasında görünce söylenirler ama kendilerini görmezler. ahydi haydi gelin kaynanalar görümceler biz gelinler dört gözle sizi bekliyoruz.

bence gelinler kıskanç herhalde suç bastırmak istiyorlar.ya da kimin kıskanç olduğunu kafalarında netleştiremedikleri için yazıyorlar bilmiyorum.insan psikolojisinde böyle birşey var çünkü.kendi düşüncemdi.ayrıca belirtmek isterim ki ne görümceyim ne de kaynanayım daha 20 yaşında üniv okuyan bir bayanım

ben kayınvalideler biraz kıskanc oluyor yada bize öle gelioo ..annemizin deilde onların her dediği batıo ..suan karnımda bi erkek bebeği var :)) ve simdiden onu kıskanıorumm.. simdiden daha yüzünü görmemişken kıyamıorum ona :)) onu üzeninde caına kıyarım kızlarrrrrrrrrrr ben simdiden kaynana oldummmmmm vermem oglumu vermemmmmmmmmmm kimsecikelre

hehhehcanım benim kıyamam sana.verme oğluşunu.allah bağışlasın allah hayırlı kısmetler yazsın inşallah oğluşuna

Hem görümce hem elti olacağım bakalım nasıl olacakOlaya aslında görümce elti kayınvalideye kayınvalide gibi yaklaşınca sorunlar başlıyor kayınvalider gelinleri evlat gelinlerde anne olarak görebilse pek sorun kalmayacak

evlenince anlarsın canım o zaman karar verirsin gelinlermi yoksa kayınvalide görümcemi kıskanç oluyor. benim görümcem benden sonra evlendi, benim gelin başım için çok laf söyledi çok pahalı dedi ucuz olsaydı dedi kendi nişanında benden kendini kuaförüme götürmemi istedi ve benim saçımın aynısını abartmıyorum tam olarak aynısını yaptırdı, nişan kıyafetime kabarık ben sevmiyorum dedi kendi kınasında benin nişan kıyafetime benzer kıyafet giydi nişanındada benim nişanlığımın aynı rengi abiye giydi.daha anlatimmi.?

Bakın kızlar yine yüzümüze konuşan yok , yine arkadan atıp tutuolar bakın hala yazan olmadı :))))

aynen evleince anlarsın diyorum bende insan evlenmeden anlamıyo bazı şeyleri evlenince anlıyosun dünya kaç bucakmışD

ilahi hanimlar ,insan bedeninde yaratilip ona ait butun ozellikleri alip, kiskancligi almayim ben ,kalsin demek mumkun mu? kiskanclik denen nemrut yapi hepimizde kafi miktarda var, ancak kendimizden yuce gorduklerimizi, ruh olarak kademe ustte bulduklarimizi kiskanmayiz ,imreniriz...ancak Ve fakat sizden degerli olamadigini dusundugunuz birinin sizden bir gomlek ustte olmasini yada oyle olmasa dahi onu o gozle gordugumuzden kiskanclik gelir kapimiza oturur. o sebepten gorumcem soyle kiskanc,kaynanam boyle kiskanc, aman eltim benimkinin aynini aldi falan fismekan aslinda kendi icimizde yasanan celiskilerin disari dokumu oluyor biraz, soz meclisten disari kimseyi kinamiyorum, ben yapmiyor muyum? hakkini vererek hemde o sebepten herkes birbirini suclama yarisinda ( yukarda gordugum genc bir hanimefendinin postuna ithafen)

bir gün oğlum olursa ve bende kayınvalide olursam oğlumu kıskanırmıyım acaba diye düşündüm şimdi haaaa. allah allah ya insan yaşayınca anlıyo böyle şeyleri canım benim. ben aman görümcem şunu almış bende gidip alayım bunu giymiş bende giyeyim diye düşünmedim hiç. kıskançlık herkeste olan bişey evet ama bugüne kadar kimseyi kıskandığımı hatırlamıyorum eşim haricinde. kıskanılmakta güzel bişey aslında görümcemin benden görüp bişeyleri yapması hem beni sinirlendiriyor hemde mutlu ediyor bi bakıma, demekki güzel şeyler yapıyorum diyorum. ama benim nişan başımı kendi nişanında yaptırması sinirlenilmicek bi durum değildi açıkçası. amaaaannnnn kıskanılan ben olim kıskananlarda çatlasın dimi ama. yapsın yapsın beni örnek alsın kendine.

sizin anneleriniz kaynana değilmi,sizler elti görümce değilmisiniz.annenizi ve sizleride gelinlerinizden dinlemek isterdim.kimbilir şu kaynanasından ve görümcesinden şikayet edenlerden biride sizin gelininizdir

Daha geçen hafta yaşı geçkin parası pulu hali vakti yerinde olan bir kaynananın itiraflarını dinledim, dediği şuydu : oğlumun eve tanışmaya getirdikleri kızların hiç birini beğenmedim! Çünkü benim oğlum daha yakışıklıydı! Ancak 32 yaşında evlendi en sonunda bana dedi ki anne eve getirdiğim kızların hiçbirini beğenmiyorsun, senin yüzünden evde kalacam değince 32 yaşında tanıştırdığı kıza razı oldum dedi .Düşündümde bir anne oğluna bu kötülüğü nasıl yapar?

Ben ne eltiyim ne de görümce,olma şansımda yok..Ama bir gelinim ve ilerde kayınvalide olma adayıyım.Bu ilerisi çokda değil sanırım en fazla 7-8 sene sonra :)
Bir gelin olarak ne kayınvalidemi ne de görümcelerimi kıskandım,kızdığım anlarım olmuştur ama hep mesafemi koruyup hiç senli benli olmadım onlarla.
Kayınvalide oluncada gelinimi kıskanacağımı hiç sanmıyorum ama yaşamadan bilemeyiz tabiki.
Benim oğlumu seveni on kat fazla severim,benim oğlumu üzeni on kat fazla üzerim..sanırım anlaşılmıştır :)

sizin anneleriniz kaynana değilmi,sizler elti görümce değilmisiniz.annenizi ve sizleride gelinlerinizden dinlemek isterdim.kimbilir şu kaynanasından ve görümcesinden şikayet edenlerden biride sizin gelininizdir

ben de bu çelişkiyi yaşıyorum
burda herkes kayınvalide görümcesinden nefret edilesi olarak bahsediyor da
benim canımdan çok sevdiğim annem aynı zamanda bir kayınvalide
ben ise hem bir görümceyim hem de görümcelerim var.
kendimi sorgular oldum yani abimin eşi ile aramız çok çok iyi ama
bilmeden etmeden neler yaptım kimbilir diye düsünmekteyim.

Annem geçen gün diyor ki oğlum yanıma gelirdi sarılır severdim, şimdi kız arkadaşı var yanıma yaklaşmıyor aman anne diyip gidiyor, kaynanalık böyle bir şeymiş demek ki.

bence genelleme yapmak çok yanlış cnm size öyle denk gelmiş olabilir.ben o kadar çok kıskanç geline şahit oldum ki.kocasının 9yaşındaki kız yiğeninden kocasını kıskanan bir geline şahit oldum yemin ederim.hayretler içinde kaldım.bu kadarda saçmalık olmaz artık dedim.bazı gelinlerde o kadar abartıyorlar ki görümcelerini kocalarından kıskanıyorlar.sanki önceki nişanlısıymış gibi töbee töbee.sonuçta kardeşler yani samimi olcaklar tabiki abisiyle.ne saçmalıktır bu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…