bence gelinler kıskanç herhalde suç bastırmak istiyorlar.ya da kimin kıskanç olduğunu kafalarında netleştiremedikleri için yazıyorlar bilmiyorum.insan psikolojisinde böyle birşey var çünkü.kendi düşüncemdi.ayrıca belirtmek isterim ki ne görümceyim ne de kaynanayım daha 20 yaşında üniv okuyan bir bayanım
ben kayınvalideler biraz kıskanc oluyor yada bize öle gelioo ..annemizin deilde onların her dediği batıo ..suan karnımda bi erkek bebeği var :)) ve simdiden onu kıskanıorumm.. simdiden daha yüzünü görmemişken kıyamıorum ona :)) onu üzeninde caına kıyarımkızlarrrrrrrrrrr ben simdiden kaynana oldummmmmm vermem oglumu vermemmmmmmmmmm kimsecikelre
bence gelinler kıskanç herhalde suç bastırmak istiyorlar.ya da kimin kıskanç olduğunu kafalarında netleştiremedikleri için yazıyorlar bilmiyorum.insan psikolojisinde böyle birşey var çünkü.kendi düşüncemdi.ayrıca belirtmek isterim ki ne görümceyim ne de kaynanayım daha 20 yaşında üniv okuyan bir bayanım
evlenince anlarsın canım o zaman karar verirsin gelinlermi yoksa kayınvalide görümcemi kıskanç oluyor. benim görümcem benden sonra evlendi, benim gelin başım için çok laf söyledi çok pahalı dedi ucuz olsaydı dedi kendi nişanında benden kendini kuaförüme götürmemi istedi ve benim saçımın aynısını abartmıyorum tam olarak aynısını yaptırdı, nişan kıyafetime kabarık ben sevmiyorum dedi kendi kınasında benin nişan kıyafetime benzer kıyafet giydi nişanındada benim nişanlığımın aynı rengi abiye giydi.daha anlatimmi.?
ilahi hanimlar ,insan bedeninde yaratilip ona ait butun ozellikleri alip, kiskancligi almayim ben ,kalsin demek mumkun mu? kiskanclik denen nemrut yapi hepimizde kafi miktarda var, ancak kendimizden yuce gorduklerimizi, ruh olarak kademe ustte bulduklarimizi kiskanmayiz ,imreniriz...ancak Ve fakat sizden degerli olamadigini dusundugunuz birinin sizden bir gomlek ustte olmasini yada oyle olmasa dahi onu o gozle gordugumuzden kiskanclik gelir kapimiza oturur. o sebepten gorumcem soyle kiskanc,kaynanam boyle kiskanc, aman eltim benimkinin aynini aldi falan fismekan aslinda kendi icimizde yasanan celiskilerin disari dokumu oluyor biraz, soz meclisten disari kimseyi kinamiyorum, ben yapmiyor muyum? hakkini vererek hemdeo sebepten herkes birbirini suclama yarisinda ( yukarda gordugum genc bir hanimefendinin postuna ithafen)
sizin anneleriniz kaynana değilmi,sizler elti görümce değilmisiniz.annenizi ve sizleride gelinlerinizden dinlemek isterdim.kimbilir şu kaynanasından ve görümcesinden şikayet edenlerden biride sizin gelininizdir
evlenince anlarsın canım o zaman karar verirsin gelinlermi yoksa kayınvalide görümcemi kıskanç oluyor. benim görümcem benden sonra evlendi, benim gelin başım için çok laf söyledi çok pahalı dedi ucuz olsaydı dedi kendi nişanında benden kendini kuaförüme götürmemi istedi ve benim saçımın aynısını abartmıyorum tam olarak aynısını yaptırdı, nişan kıyafetime kabarık ben sevmiyorum dedi kendi kınasında benin nişan kıyafetime benzer kıyafet giydi nişanındada benim nişanlığımın aynı rengi abiye giydi.daha anlatimmi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?