Bakın kızlar yine yüzümüze konuşan yok , yine arkadan atıp tutuolar bakın hala yazan olmadı :))))
Kötü ya aynısını yaşadığım için anlıyorum, tabi bir farkla kızkardeşleri, anneleri sürekli eşimi över, tabi kendilerini de överler. İnsan şaşırıyor biz alışkın değiliz kendimizi övmeye. Ama onlar hep biz şöyleyiz, biz böyleyiz diye överler. Eşimle güzelce giyinmişsek, ona oo çok yakışıklı olmuşsun vs. Kendileri de dünya güzeli olsa anlıcam. Neyse ya takma, ben şaşırır kalırım o durumlarda. Umrunda olmayınca bırakırlar. Hem kayınvaliden sana karşı da iyiymiş.İlk zamanlar derlerdide inanmazdımm bende 1 ay sonra evlenicem allAh kısmet ederse kaynananam görümcem bide nişanlım 3 kişiler babaları ölmüş..neyse konuya geçiorum görümcem geçen yıl evlendi ama saniki evlenmemiş gibi durmadan annesinde hadi annesinde olsun herşeye karışıoo sanki ben değil o evlenioo bide kaynanam kızına o kadar düşkünki anlatamam o ne derse yapıo benimde annem bana düşkün ama evlenmiş kızını hala öve öve bitiremioo benim yanımdaykenn süreklii onu sevioo, övüo yalan söylemiyim banada ii davrandığı zamanlar var ama kızını çok seviorr inş. evlendiğimizde bu kadar övgü olmaz çünki en sevmediğim şeyy benim yanımda onun gibi oliyim die sürekli o kişinin övülmesii kızlar bizlerde şaşırdıkk eşimizlemi iyi olalım kaynanamızlamı uğraşalım onun ablası abisi vs. kardeşiylemii yoksa onların akrabalarıylamıı hani diolar yaa sadece eşinle değil ailesiyle evleniosunz gerçekten çok doğruu artıkk evlenecek insanlarr ilk onu düşünnsün zormuş vallaha ama nişanlımı çok seviorum kafam çok yorgun ama düğün sitresinden inşallhh eşimle çok iyi olurumm.. inşallh umduğum gibi çıkar allah utandırmasın diorumm ve bu gelinler nedenn bu kadar acı çekioo yağğbide ben el bebek gül bebek büyüdümm kızınıı sevmesine asla bişey demem ama herşey hadiini bilerek olacakk görümcemde çok kıskançç ve birazdaa fesatt ama yinede seviorum neysee allahtan hayırlısı artıkk.....
burdan kıskanç kaynana ve görümcelere seslenmek istiyorum..
lütfen gelinlerinizden korkmayın..onlar yamyam değilleroğullarınızı yada kardeşlerinizi yemiycekler ..sadece sevip evlendiler!!sizinde yıllar önce eşinizle yaptığınız gibi..sadece paylaşmayı bilseniz iyi olur..çok zor bişey olmasa gerek,yerinizi bilin yeter..oğullarınız pasta değil bitmez korkmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?