valla anne kıskanabilir, aşırıya kaçmadığı sürece anadır çünkü olabilir diyorum. ama görümce ve eltiyi anlamıyorum, bende görümce olacağım ama ne diye kıskanacakmışım afedersiniz bana ancak mok yemek düşer.
benim görümcemde çok kıskançtır. bu bence görgüsüzlük, görmemişlikten kaynaklanıyor. kendisini yapamadığı şeyleri, giyemediğin şeyleri, alamadığı şeyleri vs. vs. başkasında görünce kıskançlık krizlerine giriyorlar.
ve ben hiç zannetmiyorum, birinin çıkıpta cesurca burda ben gelinimizi kıskanıyorum, deli oluyorum o yüzdende ona yapmadığımı bırakmıyorum diyeceğini
zaten bu tarz insanlar kusursuz olduklarını düşündükleri için (aynı zamanda eziklik yaşadıkları için) kıskanç olduğunu düşünmezler. mutlaka karşı tarafı suçlarlar.
benim görümcemde çok kıskançtır. bu bence görgüsüzlük, görmemişlikten kaynaklanıyor. kendisini yapamadığı şeyleri, giyemediğin şeyleri, alamadığı şeyleri vs. vs. başkasında görünce kıskançlık krizlerine giriyorlar.
ve ben hiç zannetmiyorum, birinin çıkıpta cesurca burda ben gelinimizi kıskanıyorum, deli oluyorum o yüzdende ona yapmadığımı bırakmıyorum diyeceğini