KISKANÇ KOCA YARDIM EDİİN :((

Ne desem nereden başlasam bilemedim. Öncelikle Allah yardımcın olsun.

Erken evlenen arkadaşlarım oldu fakat eşleri hep büyüktü ve sıkıntı yaşamadılar. Düşünüyorum şimdi Eşim 18 yaşında evli olsa ne yapabilir ki daha küçük bir çocuk... "ERKEĞİM" demek için bu tarz saçmalıklar yapıyor asıl derdi sen değilsin aslında onun derdi "BEN EVİN REİSİYİM BENİM SÖZÜM GEÇİYOR" demek. Düzelir mi ?... İnşallah düzelir ama çok tükenirsin çok sabretmen gerekir. Boşan diyemem nasıl bir yerde yaşadığını ve kendi ayaklarının üzerinde durup duramayacağını karakterini bilmiyorum.
Umarım bir an önce askere gider. O süreçte hem sen düşünme fırsatı bulursun hem de o büyümüş olur inşallah.

He bu arada boşanırsam babamdan utanırım, seviyorum diye verdi demişsin ya, orada utanacağın hiçbir şey yok. Bunun babanın düşünmesi lazımdı bu çocuk küçük kızıma bakabilir mi aile kurabilir mi diye. Sen hiç utanma...

Ayrıca ben 24 yaşında evlendim o yaş bile çok küçük geliyor zaman zaman kendimi hala çocuk gibi hissediyorum, sen çocukken bunları yaşıyorsun İnşallah bir an önce mutlu olur ve nefes alıp verdiğini hissedersin...

Cok sagol anlayisla karsiladgin icin cogu insan sacma sapan yorumlar yapiyo kendileri gec evlendigi icin neyse insallah dedginiz gbi olur

Bak güzel kardeşim, öncelikle söyleyeceğim şey bu kadar dert edicek büyük bir şey değil hatta sevinmelisin çünkü eşin aslında seni oldugun gibi naturel kabul etmiş zaten daha çok gencsiniz.Bu tarzda insan çok ve eşlerini okadar seviyorlarki gözünden sakiniyorlar. zamanla azalarak normale dönecek sadece sabir.Bir yuva kolay kurulmuyor.bunlari stres yapma bebeğine odaklan.Zaman herşeyin ilacı...
Sevgiler...

dar pantolon yerine bol giyip ustune tunik tarzı giyinebilirsin makyaj yerine cild bakımını yapıp kendini iyi hissedebilirsin daha çok küçükmüşsün bide bebek varmış üstüne gitme yavaş yavaş alıştırmaya çalış dırdır ederek kavga ederek hep aynı konuları gündemde tutarak hiçbir yol katedemezsin öncelikle eşini ayrı eve çıkmak için ikna et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…