KISKANÇ KOCA YARDIM EDİİN :((

Aileniz arkanızda değil mi? Sizin bu derece kötü olduğunuzdan haberleri var mı?

Pantolon giyinme, ruj sürme, sokağa çıkma, çıktığında bir yere bakma, gözün bile dalmasın. Hatta sen nefes bile alma. Bu ne ya? Ölmeden mezara girmişsin sen.
Bu kıskançlık değil, ruhsal bir hastalık.
Bir de 18 yaşında bir çocuktan ne derece iyi bir koca olması beklenebilir ki? Yaşıtları okul okuyorlar, kız peşinde koşuyorlar, sabaha kadar oyun oynuyorlar ama bu çocuk ev geçindirmekle meşgul. Bence bunun vermiş olduğu sorumluluğun getirdiği bir ruhsal bunalım olabilir.
Cidden 18 yaşında bir çiftin ne gibi bir zorunluluğu olabilir de onca seçenek arasından evlililiği seçerler? Bir de 1 sene oldu diyorsun, 17 yaş ya:KK57: Fake mi acaba?
haklısın fake ne ya ne fakesi benim işim gücüm yok milletle dalgamı g ecicem

Aileniz arkanızda değil mi? Sizin bu derece kötü olduğunuzdan haberleri var mı?
evet ailemde kalıyorum kaynanamda kimse yok herkees calısıyo tek basıma zor oluyo annemin yanındayım anlattım babam kac defa aldı karsısna konustu hı mı tamam diyo ama odaya gecince baslıyo küfür etmeye benim karım ben ne dersem o olur bilmem ne bunaldım artık

Hiç tanımadan mi evleniyorsunuz anlamadım ki .. sevgiliyken bakacaksın bu psikolojik olarak sorunlu , kaçacaksın hemen. Flört etmek bundan güzel, sonra al başına belayı. Ama sizin yaşınız zaten çok küçük, baştan sona her şey hata.. Allah yardımcınız olsun.
sevgilyken böyle degildi diyorum işte bilseydim anlasydım karısmazdı cok iyidi evlenince bi canavara dönüştü

Ahh sende benim gibi 17 yasında mi evlendin. Erkekler geç olgunlasirmis . zaman ister .sanirim seni şuan burada bir ben anlayabilirim psikolojik olarak o_O
evet benceede millet ne kadar şaşkın karslıyo sanki hayatlarında erken evlenen insan görmemişler bi annelerine babalarına baksınlar allah alalh.

Ay benimki de öyleydi dışarı çıkardık yere bakacaksın kafayı kaldirdin mi kavga ederdik kime bakiyon niye bakiyon . balkona cikmayacaksin felan . perdeye işaret bırakıp işe gidermiş bakiyomus camdan bakmismiyim . akşam gelip cami acmissin derdi . bende halla halla nerden gördü diye düşünürdüm. Megersem işaret bırakıp gidiyormuş . ama çok şükür oğlum 1 yasında 1 buçuk senedir evliyiz 2 olacak hatta . artık okadar değil . ama şu huy çıkarmış şimdide bir yere gitsem hep arar
Öyle öyle azalır . ya bu deveyi gudecen ya da buralardan gidecen . kader bizimkide boyleymis .
anlıyorum insallah bu adamda düzelir ama sanmıyorum ya :(

evet benceede millet ne kadar şaşkın karslıyo sanki hayatlarında erken evlenen insan görmemişler bi annelerine babalarına baksınlar allah alalh.

valla bizimkiler 22 23 yaşında evlenmişler. ki bilmemkaç yıl öncesinden bahsediyoruz. siz ananıza babanıza bakarak evlendiyseniz ne kadar büyük bi hata yaptığınızı umarım farkedersiniz. yaptığınızın savunulacak bi tarafı yok ki. buradaki insanların 18 yaşında çocuğu var belki, onları eğitmekle uğraşıyolar. siz 18 yaşındaki çocuğa kocam diyosunuz üstelik küfürlerini, kıskançlıklarını çekiyorsunuz. umarım o kendi çocuğu da kendiniz gibi yetiştirmezsiniz.

valla bizimkiler 22 23 yaşında evlenmişler. ki bilmemkaç yıl öncesinden bahsediyoruz. siz ananıza babanıza bakarak evlendiyseniz ne kadar büyük bi hata yaptığınızı umarım farkedersiniz. yaptığınızın savunulacak bi tarafı yok ki. buradaki insanların 18 yaşında çocuğu var belki, onları eğitmekle uğraşıyolar. siz 18 yaşındaki çocuğa kocam diyosunuz üstelik küfürlerini, kıskançlıklarını çekiyorsunuz. umarım o kendi çocuğu da kendiniz gibi yetiştirmezsiniz.
+1
Valla ben 23 yaşındayım, annem 22 yaşında evlenmiş. Bak kaç yıl öncesinden bahsediyorum hem de, annem 23 yaşında ben doğmuşum. Babam ise 30 yaşındaymış. Gayet olgun, bilinçli bir evlilik kararı olmuş. Bir de erken evliliği savunanlar demiyorlar mı çocuğumla yaşım yakın olmalı diye. Adı üstünde çocuğun o senin, arkadaşın değil. Ne diye yaşın yakın olacak ya? :D Babamla aramda 30 yaş olmasından rahatsızlık duymuyorum şahsen. İyi ki de erken evlenmemişler, yoksa evliliği de beni de oyuncak edebilirlerdi ergen akıllarıyla.

Cnm seninki daha fenaymıs benimkide biraz öyleydi aştık ama ömrümü yedi. Sinirlenip aylarca kendime bakmadığımı bilirim. Söyle giyme böyle yapma saç boyamaydı ama şimdi fazla karısmıo. Zamanla geçer

Benim esimde ole yanimda bi insan olmadan bi yere cikamiyrm bazen düşünüyorum güven mi yok die bazen patlicak duruma geliyrm kaynanam anlatyrm o kiskanc diyip gecistryo

1 senedir evliyiz 2 aylık oglum var ve evlendgimiz günden beri herşey yasak ne dar pantolon giyebiliyorum ne bi ruj sürebiliyorum ne dısarı cıkabiliyorum evin icinde bile pantolon giyemiyorum illa eşofman giydigim zaman kavga ediyoruz surat yapıyo ben öyle begenmiyorum diyo bazende kendmden bile kıskanıyorum diyo yardım edin nabıcagımı sasırdım dısarı cıktıgımız zaman bile neden oraya bakıyon neden baktın kendi kendine takıntı yapıyo bıktım artık böyle olmasından hayattan sogudum resmen aynaya bakmak istemiyorum insan yüzü görmek istemiyorum zaten koca gün beebegime bakıyorum hicbi iş yapamıyorum kucagımdan indirdgm an aglmaay baslıyo kendmide hayattan bezmiş gibi görünce iyice morelim bozuluyo sıkıntı stresten sütümde gitti nabıcam bilmiyorum yardım edin :KK43:(
Millet de siz çıkın da baksınlar diye sizi bekliyordu sokakta zaten Ayy Ayy değişmez bu zihniyet aynı benim teyzemin kocası

amin sagol bende bosanmak istiyorum kaç defa söyledim ama o istemiyor ilklerde vurmasıda vardı simdi yok cok sükür ama benim piskojimi alt üst etti

yahu babanda aklı başında bir adama benziyor neden izin verdiki o yaşta evlenmene..
ben anlayamadım 17 yaşında mı evlendin resmi nikah var mı? yoksa sakın yapma vur kıçına tekmeyi defolsun gitsin..
hem psikolojik hem fiziksel şiddet canına yazık daha çocuksun sen ..

2 çocuk evcilik oynamışsınız resmen.. bir temiz sopalayasım geldi kocanı ha..

amin sagol bende bosanmak istiyorum kaç defa söyledim ama o istemiyor ilklerde vurmasıda vardı simdi yok cok sükür ama benim piskojimi alt üst etti
Seni çok iyi anlıyorum her yerde neden o adama baktın diyip dururdu yalnız başıma dışarı çıkamazdım ah ah Allah topunu ıslah etsin benimkide istemiyordu boşanmayı geldim babamın evine açtım davayı tıpış tıpış boşam.8ay oldu babamın evinde yeni yeni kendime geliyorum.Hatta ilk çarşıya çıktım nereye gidiceğimi bilemedim sudan çıkmış balığa döndürmüş beni.Rabbim yardımcın olsun ama olmuyorsada uzatma aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorumki değmezmiş hemde hamileyken boşadım.Her yerde ağlardım bütün herkese rezil olmuştum vallaha salaklığıma yanarım.Allah yardımcın olsun.

evet ailemde kalıyorum kaynanamda kimse yok herkees calısıyo tek basıma zor oluyo annemin yanındayım anlattım babam kac defa aldı karsısna konustu hı mı tamam diyo ama odaya gecince baslıyo küfür etmeye benim karım ben ne dersem o olur bilmem ne bunaldım artık
Siz bence kopuk anlattınız ondan oldu fake şüphesi.yoksa burda kimsenin kimseyi bulunduğu durumdan dolayı aşağılamaya veya alaya almaya hakkı yok.

Annenizin yanında mısınız şimdi kaynanayla mı oturuyorsunuz anlamadım.

Erken evlenen elbette gördük duyduk ama sağlıklı devam eden çok fazla yok.Hepsi yanıp yakılıyor çocuklarla büyüdüm gençlik görmedim diye.bizde çok büyük evlenmedik 20-25 li yaşlarda anne baba olduk. şuan o yaştakiler daha yeni hayata atılıyor.

Kıskançlığı ilerde geçer muhtemelen.bu halde boşanmayı düşünüyorsan kesinlikle kendine iyi sahip çık.kıskanç koca dehşetleri kol geziyor.yoksa huyu geçene kadar idare etmekten başka çaren yok.psikoloğuda kabul etmemiş.
Yalnız küfür ve şiddet olayını düzelttirmeye çalışmalısın.

Ne diyelim,Allah yardımcın olsun.

1 senedir evliyiz 2 aylık oglum var ve evlendgimiz günden beri herşey yasak ne dar pantolon giyebiliyorum ne bi ruj sürebiliyorum ne dısarı cıkabiliyorum evin icinde bile pantolon giyemiyorum illa eşofman giydigim zaman kavga ediyoruz surat yapıyo ben öyle begenmiyorum diyo bazende kendmden bile kıskanıyorum diyo yardım edin nabıcagımı sasırdım dısarı cıktıgımız zaman bile neden oraya bakıyon neden baktın kendi kendine takıntı yapıyo bıktım artık böyle olmasından hayattan sogudum resmen aynaya bakmak istemiyorum insan yüzü görmek istemiyorum zaten koca gün beebegime bakıyorum hicbi iş yapamıyorum kucagımdan indirdgm an aglmaay baslıyo kendmide hayattan bezmiş gibi görünce iyice morelim bozuluyo sıkıntı stresten sütümde gitti nabıcam bilmiyorum yardım edin :KK43:(
18 miii :KK57:

Kiskanclik degil ki bu.esiniz hasta sizin.ustelik tedaviye yanasmayan bi hasta.allah sabir versin.yasta 18 mis...
18 imde sevdigimle evlenicem diye konu acanlarda buyursun gelsin.hayatinin en guzel yillarini umv ortaminda olmak yerine kocam duzelir belki diye heba eden eve hapis bir kadinin hayatini okusun.

Kesinlikle psikolojisi bozuk kocanın. Evin içinde bile pantalon giyme demek ne demek Allah aşkına. Okudukça ben bunaldım burada.

Back
X