KISKANÇ KOCA YARDIM EDİİN :((

Yaşlar küçük anladığım kadarıyla
Daha ergenliğinizi bile tamamlamayınca yaşadıklarınız çok normal geldi bana
Bunun başka yolu yok ya psikolok yada düzelir diye enaz 5-10 yıl bekleme

o zaman inandırıcılıktan uzaklaşıyor ama konu da. bi insan 'profil' hakkınd ayalan söylüyorsa başka konularda da söyleyebilir.
ne alakası var ki?
deşifre olmak istemiyordur mesela?
ben burda kabak gibi meydana çıkarım yazsam, tanıdık görse anlar yani.
ben kaç tanıdık yakaladım burda valla.

Boşan ..
Saplantılı ruh hastası kocan..
Dünya hapis hayatı yaşama yeri değil..

ne alakası var ki?
deşifre olmak istemiyordur mesela?
ben burda kabak gibi meydana çıkarım yazsam, tanıdık görse anlar yani.
ben kaç tanıdık yakaladım burda valla.

meslek ile mi değişfre olunacak :D öğretmen yazmış yani. çalışmıyorum yazsın.

Siz lise diplomanızı aldınız mı peki? profile göre haziranda 19 yaşında olcaksınız çünkü, merak ettim. ve bir arkadaş sormuş, evlilik dışı gebelik miydi de evlenmeye mecbur kalıp evlendiniz hemen diye, bunu ben de merak ettim, sakıncası yoksa.

1 senedir evliyiz 2 aylık oglum var ve evlendgimiz günden beri herşey yasak ne dar pantolon giyebiliyorum ne bi ruj sürebiliyorum ne dısarı cıkabiliyorum evin icinde bile pantolon giyemiyorum illa eşofman giydigim zaman kavga ediyoruz surat yapıyo ben öyle begenmiyorum diyo bazende kendmden bile kıskanıyorum diyo yardım edin nabıcagımı sasırdım dısarı cıktıgımız zaman bile neden oraya bakıyon neden baktın kendi kendine takıntı yapıyo bıktım artık böyle olmasından hayattan sogudum resmen aynaya bakmak istemiyorum insan yüzü görmek istemiyorum zaten koca gün beebegime bakıyorum hicbi iş yapamıyorum kucagımdan indirdgm an aglmaay baslıyo kendmide hayattan bezmiş gibi görünce iyice morelim bozuluyo sıkıntı stresten sütümde gitti nabıcam bilmiyorum yardım edin :KK43:(
Sen evlenmeden önce çarşaf falan giyiniyordun da sonradan mı açıldın da o kıt akıllı kocan kıskanıyor? Evlenmeden önce nasılsan bence şimdide öylesin üzülme sen ve ona beni böyle sevdin istedin sana önceden kendimi farklı mı gösterdim diye sor

Hakikaten 14 yaşında mı görüştünüz.ikinizde 14 oluyor.12 yaşında oğlum varda halleri komedi.2 sene sonra kız arkadaşı olsa yeni çıkan köpek dişlerini anlatıyor olur.
:KK70::KK70:çok yaşa emi valla çok güldüm okurken benimde aklıma geldi siz yazınca o görüntü :KK70:

Biz sana nası yardım edelim canım.. adam evlendiğiniz günden beri böyleymiş çocuk doğana kadar bi ilerleme sağlayamamışsınız..

Ki muhtemelen bu küçük babacık evlenmeden önce de böyleydi.. Kıskançlık değil bu bu takıntı yani hiç mi fark etmedin de rahatsız olmadın..

Geçmiş olsun artık bekle ki olgunlaşsın akıllansın normalleşsin....

1 senedir evliyiz 2 aylık oglum var ve evlendgimiz günden beri herşey yasak ne dar pantolon giyebiliyorum ne bi ruj sürebiliyorum ne dısarı cıkabiliyorum evin icinde bile pantolon giyemiyorum illa eşofman giydigim zaman kavga ediyoruz surat yapıyo ben öyle begenmiyorum diyo bazende kendmden bile kıskanıyorum diyo yardım edin nabıcagımı sasırdım dısarı cıktıgımız zaman bile neden oraya bakıyon neden baktın kendi kendine takıntı yapıyo bıktım artık böyle olmasından hayattan sogudum resmen aynaya bakmak istemiyorum insan yüzü görmek istemiyorum zaten koca gün beebegime bakıyorum hicbi iş yapamıyorum kucagımdan indirdgm an aglmaay baslıyo kendmide hayattan bezmiş gibi görünce iyice morelim bozuluyo sıkıntı stresten sütümde gitti nabıcam bilmiyorum yardım edin :KK43:(
Allah yardımsın olsun benimde vardı başımda böyle bir model yeni boşandık.Beni psikolojimi mahfetti diyebilirim hakkınızda hayırlısı olsun.

meslek ile mi değişfre olunacak :KK70: öğretmen yazmış yani. çalışmıyorum yazsın.
Ben mesleği yazsam kesin deşifreyim ama bulunduğum yerde benimle aynı işi yapan başka kadın yok. Bulunduğum yerden de birçok yerde bahsettim. Öğretmen yazıyor ama değilim , hatta yaşı bile sallamıştım ilk girdiğimde kknın bu kadar saracağını tahmin edemeyip o da değiştirilemiyor 88 iken aslında, 93 mü ne kaldı öyle

anam 2 çocuk çocuk yapmış..18 yaşında çocuğunuz olduğuna göre kaç yaşında evlendiniz yahu?

ben böyle bir vakayı ünivesite yıllarımda bir sevgilimle yaşadım ...
hayatımı onun kadar çekilmez yapan biri olmadı şimdide (şimdi de dahil).. iyiki salaklık edip evleneceğim tutturmamışım ..

iyiki o yıllarda kalmışş benim için .......

senin için ne diyeceğimi bilemedim canım evlilikte bu nasıl çekilir , bir ömür nasıl geçer bilmiyorum
birde evin içinde yaptıklarını yazmışsın , geçmişe götürdün beniii

ben böyle bir vakayı ünivesite yıllarımda bir sevgilimle yaşadım ...
hayatımı onun kadar çekilmez yapan biri olmadı şimdide (şimdi de dahil).. iyiki salaklık edip evleneceğim tutturmamışım ..

iyiki o yıllarda kalmışş benim için .......

senin için ne diyeceğimi bilemedim canım evlilikte bu nasıl çekilir , bir ömür nasıl geçer bilmiyorum
birde evin içinde yaptıklarını yazmışsın , geçmişe götürdün beniii
en iyisini yapmıssın cok şanslısın keske bende o zamanlarda bıraksaydım :(

Niye güven sorunu mu var size karşı yoksa herseye varmı böyle takıntısı??

Back
X