- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
- Konu Sahibi Kuzeymasal
Konu sahibi.He duzelttim yanlış yazmışım
Kim lise mezunu öğretmen![]()
Profilde öyle yazıyor.
Eşi ilkokul mezunuymuş ama.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi.He duzelttim yanlış yazmışım
Kim lise mezunu öğretmen![]()
profilde her şey doğru yazmak zorunda değil ama :)Konu sahibi.
Profilde öyle yazıyor.
Eşi ilkokul mezunuymuş ama.
profilde her şey doğru yazmak zorunda değil ama :)
benim de yanlış mesela :)
ne alakası var ki?o zaman inandırıcılıktan uzaklaşıyor ama konu da. bi insan 'profil' hakkınd ayalan söylüyorsa başka konularda da söyleyebilir.
Yalanda olmamalı ama.profilde her şey doğru yazmak zorunda değil ama :)
benim de yanlış mesela :)
ne alakası var ki?
deşifre olmak istemiyordur mesela?
ben burda kabak gibi meydana çıkarım yazsam, tanıdık görse anlar yani.
ben kaç tanıdık yakaladım burda valla.
Sen evlenmeden önce çarşaf falan giyiniyordun da sonradan mı açıldın da o kıt akıllı kocan kıskanıyor? Evlenmeden önce nasılsan bence şimdide öylesin üzülme sen ve ona beni böyle sevdin istedin sana önceden kendimi farklı mı gösterdim diye sor1 senedir evliyiz 2 aylık oglum var ve evlendgimiz günden beri herşey yasak ne dar pantolon giyebiliyorum ne bi ruj sürebiliyorum ne dısarı cıkabiliyorum evin icinde bile pantolon giyemiyorum illa eşofman giydigim zaman kavga ediyoruz surat yapıyo ben öyle begenmiyorum diyo bazende kendmden bile kıskanıyorum diyo yardım edin nabıcagımı sasırdım dısarı cıktıgımız zaman bile neden oraya bakıyon neden baktın kendi kendine takıntı yapıyo bıktım artık böyle olmasından hayattan sogudum resmen aynaya bakmak istemiyorum insan yüzü görmek istemiyorum zaten koca gün beebegime bakıyorum hicbi iş yapamıyorum kucagımdan indirdgm an aglmaay baslıyo kendmide hayattan bezmiş gibi görünce iyice morelim bozuluyo sıkıntı stresten sütümde gitti nabıcam bilmiyorum yardım edin(
Hakikaten 14 yaşında mı görüştünüz.ikinizde 14 oluyor.12 yaşında oğlum varda halleri komedi.2 sene sonra kız arkadaşı olsa yeni çıkan köpek dişlerini anlatıyor olur.
14 bile değil evlenmiş 9 ay hamilelik, çocuk da iki aylık 1 sene gitti kafadan. 13 yaşında başlamış bir ciddi ilişki4 sene beraberdik derken???
Yani 14 yaşındayken
Anladım![]()
evet ben mesleğimle deşifre olabilirim mesela :))meslek ile mi değişfre olunacaköğretmen yazmış yani. çalışmıyorum yazsın.
Allah yardımsın olsun benimde vardı başımda böyle bir model yeni boşandık.Beni psikolojimi mahfetti diyebilirim hakkınızda hayırlısı olsun.1 senedir evliyiz 2 aylık oglum var ve evlendgimiz günden beri herşey yasak ne dar pantolon giyebiliyorum ne bi ruj sürebiliyorum ne dısarı cıkabiliyorum evin icinde bile pantolon giyemiyorum illa eşofman giydigim zaman kavga ediyoruz surat yapıyo ben öyle begenmiyorum diyo bazende kendmden bile kıskanıyorum diyo yardım edin nabıcagımı sasırdım dısarı cıktıgımız zaman bile neden oraya bakıyon neden baktın kendi kendine takıntı yapıyo bıktım artık böyle olmasından hayattan sogudum resmen aynaya bakmak istemiyorum insan yüzü görmek istemiyorum zaten koca gün beebegime bakıyorum hicbi iş yapamıyorum kucagımdan indirdgm an aglmaay baslıyo kendmide hayattan bezmiş gibi görünce iyice morelim bozuluyo sıkıntı stresten sütümde gitti nabıcam bilmiyorum yardım edin(
Ben mesleği yazsam kesin deşifreyim ama bulunduğum yerde benimle aynı işi yapan başka kadın yok. Bulunduğum yerden de birçok yerde bahsettim. Öğretmen yazıyor ama değilim , hatta yaşı bile sallamıştım ilk girdiğimde kknın bu kadar saracağını tahmin edemeyip o da değiştirilemiyor 88 iken aslında, 93 mü ne kaldı öylemeslek ile mi değişfre olunacaköğretmen yazmış yani. çalışmıyorum yazsın.
ben böyle bir vakayı ünivesite yıllarımda bir sevgilimle yaşadım ...1 senedir evliyiz 2 aylık oglum var ve evlendgimiz günden beri herşey yasak ne dar pantolon giyebiliyorum ne bi ruj sürebiliyorum ne dısarı cıkabiliyorum evin icinde bile pantolon giyemiyorum illa eşofman giydigim zaman kavga ediyoruz surat yapıyo ben öyle begenmiyorum diyo bazende kendmden bile kıskanıyorum diyo yardım edin nabıcagımı sasırdım dısarı cıktıgımız zaman bile neden oraya bakıyon neden baktın kendi kendine takıntı yapıyo bıktım artık böyle olmasından hayattan sogudum resmen aynaya bakmak istemiyorum insan yüzü görmek istemiyorum zaten koca gün beebegime bakıyorum hicbi iş yapamıyorum kucagımdan indirdgm an aglmaay baslıyo kendmide hayattan bezmiş gibi görünce iyice morelim bozuluyo sıkıntı stresten sütümde gitti nabıcam bilmiyorum yardım edin(
en iyisini yapmıssın cok şanslısın keske bende o zamanlarda bıraksaydımben böyle bir vakayı ünivesite yıllarımda bir sevgilimle yaşadım ...
hayatımı onun kadar çekilmez yapan biri olmadı şimdide (şimdi de dahil).. iyiki salaklık edip evleneceğim tutturmamışım ..
iyiki o yıllarda kalmışş benim için .......
senin için ne diyeceğimi bilemedim canım evlilikte bu nasıl çekilir , bir ömür nasıl geçer bilmiyorum
birde evin içinde yaptıklarını yazmışsın , geçmişe götürdün beniii