- 3 Mayıs 2016
- 31
- 8
- 1
- Konu Sahibi Huzurumesimm
-
Merhaba, arkadaşımın aşırı kıskanç kocası var..kız arkadaşlarından, ailesinden, komşudan herkesten kıskanıyor...kocası bu halinin yanlış olduğunu kabullenmiyor..arkadaş ailesi ve eşi arasında kaldı...
Sizce ne yapmalı..eşinin dizinden ayrılmamalı mı yoksa sosyal hayatına devam edip eşini mi karşısına almalı...Siz olsanız ne yapardınız...ya da böyle bir kocayı nasıl bu durumundan çıkarılabilir..
kısmen öyle ama sonradan abarttıÇıkarken de böyle miydi? Eğer öyleyse ve ona rağmen evlendiyse kendi kaşınmış demektir.
Şiddet yok tartışma sonradan gönlünü alıyor evet dışarı çıkma vsmerhaba,
kiskancligi ne boyutta? disari cikmasini ve kimseyle gorusmesini mi istemiyor? Ne kadar bunaltiyor arkadasini?
siddet var mi? eger varsa bosanmali.
Tavsiyeyi bende söyledimBen olsam , bana napıyorsa aynısını yapardım kıskanırdım , derdim şununla bununla görüşme nereye git naptın ne ettin vs. vs. Eşim tepki verecek olursa aaaaa aşkımmm sende aynısını yapıyorsunAdam kıskanmayı direkt keser
Merhaba, arkadaşımın aşırı kıskanç kocası var..kız arkadaşlarından, ailesinden, komşudan herkesten kıskanıyor...kocası bu halinin yanlış olduğunu kabullenmiyor..arkadaş ailesi ve eşi arasında kaldı...
Sizce ne yapmalı..eşinin dizinden ayrılmamalı mı yoksa sosyal hayatına devam edip eşini mi karşısına almalı...Siz olsanız ne yapardınız...ya da böyle bir kocayı nasıl bu durumundan çıkarılabilir..
Iyi de psikologa gotursun demisler; ayni kiskancligi kadin da ona gostersin demisler, baska nasil bir cozum bekliyorsunuz?Hanımlar aynı şeyler sizinde başınıza gelebilir...neden ön yargılı davranıyorsunuz...çözüm üretmek varken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?