Kıskanç Koca

Huzurumesimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
31
8
1
Merhaba, arkadaşımın aşırı kıskanç kocası var..kız arkadaşlarından, ailesinden, komşudan herkesten kıskanıyor...kocası bu halinin yanlış olduğunu kabullenmiyor..arkadaş ailesi ve eşi arasında kaldı...
Sizce ne yapmalı..eşinin dizinden ayrılmamalı mı yoksa sosyal hayatına devam edip eşini mi karşısına almalı...Siz olsanız ne yapardınız...ya da böyle bir kocayı nasıl bu durumundan çıkarılabilir..

merhaba,
kiskancligi ne boyutta? disari cikmasini ve kimseyle gorusmesini mi istemiyor? Ne kadar bunaltiyor arkadasini?
siddet var mi? eger varsa bosanmali.

Ben olsam , bana napıyorsa aynısını yapardım kıskanırdım , derdim şununla bununla görüşme nereye git naptın ne ettin vs. vs. Eşim tepki verecek olursa aaaaa aşkımmm sende aynısını yapıyorsun Adam kıskanmayı direkt keser

Aralarında güven sorunu mu var.
Bu kıskançlık değil hastalık.

Doktora gitsinler.

Ailemle eşim arasında kalmak başıma gelecek en son şey. Tercihin ailem olacağını bilir çünkü eşim, ona göre davranır. Arkadaşınız bu konuda ikilemde kalıyorsa hata onda demektir.

Kıskançlık hastalıktır, tedavi olsun adam.

Evlenmeden oncede boyle degilmisymis bu adam ? Bilerek evlendiyse mecbur cekecek , ama hic normal degil yani

Ben bukadar kıskanç olan erkeğin,hep bi haltlar karıştırdığını düşünürüm nedense..kişi kendinden bilir işi misali...

arkadaşınıza "bir ömür böyle geçer mi" diyin. ayrıca koca ile aile arasında seçim yapılmaz. aile ailedir. koca elin oğludur.

Bi insan sevdiği insanı ailesinden nasıl kıskanabiliyor ben bunu anlayamadım.
Annesinden babasından kardeşlerinden filan mı kıskanıyor? Ne çeşit bi manyaklıktır bu?

Şuraya üye oldum olalı acayip acayip konular okudum,
"Neden" diyorum. "Bir kadın bunu kendine neden yaptırır?"
Böyle hastalıklı bir adamın dizi dibinde otursan ne,
bir süre sonra tvde izlediği filmdeki herifin tekinden de kıskanır karısını,
"Ne bakıyon öyle, çok mu yakışıklı geldi?!" filan diye.

Gitsin tedavi filan olsun o koca, ayarı bozuk belli.

bu derece kıskanclık bogar insanı ya ailesinden kıskanmak nedir

Hanımlar aynı şeyler sizinde başınıza gelebilir...neden ön yargılı davranıyorsunuz...çözüm üretmek varken...

Kendi sosyalleşmeden önce kocasını sosyalleştirsin.adamın rehabilitasyona ihtiyacı var belli

Hanımlar aynı şeyler sizinde başınıza gelebilir...neden ön yargılı davranıyorsunuz...çözüm üretmek varken...
Iyi de psikologa gotursun demisler; ayni kiskancligi kadin da ona gostersin demisler, baska nasil bir cozum bekliyorsunuz?

Aileden kiskanmak normal mi? Bu adam kendi kardesine, bacisina farkli gozle mi bakiyorda, kizin ailesi icin ayni sey aklina geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…