Eşim yanımızdaysa birlikte yaparız herşeyi.
Ama eşim yoksa (2 yıl Hakkari de şark görevindeydi, biz kızımla başka bir ilde) beni hiç kısıtlamadı, sıkmadı boğmadı. Sadece nereye kiminle gidiyorsun söyle yeter, senden haber alamazsam ona ulaşırım derdi.
Çay getirmek, yemek yapmak yardımcı olmaktır, saygıdır, anlayıştır.
Sizinki biraz abartı geldi bana, lavaboya bile birlikte gidecek kadar boğmak.
bizim de ayni ama karsilikli baska turlu olmaz arkadas evli olcak eslerle gorusulcek giydigime zaten karisir evli olmayan kiz arkadaslarimla gorusturmez arkadasim kalmadi valla akraba ziyareti falansa giderim tek basima onun haricinde markete pazara carsiya beraber ama oda gitmez 4 yilda 4 defa bensiz gitmistir carsiya falan arkadaslariyla ondada hemen doner ama ben mennunum bu durumdan bi sorun yok yani dip dibeyiz evet 4 yil oldu ilk gunku gibiyiz hala cok asigiz simdi bide bebek bekliyoruz heyecanla cok sukur diyorum hep bana boyle duskun bi kocam oldugu icin
bizim de ayni ama karsilikli baska turlu olmaz arkadas evli olcak eslerle gorusulcek giydigime zaten karisir evli olmayan kiz arkadaslarimla gorusturmez arkadasim kalmadi valla akraba ziyareti falansa giderim tek basima onun haricinde markete pazara carsiya beraber ama oda gitmez 4 yilda 4 defa bensiz gitmistir carsiya falan arkadaslariyla ondada hemen doner ama ben mennunum bu durumdan bi sorun yok yani dip dibeyiz evet 4 yil oldu ilk gunku gibiyiz hala cok asigiz simdi bide bebek bekliyoruz heyecanla cok sukur diyorum hep bana boyle duskun bi kocam oldugu icin
13 aylık evliyken katlanılır ama 13 yıllık evliyken katlanılırmı bekleyip görmek lazım,
-arkadaş mantığı ters
-giyim alışverişi beraber
-aileye hep beraber gitmek
-tek çıkınca tedirgin olmak
bu maddelere ben asla KATLANAMAM,
hayatım kocamdan ibaret deil benim,boğulurum daralırım
Sizinle aynı fikirdeyim, zaten erkeklerde ilk yıllar böyle oluyor genelde, benimkide böyle sayılırdı bu kadar olmasa da genelde birlikte gezmek isterdi. Öyle arkadaşlarıma gitmeme hiç kısıtlama getirmedi. Ama şimdi 12 yıllık evliyim ve özellikle giyim alışverişine ne gidiyorsam birlikte gidelim mi kocacığım dediğimde yok hayatım sen git rahat rahat geniş geniş alışverişini yap diyor.
merhaba hanımlar
başlıktanda görüldüğü üzere kıskançlık konusundan muzdaribim...
aslında kıskançlıktan farklı bi durum benım yaşadığım,
kimine göre boğmak,rahat bırakmamak,bencil davranmak hayatı kısıtlamak vs..
kimine göreyse bir olmak,bütün olmak,hayatı paylaşmak hem eş hem dost hem arkadaş kısacası herşeyi olmak...
bazen isyan edıyorum bazense memnunum bu durumdan..
hergün işe bırakıp işten alan
akşam yemek yedıkten sonra kendı capında yardım edıp,hadi bakalım fılm sec izleyelım dıyen
ilk çayı ben getırdıysem 2,yi getiren..
hatta afedersınız lavaboya cıkalım hadi filmi sonra koyalım diyen:)
bagrına basıp yatana kadar bırlıkte zaman geçiren yataga benı almadan girmeyen
benden once uyanıp her sabah öpücüklerle uyandıran,
alısverıse bırlıkte cıkan,hem market hem giyim..
ailelere birlikte giden
gezmeye gittigimizde zaten birlikteyiz...vs.. liste uzar
ama bunun dışında
tek olarak biyere gitmek ıstersem tedırgın olan
arkadas mantıgından nefret eden
dışarıda onsuz olmamı ıstemeyen,arkadaslarla görüşmemı ıstemeyen
aile dısında biriyle çıkmamı ıstemeyen bi adam...
bu adama katlanılırmı sizce diye soracagım aslında,,bence katlanılır ki 13 aydır evliyim:)
birde ögrenmek ıstedıgım sizin eşlerinizin kıskançlık sınırı nedir var mı benım gibi bi evlilik yaşayan??
Okudukça gülümsedim benim eşimi tarif ettiniz sanki :) ben şu anda çalışıyorum benim eşim zaman zaman o kadar abartır ki cepten arar ve dakikalarca dinler kim geldi ne konuşuyoruz gibi.bu kadar kıskanç bir adamla ömür çok güzel geçer hemde.ben öyle düşünüyorum en azından ben durumumdan çook memnunum :)
4 yildir evliyiz 1 de ondan oncesi 5 yil hala ayniyiz ve bu degismez biliyorum ama sadece kiskanclik degil bu beraber yapmayinca zevk almiyoruz eglenemiyoruz cok bagliyiz duskunuz birbirimize tabi sonucta herkesin kendi iliskisi kendi yasantisi bazisi boyle sever bazisi oyle
YANİİ
BU IYI BİŞEYMI KOTU BISEYMIII
şimdi böyle ileride değişirmi diyosunuz size göree
arkadaşla aynı fıkırdeyım demişsiniz ama mevcanın dedigi bu böyle sürer gider şımdı katlanıyosun ama ılerıde bakalım katlanacakmısın tarzındaydı..
ben böyle anladım...
ona sorarsanda herşey benım kontrolumdeymişşEvlilik 7-24 beraber olmak değil ki?
Herkesin kendine göre bir hayatı olmalı yine.
Arkadaş mantığı ters falan ne bunlar böyle?
Ne yapacaksınız hep kontrol eşinizde olacak şekilde mi yaşayacaksınız?
Evli değilim ama ben katlanamam açıkçası.
Üstelik beraber olduğum kişide hemen hemen bu zihniyete yakın diyebilirim.
Onunla evlenmeyecek olmamın kanıtlarından biri de bu durum zaten.
eşimin kısıtlama huyu yoktur..
kıskançlıkta biraz işte..
arkadaşlarla çıkmama, amcamda,teyzemde yada annemde kalmama, eve geç gelmeme fln sorun çıkartmaz hiç...
kılık kıyafet konusundada çok açık olmadıkça karışmaz...
yanımda o varsa kıyafetede karışmaz...
ılk basta saydıgınız seyler bızım ıcın cok gecerlı degıl yanı baya abartmıs ama benım esımde benım ayagımın dıbınde dolanıyor bırde cocuk olunca camasır serıcem bırı oturuyor cocuk bacagımda dolanmıs oluyor esım vardıyalı calısıyor onun evde olmadıgı aksamlar bıraz nefes aldıgımı hıssedıyorum ama sızınkı baya bı abartı dıyorum
gezme konusuna gelınce tek basıma cocukla bır yere cıkmamı ıstemıyor huzursuz oluyor butun yol yolunca telefonda konusuyoruz bazen telefonu acık bıraktııp cantama fılan koyduruyor o derece
bunun sebebının ıse asla bana guvenmemek oldugunu kabul etmıyor kaldıkı benım oyle bır hayatımda yok oyle bırıde degılım erkeklerle ıs arkadaslarımla bıle aramda hep uzak bır mesafe vardır
ama cevreye guvenmıyormus , araba aldık arabayla daha rahat olacagımızı dusunuyordum
ama bu seferde arabayla tek basımıza cıkarsak basımıza geleceklerı anlatıyor :26: ve kırk takla atıyor cıkmamamız ıcın
he cıkmıyormuyum elbette cıkıyorum ama tedırgın bır an once eve donmemı ıstıyor dıle getırmıyor fakat sözlerınden davranıslarından ben anlıyorum halıyle bende rahat edemıyorum
kendısının bızden ayrı bır hayatı yok evlendıgımızden berı daha 1 kere arkadaslarıyla hususı gorusmeye gıtmedı bı ısı oldu beklerken zaman doldurdu o sekılde bıraz daha zaman gecınce rahatlayacagımızı dusunuyorum ılk evlendıgımız 3-4 ay abartmıyorum guneslıklerı actırmıyordu gırıs katta oturuyorduk ıcerısı gozukuyor dıye :26:
Siz şimdi daha yanlız takılmayı istiyorsunuzdur, hiç şikayet etmeyin yüzüne karşı, hatta sizde onun kadar abartın, çok memnun görünün o da bıkar diye düşünüyorum,
başka seçenek yok, boşanacak haliniz yok, önünüzde kocaman yıllar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?