kıskanç kocalara çizdiğiniz sınır..

bazı yönleri güzel sana yardımcı olmaya calışıyor farkındamısın bilmem ama diğer yönlerini beğenmedim.
benim eşimde her yere her yere beraber asla tek biyere yollamak istemezdi.
şimdi hoş gelecek belki bazılarına bazı şeyler, bi rsüre sonra bakmışsınız bu KISKANÇLIK DEĞİL SAPLANTI HASTALIK....

katılıyorum. güzel yanların kötü yanları yok etmesi beklenemez.
sizin bir birey olmanızı ,kendi başınıza dışarı çıkmanızı engelleyen,arkadaşlarınızla bayan bayana vakit geçirip dışarda bir yerde bir kahve içmenizi bile çok gören,tek başınıza bir alışveriş yapamayacak duruma getiren biri eşiniz.
ve bence iyi yanları bunlarla tamamen yok oldu gözümde. siz onun kölesi değilsinizki.
bence tavrıızı koymanız gerek. geç bile kalmışsınız.

Son düzenleme:
ben oyle yapisik gibi yasamayi sevmem...ayol esim bile olsa insan baska seyler ariyor bazen..kendi basina kalmak gibi...tek basina carsiya pazara gitmek gibi ya da baska biriyle...kendisi arkadaslariyla cikmiyor mu esin merak ettim dogrusu...

Asla yaşayamayacağım bir hayatı yaşıyorsunuz.

Dünyanın en mükemmel erkeği de olsa, beni el değil kafa üstünde de taşısa da benimde bir birey olduğumu unutan yada kabullenmeyen adamla asla birlikte olmam.

Birde şu erkekler başka yalan bulsun yahu, sana güveniyorum da dışardakilere güvenmiyorum. Esas bu tip erkekler kendine güvensiz.

Bu kadınlar sizden önce de vardı, sizinle var olmadılar. Sizden önce namuslarını korudularsa, sizle yada sizsiz de korurlar.

Son düzenleme:

şu yazdıkların benim eşimin davranışlarıyla aynı. ve ben de böyle olmasından çok memnunum.
ama arkadaşlarımla da çıkıcam desem karışmaz, erkek arkadaşım zaten yok.
facebooktan erkek tanıdık dahi olsa eklememi istemez. (akrabalar hariç)
ama ben de her adımımdan haberdar ederim. aklı bende kalsın istemem.
ben bundan hiiç şikayetçi değilim. ama bazısı var ki boğulur. o da kişiliğinle ilgili.

teşekkür ederim canım benim..
allah isteyen herkese versin evladını..
eşim ideal olmasada bu konuda çekiliyo en azından..
kendi arkadaşlarıyla çooook takılıyo kendiside...
aslında ben senin eşini daha ideal buldum bu arkadaş konusunda ne yalan söylimm...
bazı özellikler abartılı tabi..

Son düzenleme:

oyy kuzummmm aslında bizim kabullenemediğimiz bu adamlar bu kadar iyiyken neden kıskanınca insanlıktan çıktıkları... bu kadar sevip yüceltiyorlar kıskanırkende bir o kadar gururumuzu kırıyorlar... bizimkide böyleydi yavaş yavaş düzeliyor. düzelmesi durumuna da açıklık getireyim. ben böyle bir durumun oluşmasına engel oluyorum oda fazla büyütemiyor bu yani ben üstüne gitsem ben tek gidicem desem yine savaş çıkar eminim...

eşimi gordum sanki.bence eşin senı cok sevıyo ama sanırım daha oncekı ılışkılerınde bı guvensızlık mı olmuş yada sen mı guvenını kırdın kestıremedım..yada adam mızacı geregı kıskanc o da olabılır.bı kaç madde dısında bence bu adam gayet sorunsuz..ilgisiz odun öküzün önde gıdenı bı kocan olsa daha kotu yakınırdın.bence Allaha sukret kı ılgılı ve sevecen bır esın var

ay yorumlara çok güldüm açıkçasi yani bana bunlar ters diyenler benim kocam öyle olsaydi şükür ederdim adam birlikte bile markete avm gitmeye izin vermiyo yani açıkçasi seni benden başka kimse görmesin diyo yüzüme peçe takmam için neler vadetmiyo ki:)

sanırım biraz alıştırmakla da ilgili bu durum,baştan tavrınızı koymalıydınız..evlenmiş olmak onun dışındaki hayatınızla bağlarınızı koparmak anlamına gelmiyor..ben baştan beri bir yere gitmek için izin almadım gidiyorum haberin olsun dedim,canım sıkıldı dışarıdayım alışveriş yapıyorum dedim.o da alıştı artık ve çalışmadığım zamanlarda sorar bugün ne planın var diye..şimdi çalışıyorum ve bazı akşamlar bikaç kız arkadaşımla buluşup kahve keyfi yapıyoruz,o da bana geç kalacaksan gelip seni alayım der...bu arada ben de onun arada arkadaşlarıyla çıkmasına bişey demem...evlilik kısıtlanmak anlamına gelmemeli bence ben mutluysam eşime de yansır bu

Son düzenleme:
eşin ilgili seninle vakit geçirmeyi seven biri bu çok güzel bir durum ama seni tek başına dışarı göndermek istememesi arkadaş edinmeni istememesi pek hoş değil bu durum seni zamanla bunaltabilir yavaş yavaş onu tek başına dışarı çıkmana alıştırabilirsin

ah arkadaşım yarama tuz bastın. Ben direkt kıskançlık bölümüne geçiyorum. Bende 10 aydır evliyim ama daha eşimin kıskançlık sınırını çözemedim. ve bu beni deli ediyor.

kıyafet konusunda hep tartışırız. Beraber alırız iki gün sonra giydirmez, kot-tişört dışında biraz özenli giyin hemen laf çarptırmaya başlar ''ne gerek var, altı üstü şuraya gidiyosun'' vs. topuklu ayakkabı giydirmez giyince bi ton laf eder yada yanıma aldırır iş yerine gittiğimde giyerim ama yeri gelir topuklu ayakkabı hediye alır :)

bankaya, eczaneye, sağa sola göndermez ben hallederim diye tutturur. ama bu hafta iş arkadaşlarımla bayan bayana iftara gidicem ki dnüşüm 11 i bulacak muhtemelen ona izin verdi :) böyle dengesiz bir kıskançlığa sahip benim kocamda :) he yemeğe izin verme şartıda kot tişört spor ayakkabı giyersen olur daha özenli giyinemem :) adamın güzel olmama tahammülü yok ya :))) bunun gibi birsürü saçma sapan kıskançlıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…