• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç kocam :(

Powerfull

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
2.582
4.362
358
normalde çok iyi giden bir evliliğim var eşim saygılı ve beni çok sever tabii bende onu dediğim herşey mutlaka eninde sonunda yapılır yada yapmaya çalışır ama çok sinirli şiddet yok ama bağırır çağırır bazende sözlerin dozunu kaçırır ve aşırı kıskanç şuan küsüz sebep bugün okulda bir veli ile konuşmam . Adamın karısı doğum yaptı çocuklarını o getiriyor başta eşim bana sakın o adama eşin nasıl oldu falan diye muhabbet etme demişti bugünde yolda bayanlarla konuşurken adam geçiyordu yanımızdan karton alınacakmış onu söyledim oda döndü geri aldı ne muhabbet ne bişey . Bizim beyefendi akşam beri surat 5 karış oturuyordu yatarkende bak bi daha o adamla konuşmayacaksın diye başlayınca sinirlerim zıpladı salona geçtim . Sizce haksız olan benmiyim yada bu kıskançlık olaylarını napıcam off bunaltıyor bazen ..
Dipnot; öğretmen değilim bende veliyim herkes öğretmen olarak düşünmüş beni ..

Son düzenleme:
Allah allah çok ilginç . Durduk yere neden o adam ?

normalde çok iyi giden bir evliliğim var eşim saygılı ve beni çok sever tabii bende onu dediğim herşey mutlaka eninde sonunda yapılır yada yapmaya çalışır ama çok sinirli şiddet yok ama bağırır çağırır bazende sözlerin dozunu kaçırır ve aşırı kıskanç şuan küsüz sebep bugün okulda bir veli ile konuşmam . Adamın karısı doğum yaptı çocuklarını o getiriyor başta eşim bana sakın o adama eşin nasıl oldu falan diye muhabbet etme demişti bugünde yolda bayanlarla konuşurken adam geçiyordu yanımızdan karton alınacakmış onu söyledim oda döndü geri aldı ne muhabbet ne bişey . Bizim beyefendi akşam beri surat 5 karış oturuyordu yatarkende bak bi daha o adamla konuşmayacaksın diye başlayınca sinirlerim zıpladı salona geçtim . Sizce haksız olan benmiyim yada bu kıskançlık olaylarını napıcam off bunaltıyor bazen ..

Ne zamandir evlisiniz?

Adamı tanımıyor görmedi bile eşi ile samimiyim ya kesin gidip adama eşin nasıl oldu diye sorarım diye düşünmüştür yoksa farketmez başka erkek velide olsa aynı tepkiyi verecek

Cidden çok kıskançmış. :) ALLAH sabır versin canım.

Yok cnm değildi ben anlattım bizimde böyle huy var otu b.ku anlatırız birbirimize
birazda hakketme durumu olmus sizde.
siz boyle detaylari anlatirsaniz kafasinda kurar erkekler.
bende dusundum nerden duydu da boyle dusundu diye ;)
esiniz biraz fazla kiskanc degistirilemez tedavi edilebilir ama bunu ona soylemek bile zor olabilir, biraz ceneye hakim olunmali.

e normaldir ozaman arada 8 yaş olunca :)
ama bizim aramızda sadece 50 gün var bir kaç kişi bizi baba kız sandı bizimkinin kıskançlık hepten tavan yaptı :) ki sizin 8 yaş:)
Esasında o benden bile genç görünümlü ama herkes bizim için lolipopp eşinden katkat güzel dediği için kıskançlığın dozu kaçıyo olabilir belkide

Eğer eşiniz o admla konuşma dediyse vardır bir bildiği. Erkek gözüyle bakıyor çünkü olaya senin göremediğin bişeyler olabilir. Ha eğer bir bildiği yoksa sırf kıskandığı için böyle demiş bile olsa sen yine de eşinin dediğini yapmalısın sünnettir.

Back
X