• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç kocam :(

eşinizin huyu böyle insanlar tanıyorum sizi çok iyi anlıyorum .. siz neden kıskanıyor bunun sebeplerini araştırın ya da yıpratmayın kendinizi çünkü ufak şeylere bile takılıyorken eşiniz.eşinize bu durumdan rahatsız olduğunuzu kavga etmeden dile getirin .
kavga etmeden mi??? o kavga çıkacakkkk......:KK70:ama bir sonuç çıkmayacak..... :KK70:

benim sevgilim veya kocam olsa beni biraz kiskanmasi hosuma
normalde çok iyi giden bir evliliğim var eşim saygılı ve beni çok sever tabii bende onu dediğim herşey mutlaka eninde sonunda yapılır yada yapmaya çalışır ama çok sinirli şiddet yok ama bağırır çağırır bazende sözlerin dozunu kaçırır ve aşırı kıskanç şuan küsüz sebep bugün okulda bir veli ile konuşmam . Adamın karısı doğum yaptı çocuklarını o getiriyor başta eşim bana sakın o adama eşin nasıl oldu falan diye muhabbet etme demişti bugünde yolda bayanlarla konuşurken adam geçiyordu yanımızdan karton alınacakmış onu söyledim oda döndü geri aldı ne muhabbet ne bişey . Bizim beyefendi akşam beri surat 5 karış oturuyordu yatarkende bak bi daha o adamla konuşmayacaksın diye başlayınca sinirlerim zıpladı salona geçtim . Sizce haksız olan benmiyim yada bu kıskançlık olaylarını napıcam off bunaltıyor bazen ..
Dipnot; öğretmen değilim bende veliyim herkes öğretmen olarak düşünmüş beni ..

Kıskanç bi tanıdığım var. Yoldan geçen adamdan kıskanır resmen. Adam sana niye baktı siz tanışıyormusunuz allahım neler neler. Gezmeye gotik dizi der sonra kızın burnundan getirir. Zaten biz anlarız suratı düşer hızlı adımlar yada tam tersi. Sorulara cevap vermez. Sonra sabaha kadar kim olduğunu kimsenin bilmediği insan hakkında sürekli nutuk çeker. Bu kişi enistem oluyor malesef ben bile ifrit oluyorum bu duruma yazık kardeşim düşünün. ... Allahım Allahım Şaş kaza biri yol sorsan kıyameti koparıp. Çok zor Allah sabır versin

kavga etmeden mi??? o kavga çıkacakkkk......:KK70:ama bir sonuç çıkmayacak..... :KK70:

kavga etmeden de sorun halledilebilir ancak şiddetsiz iletişim kurulabilir .karşındakine duygunu anlatıp empati kurmasını sağlayarak...ama bu ilk denemede olmayabilir bunun için de kavga edip huzur bozmamalı

yok güzelim konu sahibini bilmemde ben zaten senelerdir bunun kavgasını ettim... tabiki kavga dediğimizde birbirimize girmemiz hakaret etmemiz değil tabiki gördüğün gibi mesajlarım hep gülücüklü... senelerdir aynı sorunlar olunca ve bu erkekler değişmeyince artık insanın konuşacak hali dermanı kalmıyor... o anı yaşarken gerçekten çok üzücü oluyorda... burda aynı konulardan muzdarip bayanlar görünce yalnız değilmişim diyerek iki konuşup gülüşüyoruz işte... Allah başka dert vermesin yeterki... eşlerimizin saygısı sevgisi ilgi alakası herşeyi yerinde... ama bu huylarındanda vazgeçemiyorlar bir türlü... mesajlarımda da hep yazdım kıskançlık değil bu başka bir huy...

yok güzelim konu sahibini bilmemde ben zaten senelerdir bunun kavgasını ettim... tabiki kavga dediğimizde birbirimize girmemiz hakaret etmemiz değil tabiki gördüğün gibi mesajlarım hep gülücüklü... senelerdir aynı sorunlar olunca ve bu erkekler değişmeyince artık insanın konuşacak hali dermanı kalmıyor... o anı yaşarken gerçekten çok üzücü oluyorda... burda aynı konulardan muzdarip bayanlar görünce yalnız değilmişim diyerek iki konuşup gülüşüyoruz işte... Allah başka dert vermesin yeterki... eşlerimizin saygısı sevgisi ilgi alakası herşeyi yerinde... ama bu huylarındanda vazgeçemiyorlar bir türlü... mesajlarımda da hep yazdım kıskançlık değil bu başka bir huy...

her insan çeşit çeşit ... Valla Allah yardımcımız olsun özellikle kıskançlıık konusunda .kıskanmasa da sorun ederiz kıskanınca da Hoppa erkekler dengeyi tutturabilmeli Hoppa

normalde çok iyi giden bir evliliğim var eşim saygılı ve beni çok sever tabii bende onu dediğim herşey mutlaka eninde sonunda yapılır yada yapmaya çalışır ama çok sinirli şiddet yok ama bağırır çağırır bazende sözlerin dozunu kaçırır ve aşırı kıskanç şuan küsüz sebep bugün okulda bir veli ile konuşmam . Adamın karısı doğum yaptı çocuklarını o getiriyor başta eşim bana sakın o adama eşin nasıl oldu falan diye muhabbet etme demişti bugünde yolda bayanlarla konuşurken adam geçiyordu yanımızdan karton alınacakmış onu söyledim oda döndü geri aldı ne muhabbet ne bişey . Bizim beyefendi akşam beri surat 5 karış oturuyordu yatarkende bak bi daha o adamla konuşmayacaksın diye başlayınca sinirlerim zıpladı salona geçtim . Sizce haksız olan benmiyim yada bu kıskançlık olaylarını napıcam off bunaltıyor bazen ..
Dipnot; öğretmen değilim bende veliyim herkes öğretmen olarak düşünmüş beni ..

niyetler neyse o safhada yol alır beyin unutma!! bukadarcık şeyde bile bu yapılmaz

ayyy bukadar sık boğaz edilmez..sizde ona aynısını yapın anlar belki...kesinlikle haklısın..

Back
X