Kıskanç olmak istemiyorum :(

Hayalinizdeki gelin olamadiysaniz ne yapardiniz

• Yeniden hazırlanır fotoğraf cektirirdim

OY: 1 100,0%
  • Unutmaya çalışırdım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

filtercoffee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
280
297
23
Merhaba arkadaşlar beni uyutmayan bir sorunum var evet gereksiz olduğunun ben de farkındayım ama eminim ki birçok bayanın da aklından geçenlerden biridir. Ben 6aylik evli bir bayanım eşimle yıllardır birlikteyiz ve uzun zamandır da nişanlıydik. Doğal olarak bir sürü hayal kurdum en önemlisi de kuğu gibi bir gelin olmaktı. Eşimle farklı şehirlerde yasadigimiz icin, biraz da maddi olanaklarimiz kısıtlı olduğu için çok söz hakkımız olmadı. Aileler desteklerini esirgemedi fakat mesafe uzaktı zaman kısıtlıydı derken ben hayalimdeki gelin olamadim. Gelinlik almak için tek günüm vardı, baktigimi içinden en iyisini seçmeye calistim ama istedigim gibi olmadi. İki taraflı düğün yaptık aksilikler pesimizi bırakmadı dugunumuz de adam gibi olmadi.Ne gelinlik, ne sac, ne foto...Böyle dedigime bakmayın çoğu gelinin isteyip de alamadığı bir gelinlik, en iyi kuaför, en iyi fotoğrafçı... Ama ben gösterisi sevmeyen biriyim kuğu gibi gelin olamadim ve bu çok üzdü beni. Ve tabi ki düğün de üzdü beni...Simariklik değil niyetim ama bilirsiniz işte hayaller... Ne zaman nette böyle gelin görsem moralim bozuluyor nankorluk yapmak istemiyorum ama neden böyle olduğunu da bilmiyorum. Beni seven kocam var, biliyorum bize gıpta edenler de var. Bazen yeni bir gelinlik alıp foto çektirmek istiyorum ama iş işten geçti diyorum...Eşimle de konuşuyoruz güzel gelindin diyor ama nafile...Aklımdaki şeytanı atmak istiyorum yemin ederim bu küçücük konu benim aklımı çok kurcalıyor üzüyor ne yapmalıyım lütfen bir akıl verin

Valla ne yalan söyleyeyim bazen ben de böyle diyorum kendime...İnsanların ne dertleri var yaptığına bak diyorum. Nazara mı geldik diye de düşünüyorum inanın bunun gibi saçma sapan birçok şey dolaşıyor aklımda. Böyle biri değildim ben... Mutsuzum huzursuzum sürekli aglamakliyim dua okuyum diyorum Allah'a hata olmasın ama onu da adamakıllı yapamıyorum. o yüzden buraya yazdım biraz rahatlamak biraz akıl almak için kusuruma bakmayin...

Ben 8 senelik evliyim. Ben de düğünümde saçımı makyajımı beğenmemiştim. Gelinlik modelimi kendim seçmiştim ama dikilen şeyin beğendiğim şeyle ilgisi yoktu, saçmasapan birşey çıktı ortaya onu da beğenmedim. Düğün fotoğraflarında yorgunluktan baygın baygın baktığımız saçmasapan fotoğraflar çıktı. Kına gecesi tam bir fiyaskoydu. İlk zamanlar ben de takardım üzülürdüm böyle şeylere ama çok boş zamanım varmış diyorum şimdi. Zamanla sorumluluklar arttıkça çocuk girdikçe dert bile görünmüyor öyle şeyler. Unutursun zamanla merak etme

Yavrum evliligin hayalindeki gibi olsun da gelinlik kusur kalsin

Ki yine de olmus yani

Gerçekten kendinize dert edinecek birşeyler arıyorsunuz, tekrar gelinlik tekrar foto çekimi çok gereksiz.
Gelinlik, düğün nedir ki önemli olan mutlu huzurlu bir aile kurabilmek.

Benim dugunumde igrencti hic birsey istedigim gibi olmadi. Hala dügün denince heyheylerim geliyo... zamanla biraz unutuyorsun ama icinde hep kaliyo tatlim istersen yaptir ve kurtul

İyinin her zaman daha iyisi vardır, kötünün daha kötüsü olduğu gibi.

Ol-muş bit-miş. Üzülmenin hiçbir getirisi ve manası yok ki. Bence siz dışarıdan gelen yorumları kafaya takan birisiniz.

Bütün yorumları okudum hanımlar evet biraz dışarıyı takan biriyim bu zararından dolayı kendimi yerli yersiz defalarca kez üzdüm ama ne yaptıysam kendime engel olamıyorum takmayim diyorum olmuyor...Evet oldu bitti ama içimde kaldı bazı şeyler...Yine de çok şükür onca zorluktan sonra aynı çatı altindayiz eşimle ama..Dediğim gibi bir türlü buyutedim bu konuda kendimi. Biri bir şey dese bütün gün aklımda takılı kalıyor moralim bozuluyor falan... Dediğim gibi ne yapmalıyım nasıl insanları ve geçmişi takmamayi öğrenmeliyim? Ben küçük bir ailede büyüdüm kalabalık görmedim hiç kötü eleştiri duymadım hep parmakla gösterilen biri oldum kariyerim mesleğim de var. Ama olumsuz en ufak şey beni üzmeye yetiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…