• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç sevgilisi ya da kocası olanlarrr ?

Ee döndüğünde bısey demedımı :D
demez olur mu döner dönmez kavga ettik:1: başladı hemen hesap sormaya
nereye gittin ne giydin kimle konuştun kimi gördün...
kıskanç bi sevgilim vardı ama artık yok :65:

bu mesajı beğenmek isterdim ama buton yok olmuş:1: kafan rahattır şimdi ne güzel
kıskançlık yüzünden mi?
özendim sana:61:

demez olur mu döner dönmez kavga ettik:1: başladı hemen hesap sormaya
nereye gittin ne giydin kimle konuştun kimi gördün...

bu mesajı beğenmek isterdim ama buton yok olmuş:1: kafan rahattır şimdi ne güzel
kıskançlık yüzünden mi?
özendim sana:61:

evet kafam rahat :)
yok canım birikimler yüzünden ve çok sık kavga etmekten bıktığım için.

Hayırlısı olsun Ceyda.
Aldığın kararın doğru olduğunu düşünüyorsun anladığım kadarıyla.
Umarım en iyisi olur senin içiin.

Hayırlısı olsun Ceyda.
Aldığın kararın doğru olduğunu düşünüyorsun anladığım kadarıyla.
Umarım en iyisi olur senin içiin.

teşekkür ederim :)
evet doğru olduğunu düşünüyorum sorun sadece uygulayamamamdı. umarım bu sefer alnımın akıyla yeniden başlamadan ayrılmayı da becerebilirim.
sağol iyi dileklerin için.

Ben hiçççççç ama hiçççççççççççç sevmiyorum kıskanılmayı... yani gerçekten kıskanılacak Bişi olduğunda tamam ama yok ne giydin nereye gittin kimle konuştun falan filannn off daralıyorum.. özellikle giyimim kuşamım söz konusu ise aman aman !!! 3 yıllık eski sevgilimin en hoşuma giden huyu Buydu, hiç kıskanmazdi... rahattık, sonuçta nerde nasıl davranacağini Bilen kocaman kızım.. ama şuan Bi adamla görüşüyorum feci kıskanç.. dün akşam fal baktırmaya gittim akşam 10 du eve geldiğimde nasıl sinirlendi, ama ama ama Ben Böyleyim... sanırım Bunla da yapamıcammm. o kıskançtı o şöyleydi o Böyleydi diye evde kalıcamm :62:

Ben hiçççççç ama hiçççççççççççç sevmiyorum kıskanılmayı... yani gerçekten kıskanılacak Bişi olduğunda tamam ama yok ne giydin nereye gittin kimle konuştun falan filannn off daralıyorum.. özellikle giyimim kuşamım söz konusu ise aman aman !!! 3 yıllık eski sevgilimin en hoşuma giden huyu Buydu, hiç kıskanmazdi... rahattık, sonuçta nerde nasıl davranacağini Bilen kocaman kızım.. ama şuan Bi adamla görüşüyorum feci kıskanç.. dün akşam fal baktırmaya gittim akşam 10 du eve geldiğimde nasıl sinirlendi, ama ama ama Ben Böyleyim... sanırım Bunla da yapamıcammm. o kıskançtı o şöyleydi o Böyleydi diye evde kalıcamm :62:

İLk başta kıskançsa o adam, zaman geçtikçe çok daha artacaktır kıskançlıkları.
Yapamam diyorsan kaç şimdiden.
Sana erkek mi yok kalmazsın evde falan.
:1::1:

bir kiskan kocada bende var....

benim kocamda asiri kiskanc ama benim birtanem.. onun kiskanc halide hosuma gidiyo herhali de:70::70:

Benim sevgilimde asırı kıskanc her yere o götürmek istiyor markete bile gitme dicek nerdeyse evimin sokagına kadar o bırakır beni ama yinede eve girince msj at der bende cok kıskancmdr ama:D

Ben ben ben varımm asırı kıskanc bır askım var ama bende bı o kadar kıskanc oldugumdan:52:

Benim sevgilimde asırı kıskanc her yere o götürmek istiyor markete bile gitme dicek nerdeyse evimin sokagına kadar o bırakır beni ama yinede eve girince msj at der bende cok kıskancmdr ama:D

Ben de kıskanırım ama yerine göre
Onun yaptığı kadar kıskanmak bana göre değil
boğuyor beni
kendim bile yapamıyorum
bana yapıldığında ne olduğunu düşünün yani:84:

1 hafta öncesine kadar aşırı kıskanç olan bir sevgilim vardı bildiğiniz üzre :37:
ona haber vermeden gezmek gibiside yokmuş ayrılınca farkettim.
acaba kıskançlıklarını bile özleyeceğim günler gelecek mi meraktayım :44:

1 hafta öncesine kadar aşırı kıskanç olan bir sevgilim vardı bildiğiniz üzre :37:
ona haber vermeden gezmek gibiside yokmuş ayrılınca farkettim.
acaba kıskançlıklarını bile özleyeceğim günler gelecek mi meraktayım :44:

Biliyorsun bir dönem biz de ayrıydık.
Dışarı çıkarken haber vermeyince, problem olmayınca kendimi çok garip hissederdim.
Ama onu bile özleyebiliyorsun.

Back
X