• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç sevgilisi ya da kocası olanlarrr ?

Benim sevgilimde kıskançtır kıyafet vs. karışır..Ama burda okuduklarıma şok oldum valla :53:

aynen ya benım sevgılım de muthiş kıskançtır hemde ama benı hıc sıkmaz kısıtlama getırmez ıstedıgımde ızın vermeyecegı sey yoktur yanı cok sükür :54:

kıskanılmayı her bayan gibi bende seviyorum ama abartı kıskanclıklara tahammul edemem beni kuzenimden yada abimden bilmem neyimden kıskanacaksa yürüsün gitsin bi zahmet ben kuzenlerimle kardes gibi buyumusum bizim tarafta zaten akraba evliligi olmaz... kıskanacaksa elin adamlarından kıskansın kuzenimden bilmem neyimden kıskanıcaksa ck buyuk sorunlar cıkartırım katlanamam hiç

1 hafta öncesine kadar aşırı kıskanç olan bir sevgilim vardı bildiğiniz üzre :37:
ona haber vermeden gezmek gibiside yokmuş ayrılınca farkettim.
acaba kıskançlıklarını bile özleyeceğim günler gelecek mi meraktayım :44:

Biliyorsun bir dönem biz de ayrıydık.
Dışarı çıkarken haber vermeyince, problem olmayınca kendimi çok garip hissederdim.
Ama onu bile özleyebiliyorsun.

Ben de merak ediyorum ayrılırsak nasıl olur acaba diye
Eminim her yaptığımı,her giydiğimi,her gittiğim yeri falan haber vermeyince çok tuhaf gelir bana da.
Ama daha hiç yaşayamadım 1 kere bile ayrılmayı başaramadığım için :D
Merak da etmiyor değilim hani.Sırf bunun için bile ayrılasım var(:
Ama neden yapamıyorum,neden? :(((

Eminim her yaptığımı,her giydiğimi,her gittiğim yeri falan haber vermeyince çok tuhaf gelir bana da.

Canım senin anlattıklarına inan çok şaşırdım şuan seni ayrılıcak kadar rahatsız etmiyor belliki,bence erkek arkadaşın kendiliğinden düzelicek diye bekleme..
Çünkü kıskançlık değil bu hastalık olmuş artık.Yanlış anlama sakın ama çok seviyorsan ayrılmak istemiyorsan en azından bir danışmana başvurun belki çözebilirsiniz.
Yaşın daha çok küçük yanlış hatırlamıyorsam 17 yaşındaydın şuan toz pembe gelebilir herşey ama ileride ilişkiniz ciddiyete dönüşürse bu şekilde çok üzülürsün

Canım senin anlattıklarına inan çok şaşırdım şuan seni ayrılıcak kadar rahatsız etmiyor belliki,bence erkek arkadaşın kendiliğinden düzelicek diye bekleme..
Çünkü kıskançlık değil bu hastalık olmuş artık.Yanlış anlama sakın ama çok seviyorsan ayrılmak istemiyorsan en azından bir danışmana başvurun belki çözebilirsiniz.
Yaşın daha çok küçük yanlış hatırlamıyorsam 17 yaşındaydın şuan toz pembe gelebilir herşey ama ileride ilişkiniz ciddiyete dönüşürse bu şekilde çok üzülürsün

Evet,kesinlikle haklısınız.Şuan gerçekten ciddiyete dönüşse hiç düşünmeden ayrılırım ama daha kimbilir neler yaşarız diyerek bekliyorum.Bilmiyorum,belki bu bana zarar vericek ama şuan zamana bırakıyorum...

benim erkek arkadaşım da kıskanç kılık kıyafette özellikle kendisi de farkında ama elimde değil diyo :S şimdi askere gidecek dönünce terapiye gidicez konuşup anlaştık.bu bile bişey değil mi ;)

valla bende ayrılamam diyordum ama noldu bitti gitti :/
gerçi büyük konuşmamak gerek hayat bu ne olacağı belli olmaz ama ben şuan rahatım böyle.
ara sıra gelen ağlama krizleri dışında.

Bir erkek sevdiğini üzmekten kıskanmalıdır kedini... Gerisi boş.

evet sevdiğim kıskanç.. seven insan kıskanır ama bunaltma derecesinde değil tabi:20:

kızlar mesela nasıl benımkı dıkkat edıyorum kısılerden ne bılım bakmalarından(cok dıkkat cekıcı bısı yasamadık)
kıyafetlerıme takık durumda saplantılı
oyle ne bılım gogus popoda buyuk kalkık degıl dıkkat ceksın sızınkılerde kıyafetlerlemı alıp veremedı

Bir erkek sevdiğini üzmekten kıskanmalıdır kedini... Gerisi boş.
Çok beğendim,kesinlikle! :46::46::46::46:
kızlar mesela nasıl benımkı dıkkat edıyorum kısılerden ne bılım bakmalarından(cok dıkkat cekıcı bısı yasamadık)
kıyafetlerıme takık durumda saplantılı
oyle ne bılım gogus popoda buyuk kalkık degıl dıkkat ceksın sızınkılerde kıyafetlerlemı alıp veremedı

Ah bu kıyafet zaten en büyük sorunumuz.Benim hatlarım yuvarlaktır oldukça.Hep dar giyme hatların belli olmasın bol tişörtler giy boğazına kadar olsun falan der.Yani ben de diyorum çuval giysem bile hatlarım belli olur çünkü vücut tipim öyle:1: Ama ben eminimki çok zayıf olsam da giyimime karışırdı:41:

Ama biliyor musunuz artık takmamaya başladım ben.
Ne kadar isterse o kadar saçmalasın.Canım isterse yaparım söylediklerini.
Eğer bitmez de daha devam ederse, ciddiyete dönüşürse ve buna rağmen hala aynı şekilde devam ederse bırakır giderim.
Artık tamamen hayallerime odaklanmış durumdayım.Daha çooooook gencim,bana erkek mi yok.
Önce güzelce okulumu bitireyim de
Hiiiiiç umrumda değil artık,ne yaparsa yapsın:42:

Eğer bitmez de daha devam ederse, ciddiyete dönüşürse ve buna rağmen hala aynı şekilde devam ederse bırakır giderim.
Artık tamamen hayallerime odaklanmış durumdayım.Daha çooooook gencim,bana erkek mi yok.

Sizin durumunuz daha farklı sonuçta geçmişte yaşadıkları var ama kıskançlığa alıştıktan sonra vazgeçmesi ne kadar kolay bilmiyorum.
İşler daha ciddileştiğinde daha zorlanacağını söyleyebilirim.

bende senin gibiydim bitti vede mutluyum.
evet ara ara ağla krizlerim geliyor ama geleceğim herşeyden önemli

Sizin durumunuz daha farklı sonuçta geçmişte yaşadıkları var ama kıskançlığa alıştıktan sonra vazgeçmesi ne kadar kolay bilmiyorum.
İşler daha ciddileştiğinde daha zorlanacağını söyleyebilirim.
İşler ciddileşirse bi uzmana götürürüm onu:) Ama daha şimdiden bu kadar ciddi düşünmeye gerek görmüyorum,önce hayallerim:61:
bende senin gibiydim bitti vede mutluyum.
evet ara ara ağla krizlerim geliyor ama geleceğim herşeyden önemli

olur o kadar tabi canım,uzun bi ilişkiydi sonuçta.ama alışıcaksın.inşallah çooooook daha mutlu ol ve onla olduğun günleri hiç arama:34:

İşler ciddileşirse bi uzmana götürürüm onu:) Ama daha şimdiden bu kadar ciddi düşünmeye gerek görmüyorum,önce hayallerim:61:

olur o kadar tabi canım,uzun bi ilişkiydi sonuçta.ama alışıcaksın.inşallah çooooook daha mutlu ol ve onla olduğun günleri hiç arama:34:

inşallah canım :70:

Kıskanıyor tabii zaman zaman o beni, ben de onu. Ama ikimizin ki de gayet ölçülü ve yerinde bir kıskançlık çok şükür ki... :nazar:

Back
X