KISKANÇ SEVGİLİYLE AYNI ÜNİVERSİTEDE OKUMAK!

cokcokcuk1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
170
55
13
29
Sevgilim çok kıskanç birisi. Aynı üniversitede aynı fakültede farklı bölümler okuyacağız ama sonuçta aynı binada olucaz.Sizce çpk mu zorlanırım.Onun açısından bİ sıkıntı olacağını zannetmediğim için kendim için soruyorum zorlanırmıyım diye.Çok kötü düşünmek istemiyorum ama gözüm gerçekten korkuyor.Sizce hiç olumlu bi yanı yok mu

Daha kolay olur..
Ama kıskançlık durumuna bağlı aslında

tek sıkıntı ettiğim o kıskançlığı zaten. birde sürekli birbirimizi görmek iyi bişey mi hiç bilmiyorum hani birazcık özlem sanki daha dinç tutuyor ilişkileri

kıskanç sevgiliyle 3 sene aynı fakültede farklı bölümlerde okudum. sonuç okul bitti eve döndüm deli gibi özlüyorum :) tadını çıkar anacım kıskanacağı bir durum yaratma sende inan çok ararsın o günleri :) ahh bende istiyorum

bizimde önümüzde beraber okuyacagımız üç senemiz var umarım söylediğin gibi güzel geçer :) Yok ben hiç öyle bi ortam yaratmıyorum

tek sıkıntı ettiğim o kıskançlığı zaten. birde sürekli birbirimizi görmek iyi bişey mi hiç bilmiyorum hani birazcık özlem sanki daha dinç tutuyor ilişkileri

Bizde 2yil ayni unide okuduk.
Ben MYO o besyo okuyor.
Biz zorlanmadik.
Yani ayri olsak daha zorluk yasardik ve ayrilik olurdu. Net !
Ama bu bizim acimizdan böyle olurdu sizi bilemem..
Mesela sinifindaki kizlari taniyordum fakultesindekileri de bazilarini okula beraber girip cikardik zaman zaman anlasilirdi kiskanclik olmazdı.
Ufak tefekler hariç.
Benim takildigim kişileri bilirdi sesini baslarda cikartirdi sonra bakti zararsiz kişiler birşey demedi.
Hatta çok yakin arkadasim vardi 2.sinifta.
Siniftada rahatsiz olucagi bi kaç kişi ama sinifca bi yere gidilicek.
Benim arkadasim için
X te gelicekse git ama gelmicekse zorunluluğun yoksa gitme boşver derdi.
Ve inanılmaz bi şekilde ben gecen yil 6 erkek 2kizlik bi grupla takilirdim hepsini tanirdi birşey demezdi.
Gecenin 1inde de o xle telefonda muhabbet edebilirdim ben..
Bununda kiz arkadaşları oldu başlarda çok agir olmasa da tepki gösterdim tabii sonra kizlar zararsiz hepside beni biliyordu ses etmedim..
Biriyle çok yakin mesela ders calisirlar beraber çift anadal yapıyorlar hep irtibat halindeler gecenin 2lerinde telefon görüşmeleri oluyor..
Whatsappta arkadaş grupları var tüm sinifin.
Sıkıntı yok çünkü tanıyorum.
Tanidigim içinde içim çift tarafli rahat.
Zorlanmiyorum çok şükür.
Zaten bu 2yilda en çok sikintiyi benim açımdan yasadik.
Yani karsima cikanlar falan oldu.
Ayrildigimiz dönemde bunlar olunca daha çok birbirimizin fakultelerindeydik baristiktan sonra..
Bence artisi daha çok.
Sadece ayrilik olduğunda zorlanır insan.
Onun dişinda bence ayni fakülte ayni üni güzel birşey :)
Test ettim onayladım :)

bunları okuduktan sonra dedim ki vay be biz aşırı kıskançmışız bizde bunlar olabilecek gibi değil büyük konuşmak istemiyorumda gidişattan belli oluyor sonuçta

bunları okuduktan sonra dedim ki vay be biz aşırı kıskançmışız bizde bunlar olabilecek gibi değil büyük konuşmak istemiyorumda gidişattan belli oluyor sonuçta

Hangisi olmicak gibi mesela ?

Kıskanç adam kafada kurmayada meyilli adamdır.Farklı şehirlerde olsanız kötü olurdu aynı yerde sorun çıkmaz.Merak etme :)

Eminim ayrı olmak çok daha kıskanç Olmasını tetikleyecektir böylesi daha iyi hani kavgalardan sonra bile Yüzyüze konusmak daha etkili sonuçta

Iyi ya ne güzel beraber aynı okulda kıskançlık olur bence ama abartılı olacak şekil de olur mu onu bilmem o size bağlı bir durum

Kıskançlık derecesine bağlı yani manyaklık derecesinde kıskançsa üniversite
hayatın zehir olur :S

Sınıftan normal bir erkek arkadaş kantinde senin masana otursa günaydın naber diye
olay olur. Bir ayak üstü okuldan, dersten muhabbet edecek olsa eyvah eyvah.
Çile bülbülüm çileeee diye gezersin.

Ama insanca kıskanıyorsa pek sorun olmaz diye umuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…