- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi yildizlibulut
Buradaki kıskançlar siz yine iyisiniz
Benim kocasını kıskandığı için hali saha maçına göndermeyen arkadaşım var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski esimden baska sevgilim filan olmadi, dusunuyorum, hic kiskanclik muhabbeti/kavgasi olmadi aramizda.. Allah var, cok duzgundu o konularda, emindim kendisinden.. Bu nedenle cok rahattim belki de, bilemiyorum.. Bi de pesinde gezsem bile engel olamazdim ki, yapmak isteyen her türlü yapar.. Ama o potansiyel olsaydi Allah korusun, huzursuz olurdum surekli..Konu basligim efsane sacma oldu kusuruma bakmayin bisey bulamadim:))
Ben gercekten cok kiskancim. Bu kiskanclik virüs gibi bana yapismis sanki. Sevgilim disari ciktiginda icim icimi yiyor..sanki brad pitt.. öyle olsa hakliyim diyecegim ama bu ne kiskanclik diye kendime kiziyorum. Kuzguna yavrusu sahin gözükürmüs ya o misal..Yolda kizlara bakmasi bile beni uyuz eder, o derece. O disaridayken zirt pirt aramamak icin kendimi zor tutuyorum, acaba suan ne yapiyor diye süpheye düsüyorum. Bu simdi kizlara bakmissa diye düsünüp bi anlik soguyorum. Guzel tas gibi hatunlari görüyorum(kesin burada da varsiniz bi kocaman masallaah valla) bir size bir kendime bakiyorum aradaki bin farki buluyorum:)) Kiskancligim sanirim bundan kaynakli, sevgi/güven konusunda problemimiz yok. Bir de burada da son zamanlarda cok artan aldatilma konularini okudukca bi kötü oldum..Güzelim mis gibi eslerini aldatan ve aylarca saklayan o kadar cok ki..Benim gibi esini veya sevgilisini kiskr mi? Mesela esiniz/sevgiliniz disari ciktiginda hic aramiyor musunuz? Nasil davranmak gerekli? Kendinizden de örnek verirseniz cok sevinirim...
çaresizlikten hep katlandım...anne baba var kardeş var ama bağ yok sahip çıkan yok ortada kaldım..boşansam 2 oğlum var alıp gitsem nasıl bakarım bırakıp gitsem bana düşman ederler ...demezler oğlumuz suçludur sebebi budur...yoksulluk bir yandan..kimsesiz olan sahipsiz olan gelini bir çok koca kaynana sever rahat ezerler...neyse şükür geçti o yıllar ama birde bana sor çocuklarım büyüdü iş güç sahibi oldular şimdi epeydir düşünüyorum boşanmayı..şimdi ben onu ortada bırakacam..ben bu heriften çok soğudum hele bir anası var aman aman bir de görümce adananın yellozu..
bende de aynı durum var..
Ben kıbrıstayım o turkiyede asker. Bende aldatilma korkusu var. Hani çocuğu görseniz kızım manyak mısın bu seni aldatır mı diyeceksiniz ama bende bu korku var.
Hiç unutmam bir gece arkadaşlarıyla malum evlerin olduğu yere gitmişti tabi başını yemiştim çocuğun.
Yalnız bende iş kendine zarar vermeye kadar gitti, ne yapacağız bilmiyorum![]()
Yok hayır ablacım yanlış anladın. Gittiği yerde öyle yerler var ama bu çocuk oraya gitmedi sadece akşam akşam gidince işkillendim. Çocuk aşırı iyi. Bende de şey korkusu var, bir şey aşırı iyiyse sonu kötü biter ya öyle olmasından korkuyorum. Çocuğun gerçekte hicbir sucu yok ve ben boş yere paranoyak oluyorum. O da bıktı artık guvensizligimden. Sadece geçmişte kendisinin bazı birlikteliklerini bildiğim için sürekli gerginim. Hani düşün kolayca kimseye güvenmeyen anacığım çocuğu benden çok seviyorAfedersin anlayamadım adam hayat kadınlarıyla takılırken sen kendini mi kestin/ilaç yuttun? Çok da mutsuzsan ayrılır geçersin ablacım. Adam keyfine bakarken senin acı çekmen kendine haksızlık, kendi kul hakkına giriyorsun.
Ben de kıskancım ama bi gün niyeti bozarsa ne yaparsa kendine yaparKonu basligim efsane sacma oldu kusuruma bakmayin bisey bulamadim:))
Ben gercekten cok kiskancim. Bu kiskanclik virüs gibi bana yapismis sanki. Sevgilim disari ciktiginda icim icimi yiyor..sanki brad pitt.. öyle olsa hakliyim diyecegim ama bu ne kiskanclik diye kendime kiziyorum. Kuzguna yavrusu sahin gözükürmüs ya o misal..Yolda kizlara bakmasi bile beni uyuz eder, o derece. O disaridayken zirt pirt aramamak icin kendimi zor tutuyorum, acaba suan ne yapiyor diye süpheye düsüyorum. Bu simdi kizlara bakmissa diye düsünüp bi anlik soguyorum. Guzel tas gibi hatunlari görüyorum(kesin burada da varsiniz bi kocaman masallaah valla) bir size bir kendime bakiyorum aradaki bin farki buluyorum:)) Kiskancligim sanirim bundan kaynakli, sevgi/güven konusunda problemimiz yok. Bir de burada da son zamanlarda cok artan aldatilma konularini okudukca bi kötü oldum..Güzelim mis gibi eslerini aldatan ve aylarca saklayan o kadar cok ki..Benim gibi esini veya sevgilisini kiskanan var mi? Mesela esiniz/sevgiliniz disari ciktiginda hic aramiyor musunuz? Nasil davranmak gerekli? Kendinizden de örnek verirseniz cok sevinirim...
Bu nasıl bi tezatlık? Güven sorununuz yok ama aldatılmaktan korkuyorsunuz. Sorun ettiğiniz şey de sevgilinize bakılması değil, sevgilinizin bakması. Apaçık güvensizlik ve özgüven eksikliği maalesef.Kiskancligim sanirim bundan kaynakli, sevgi/güven konusunda problemimiz yok. Bir de burada da son zamanlarda cok artan aldatilma konularini okudukca bi kötü oldum..Güzelim mis gibi eslerini aldatan ve aylarca saklayan o kadar cok ki..B
Ben de cok kıskancım ama asla aramamKonu basligim efsane sacma oldu kusuruma bakmayin bisey bulamadim:))
Ben gercekten cok kiskancim. Bu kiskanclik virüs gibi bana yapismis sanki. Sevgilim disari ciktiginda icim icimi yiyor..sanki brad pitt.. öyle olsa hakliyim diyecegim ama bu ne kiskanclik diye kendime kiziyorum. Kuzguna yavrusu sahin gözükürmüs ya o misal..Yolda kizlara bakmasi bile beni uyuz eder, o derece. O disaridayken zirt pirt aramamak icin kendimi zor tutuyorum, acaba suan ne yapiyor diye süpheye düsüyorum. Bu simdi kizlara bakmissa diye düsünüp bi anlik soguyorum. Guzel tas gibi hatunlari görüyorum(kesin burada da varsiniz bi kocaman masallaah valla) bir size bir kendime bakiyorum aradaki bin farki buluyorum:)) Kiskancligim sanirim bundan kaynakli, sevgi/güven konusunda problemimiz yok. Bir de burada da son zamanlarda cok artan aldatilma konularini okudukca bi kötü oldum..Güzelim mis gibi eslerini aldatan ve aylarca saklayan o kadar cok ki..Benim gibi esini veya sevgilisini kiskanan var mi? Mesela esiniz/sevgiliniz disari ciktiginda hic aramiyor musunuz? Nasil davranmak gerekli? Kendinizden de örnek verirseniz cok sevinirim...
yok vallahi...37 doğumlu katnana vallahi billahi herkesten genç ve kendine genç hissenlerden....ölmeyecem der hep...kaynananın 4 sene olmamış çocuğu sonra ilk oğlu eşim olmuş arkası gelmiş 6 tane...Ablacım herif 60 yaşında yazmışsın, anası hala göçmedi mi??!? Başına bela olmaya gelmiş adeta