- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi yildizlibulut
Ben aşırı kiskancim. Oyle ki katil olabilirim. Esim de bende bu potansiyeli gordugunu soyler ve kiskanacagim seyler konusunda oldukca dikkatli davranir. Ama benim kiskancligim yapi meselesi, ozguven sorunu degil. 160 boyunda bir hatunum guzel bile sayilmam. Kendimden kat kat guzel bir kadin gordugumde esim acisindan komplekse girmem. Yani ya esim bakarsa ya onu begenirse ya aldatirsa vs degil benim sorunum. Oyle ki, gece ruyasinda karisinin kendisini aldattigini gorup uyaninda karisini olduren adam kiskancligi bendeki..Konu basligim efsane sacma oldu kusuruma bakmayin bisey bulamadim:))
Ben gercekten cok kiskancim. Bu kiskanclik virüs gibi bana yapismis sanki. Sevgilim disari ciktiginda icim icimi yiyor..sanki brad pitt.. öyle olsa hakliyim diyecegim ama bu ne kiskanclik diye kendime kiziyorum. Kuzguna yavrusu sahin gözükürmüs ya o misal..Yolda kizlara bakmasi bile beni uyuz eder, o derece. O disaridayken zirt pirt aramamak icin kendimi zor tutuyorum, acaba suan ne yapiyor diye süpheye düsüyorum. Bu simdi kizlara bakmissa diye düsünüp bi anlik soguyorum. Guzel tas gibi hatunlari görüyorum(kesin burada da varsiniz bi kocaman masallaah valla) bir size bir kendime bakiyorum aradaki bin farki buluyorum:)) Kiskancligim sanirim bundan kaynakli, sevgi/güven konusunda problemimiz yok. Bir de burada da son zamanlarda cok artan aldatilma konularini okudukca bi kötü oldum..Güzelim mis gibi eslerini aldatan ve aylarca saklayan o kadar cok ki..Benim gibi esini veya sevgilisini kiskanan var mi? Mesela esiniz/sevgiliniz disari ciktiginda hic aramiyor musunuz? Nasil davranmak gerekli? Kendinizden de örnek verirseniz cok sevinirim...
Senin durumun seni yer bitirir. Ya birine bakarsa ya aldatirsa vs diye diye paranoyak olursun.. Korkunun ecele faydasi yok. Kiyaslayip durma kendini baskalari ile.. Bir de kafanda kurma soyle mi yapiyor boyle mi yapiyor diye. Guven problemi yok demissin ama disari cikinca boyle dusunuyor olman ona guvenmedigini onda potansiyel gordugunu gosterir!