Kıskançlar bakar mısınız?

Konu basligim efsane sacma oldu kusuruma bakmayin bisey bulamadim:))

Ben gercekten cok kiskancim. Bu kiskanclik virüs gibi bana yapismis sanki. Sevgilim disari ciktiginda icim icimi yiyor..sanki brad pitt.. öyle olsa hakliyim diyecegim ama bu ne kiskanclik diye kendime kiziyorum. Kuzguna yavrusu sahin gözükürmüs ya o misal..Yolda kizlara bakmasi bile beni uyuz eder, o derece. O disaridayken zirt pirt aramamak icin kendimi zor tutuyorum, acaba suan ne yapiyor diye süpheye düsüyorum. Bu simdi kizlara bakmissa diye düsünüp bi anlik soguyorum. Guzel tas gibi hatunlari görüyorum(kesin burada da varsiniz bi kocaman masallaah valla) bir size bir kendime bakiyorum aradaki bin farki buluyorum:)) Kiskancligim sanirim bundan kaynakli, sevgi/güven konusunda problemimiz yok. Bir de burada da son zamanlarda cok artan aldatilma konularini okudukca bi kötü oldum..Güzelim mis gibi eslerini aldatan ve aylarca saklayan o kadar cok ki..Benim gibi esini veya sevgilisini kiskanan var mi? Mesela esiniz/sevgiliniz disari ciktiginda hic aramiyor musunuz? Nasil davranmak gerekli? Kendinizden de örnek verirseniz cok sevinirim...
Ben aşırı kiskancim. Oyle ki katil olabilirim. Esim de bende bu potansiyeli gordugunu soyler ve kiskanacagim seyler konusunda oldukca dikkatli davranir. Ama benim kiskancligim yapi meselesi, ozguven sorunu degil. 160 boyunda bir hatunum guzel bile sayilmam. Kendimden kat kat guzel bir kadin gordugumde esim acisindan komplekse girmem. Yani ya esim bakarsa ya onu begenirse ya aldatirsa vs degil benim sorunum. Oyle ki, gece ruyasinda karisinin kendisini aldattigini gorup uyaninda karisini olduren adam kiskancligi bendeki..
Senin durumun seni yer bitirir. Ya birine bakarsa ya aldatirsa vs diye diye paranoyak olursun.. Korkunun ecele faydasi yok. Kiyaslayip durma kendini baskalari ile.. Bir de kafanda kurma soyle mi yapiyor boyle mi yapiyor diye. Guven problemi yok demissin ama disari cikinca boyle dusunuyor olman ona guvenmedigini onda potansiyel gordugunu gosterir!

Onu bunaltacak hicbir sey yapmiyorum, icimde savas halindeyim. Ama maalesef bazen ses tonumdan bile anlasiliyor.. Sizinki zaten en sagliklisi. Peki disari gezmeye ciktiginda nereye gittigini ne yaptigini haber vermez mi? Ya da sormaz misiniz?
Biz evliyiz zaten, genelde eve gelip gider gelmeyecekse de haber verir. Gittiği yerdeyken aramam. Uykum gelirse sessiz gelsin diye arıyorum korkuyorum çünkü.
Bence kendini başkalarıyla kıyaslamayı acilen bırakmalısın.

Ooov! vallahi rüzgarini hissettim ya:KK48: :cool:bende esin gibiyim ayni sorulari soruyorum senin cevaplarini aliyorum:KK53:
Cool takil azıcık , merak etsin seni :) sıkılmıştır fazla ilgiden ..ben öyleyim mesela ..fazla ilgiden bunalirim, herşey kararında olmalı ..

Kıskancım. .

Ama cılkını çıkarmam kendimi basitleştirmem her şeye sarmam yani.

Bekarken dışarı çıktığında aklıma gelirdi ama aramazdim sormazdim daha çok kendisinden beklerdim.

Evlendik şimdi hiç aklıma gelmiyor:KK76:

Kendisi arar ve bişey lazım mi diye sorar arada raporu da verir:KK45:

Cool takil azıcık , merak etsin seni :) sıkılmıştır fazla ilgiden ..ben öyleyim mesela ..fazla ilgiden bunalirim, herşey kararında olmalı ..

Fazla ilgilenmiyorum ama dedigim gibi icten ice kiskaniyorum. Diyelim disari cikti ne kadar aramaliyim soru sorsam bunalir mi gibi seyler düsünüyorum. Cok tesekkür ederim yorumun tavsiyen icin:)))

Kıskancım. .

Ama cılkını çıkarmam kendimi basitleştirmem her şeye sarmam yani.

Bekarken dışarı çıktığında aklıma gelirdi ama aramazdim sormazdim daha çok kendisinden beklerdim.

Evlendik şimdi hiç aklıma gelmiyor:KK76:

Kendisi arar ve bişey lazım mi diye sorar arada raporu da verir:KK45:

Bu soyledigin levele gecemiyor muyum hemencik:confused: disari ciktiginda arasam mi soru sorsam mi diye kendimi yiyorum aramazsam ayri bi yiyorum:KK64: insaallah bu düsüncelerden kurtulurum bende:))

Bu soyledigin levele gecemiyor muyum hemencik:confused: disari ciktiginda arasam mi soru sorsam mi diye kendimi yiyorum aramazsam ayri bi yiyorum:KK64: insaallah bu düsüncelerden kurtulurum bende:))
Yanii flört döneminde iken daha çok evhamlı oluyor insan aklına her şey geliyor ama evlenince koca biraz kafa dağıtsın bebek uyusun bende biraz dinleneyim diyorsun:anne:

Haricinde ben de bazı olaylarda ne kadar kıskanç olduğumu nasıl bir potansiyelim olduğunu kendisine gösterdim ondan da çekinir ve geri durur. Ayrica kimse kimseyi ne yaparsa yapsın zorla tutamaz ki yapacağı varsa yine yapar, sen gönlünü ferah tut.

Dışarıda iken çok aramak istiyorsan arada bir muhabbet aç kapa haberdar olursun :deli:

Maalesef.. Ama guzellik bakimindan gercekten özguvenli olmam icin bir sebep yok bariz ortada cünkü..guzelim ben dersem kendimi fena kandiririm:)
Maus göre kime göre güzel olmadığını düşünüyorsun ki?? Her insan kendine göre güzel çirkin insan yoktur ama sen kendini böyle görüp değerlendirirsen karşımdaki insanda ona göre davranmaya başlar... dikkat derim.

Ben asla aramam o disardayken. Ama o mesela mekan degistirecekse haber verir, kalkınca haber verir. Bunlar da benim isteklerim degil esasen, ben disardayken o benden bu tarz haber vermeleri istedigi icin kendi icin de uyguluyor.
Disarida guzel kizlar hep var. Siz kendinizi begenmiyormussunuz da begenseniz nolur? Sizden güzeli yine olacakti. Daha guzeli hep vardir. Daha guzel geleni hep olabilir. Ama aldatmak ve aldatilmak boyle bir sey degil.
Iliskinizin kalitesine ve sevgilinizin karakterine bagli.

Ben de kıskancım ama bu kadar değil.. biraz özgüvenli ol.. olamıyorsan tedavi şart çünkü sendeki kıskançlık biraz patolojik boyutta gibi görünüyor.. yani sürekli bi korku varsa hayat çekilmez.. ayrıca bakıyolar genelde yani bazı şeyleri kabul etmek at gözlüğü takmak lazım, neredeyse hepsi dışarıda başka kızlara bakıyor, tvde internette kadınlara bakıyor.. sürekli bunu düşünürsek kafayı yeriz, relax ol, salla..ne demiş bir şair amcamız, "ara sıra aklıma düşmüyor değil başka kadınların sıcaklığı, ama ne yalan söyleyeyim seninle yaşlanmak istiyorum" sevgi mühim!

Kıskanan insan ya partnerine güvenmiyordur ya da kendine. Ayrıca sen istediğin kadar kısıtla aldatacak insan bir yolunu bulur aldatır.

Ben asla aramam o disardayken. Ama o mesela mekan degistirecekse haber verir, kalkınca haber verir. Bunlar da benim isteklerim degil esasen, ben disardayken o benden bu tarz haber vermeleri istedigi icin kendi icin de uyguluyor.
Disarida guzel kizlar hep var. Siz kendinizi begenmiyormussunuz da begenseniz nolur? Sizden güzeli yine olacakti. Daha guzeli hep vardir. Daha guzel geleni hep olabilir. Ama aldatmak ve aldatilmak boyle bir sey degil.
Iliskinizin kalitesine ve sevgilinizin karakterine bagli.

Biraz guzel olmus olsam sanirim bu kadar kiskanmazdim diye düsünüyorum. Yani dedikleri gibi kiskanclik özgüvenle cok alakaliymis.. Ama cok haklisiniz.. Disaridayken aramadan nasil duruyorsunuz:) yada aramazsa bi bozulmuyor musunuz? Ben asla bunaltmiyorum icime atiyorum ama sesim hemen düsüyor anliyor maalesef...

Biraz guzel olmus olsam sanirim bu kadar kiskanmazdim diye düsünüyorum. Yani dedikleri gibi kiskanclik özgüvenle cok alakaliymis.. Ama cok haklisiniz.. Disaridayken aramadan nasil duruyorsunuz:) yada aramazsa bi bozulmuyor musunuz? Ben asla bunaltmiyorum icime atiyorum ama sesim hemen düsüyor anliyor maalesef...

Ben de disardayken onu aramıyorum ki. Yanımdaki insana ayip oluyor bence. O yuzden ondan da beklemiyorum aramasini.
Mesela siz arkadaslarinizla disardayken, sevgilinizi aramak zorunda kalmaktan ya da onun sizi aramasindan rahatsiz olmuyor musunuz?

Ben de disardayken onu aramıyorum ki. Yanımdaki insana ayip oluyor bence. O yuzden ondan da beklemiyorum aramasini.
Mesela siz arkadaslarinizla disardayken, sevgilinizi aramak zorunda kalmaktan ya da onun sizi aramasindan rahatsiz olmuyor musunuz?

Zirt pirt ararsa rahatsiz olurum tabi ki. Ama erkek arkadasim tek gezmeyi de cok sever. Tek ciktiginda en azindan aramali diye düsünüyorum. Keske sizin gibi olabilsem en sagliklisi cünkü

Zirt pirt ararsa rahatsiz olurum tabi ki. Ama erkek arkadasim tek gezmeyi de cok sever. Tek ciktiginda en azindan aramali diye düsünüyorum. Keske sizin gibi olabilsem en sagliklisi cünkü

Yani evet nerde oldgunu soylesin en azindan da basina bir sey gelir melir, nerde arayacaginizi bilirsiniz. Bunun icin haber vermek gerekli bence de evet. Ozellikler gec saatlerde disardaysa.
Nerde olduğunu bilince baska arama beklemiyorsanız, boyle soylebilirsiniz.

Kiskanmak bu degil yalniz, bu baya saplanti.

Seven insan yari saka yari gercek tatli tatli kiskanir, ama.bir yerlerdeyken israrla aramak ona saygisizlik. Baska guzel.insanlari dusunup kendinizi bu kadar siliklestirmekte kendinize haksizlik.
Guzellik kime ve neye gore?

Karsinizdaki insan size ait oldugu kadar bu hayatta hala bir birey. Bunu unutmayin.

Kiskanmak bu degil yalniz, bu baya saplanti.

Seven insan yari saka yari gercek tatli tatli kiskanir, ama.bir yerlerdeyken israrla aramak ona saygisizlik. Baska guzel.insanlari dusunup kendinizi bu kadar siliklestirmekte kendinize haksizlik.
Guzellik kime ve neye gore?

Karsinizdaki insan size ait oldugu kadar bu hayatta hala bir birey. Bunu unutmayin.

Disari ciktiginda surdayim,burdayim demesini istiyorum aslinda, o kadar mi vahim durumum.. Sadece bir kere tartisma yasamistik, o da disari tek gezmeye ciktiginda sadece cikarken haber vermisti sonra saatlerce hic aramamisti. Beni önemsemedigini düsünüp kizmistim. Sonra da zaten kiskancligimi icime atmaya karar verip ondan sonra kiskandigimi hic belli etmedim.. Tabi ki bazen yine ses düsmelerimden anliyor ne yazik ki. Sizce kendimi kücük duruma mi düsürüyorum ki..

Disari ciktiginda surdayim,burdayim demesini istiyorum aslinda, o kadar mi vahim durumum.. Sadece bir kere tartisma yasamistik, o da disari tek gezmeye ciktiginda sadece cikarken haber vermisti sonra saatlerce hic aramamisti. Beni önemsemedigini düsünüp kizmistim. Sonra da zaten kiskancligimi icime atmaya karar verip ondan sonra kiskandigimi hic belli etmedim.. Tabi ki bazen yine ses düsmelerimden anliyor ne yazik ki. Sizce kendimi kücük duruma mi düsürüyorum ki..

Bir kadin olarak kendisine kendine guvenen kadin imajini cizin her zaman. Siz ne kadar ozguvenli olursaniz, o kisi hem o kadar hassas davranir size, hemde deger verir.

Back
X