• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlar bakar mısınız?

Konu basligim efsane sacma oldu kusuruma bakmayin bisey bulamadim:))

Ben gercekten cok kiskancim. Bu kiskanclik virüs gibi bana yapismis sanki. Sevgilim disari ciktiginda icim icimi yiyor..sanki brad pitt.. öyle olsa hakliyim diyecegim ama bu ne kiskanclik diye kendime kiziyorum. Kuzguna yavrusu sahin gözükürmüs ya o misal..Yolda kizlara bakmasi bile beni uyuz eder, o derece. O disaridayken zirt pirt aramamak icin kendimi zor tutuyorum, acaba suan ne yapiyor diye süpheye düsüyorum. Bu simdi kizlara bakmissa diye düsünüp bi anlik soguyorum. Guzel tas gibi hatunlari görüyorum(kesin burada da varsiniz bi kocaman masallaah valla) bir size bir kendime bakiyorum aradaki bin farki buluyorum:)) Kiskancligim sanirim bundan kaynakli, sevgi/güven konusunda problemimiz yok. Bir de burada da son zamanlarda cok artan aldatilma konularini okudukca bi kötü oldum..Güzelim mis gibi eslerini aldatan ve aylarca saklayan o kadar cok ki..Benim gibi esini veya sevgilisini kiskanan var mi? Mesela esiniz/sevgiliniz disari ciktiginda hic aramiyor musunuz? Nasil davranmak gerekli? Kendinizden de örnek verirseniz cok sevinirim...
Ayyy aynı ben, kendime engel olamıyorum. Ve ben bunu fazlasıyla, açık açık söylüyorum. Yapmamam lazım ama elimde değil. Çok güzel bir kız olduğum halde böyleyim.

dışarı çıktığında 1-2 kez ararım o da ne yaptığını merak ettiğimden veya evde sıkıldığımdandır. kıskançlıktan değildir.

Evet evet o benim diyesim geldi konu bSligindan :D bende asiri kiskancimdir. Bi yere gitsin telefonda mutlaka askim diyecek yani zorla dedittiriyrum ama mutluyum eheuheheh

Bir de şöyle düşünün, aldatsa bilie ne olur ki? Başka sevgili bulursun olur biter hanım abla dünyadaki tek erkek değil ya....dünyada milyonlarca erkek varken sadece birine bu kadar anlam yüklemek, diğerleri yokmuş sadece o varmış gibi davranmanın alemi yok.

Aynen oyle ya. :super:

Bir de olmamis bir olayin yasini simdiden tutmanin ne anlami var?

Boyle dusundugume bakmayin. Ben de epey kiskancim ama torpulemeye calisiyorum iste. :kahve:

Ben gercekten cok kiskancim. Bu kiskanclik virüs gibi bana yapismis sanki. Sevgilim disari ciktiginda icim icimi yiyor..sanki brad pitt.. öyle olsa hakliyim diyecegim ama bu ne kiskanclik diye kendime kiziyorum. Kuzguna yavrusu sahin gözükürmüs ya o misal..Yolda kizlara bakmasi bile beni uyuz eder, o derece. O disaridayken zirt pirt aramamak icin kendimi zor tutuyorum, acaba suan ne yapiyor diye süpheye düsüyorum. Bu simdi kizlara bakmissa diye düsünüp bi anlik soguyorum. Guzel tas gibi hatunlari görüyorum(kesin burada da varsiniz bi kocaman masallaah valla) bir size bir kendime bakiyorum aradaki bin farki buluyorum:)) Kiskancligim sanirim bundan kaynakli, sevgi/güven konusunda problemimiz yok. Bir de burada da son zamanlarda cok artan aldatilma konularini okudukca bi kötü oldum..Güzelim mis gibi eslerini aldatan ve aylarca saklayan o kadar cok ki..Benim gibi esini veya sevgilisini kiskanan var mi? Mesela esiniz/sevgiliniz disari ciktiginda hic aramiyor musunuz? Nasil davranmak gerekli? Kendinizden de örnek verirseniz cok sevinirim...
sen sevgilini değil kendi cinsin olanları kıskanıyorsun..bende evliliğimin ilk yıllarında eşimi kıskanırdım ama boşmuş ben kıskandıkça sürekli aldattı ...zevk alıyordu bundan...aradan 25 yıl geçti.şimdi kıskançlık yok kendi haline bıraktım yapmıyor..gerçi yaşlandı tabi 60 yaşında moruk...

sen sevgilini değil kendi cinsin olanları kıskanıyorsun..bende evliliğimin ilk yıllarında eşimi kıskanırdım ama boşmuş ben kıskandıkça sürekli aldattı ...zevk alıyordu bundan...aradan 25 yıl geçti.şimdi kıskançlık yok kendi haline bıraktım yapmıyor..gerçi yaşlandı tabi 60 yaşında moruk...

Ablacim son cümlene cok güldüm:KK48: ama keske affetmeseymissin.. bu adamlari anlamak mümkün degil

Ablacim son cümlene cok güldüm:KK48: ama keske affetmeseymissin.. bu adamlari anlamak mümkün degil
çaresizlikten hep katlandım...anne baba var kardeş var ama bağ yok sahip çıkan yok ortada kaldım..boşansam 2 oğlum var alıp gitsem nasıl bakarım bırakıp gitsem bana düşman ederler ...demezler oğlumuz suçludur sebebi budur...yoksulluk bir yandan..kimsesiz olan sahipsiz olan gelini bir çok koca kaynana sever rahat ezerler...neyse şükür geçti o yıllar ama birde bana sor çocuklarım büyüdü iş güç sahibi oldular şimdi epeydir düşünüyorum boşanmayı..şimdi ben onu ortada bırakacam..ben bu heriften çok soğudum hele bir anası var aman aman bir de görümce adananın yellozu..

Ben aşırı derecede kıskanç biriyim, yanımıza güzel kız bile otursa kıskanırım, izlediğimiz filmdeki kızları bile kıskanırım, kimse sevgilime bakmasın isterim, sanki dışarı çıktığında kızlar onunla tanışmak isteyecek gibi geliyor.
Gel gör ki o İstanbul'da ben başka şehirdeyim :) ve kendisi sinema sektöründe, yani sürekli bakımlı, güzel fizikli, güzel yüzleri olan, açık saçık giyinen harika genç kızların yanında, bazen onları bir setten diğerine de taşıyor. Kendisi de her akşam mahallede dışarı çıkar arkadaşlarıyla takılır ve civarda güzel kızların bol olduğu meşhur bir üniversite var, bazen aklım kalmıyor mu ? Kalıyor ama acaba bi kızı güzel bulur mu, fiziğini beğenir mi gibi aklım takılıyor, beni aldatacağına dair aklım kalmıyor.
Tek bir avantajım var ona olan sevgime güveniyorum, o sevilmeyi çok sever ve benim onu sevme tarzım, ona gösterdiğim ilgi, bunları ona kimse kolay kolay veremez. 4 yıldır tanıyorum İstanbul'un o yüzeysel kızlarından bıkmış, bunlar içime su serpiyor.
Çözüm olarak ne yapıyorum, ona güvendiğimi söylüyorum ve soruşturmuyorum. Ona olan güvenim onun için çok önemli olduğu için kırmadı hiç şuana kadar, Allah var 1 kere bile yalanını yakalamadım, söylemedi demiyorum ama yakalamadım :D Kendisi aşırı vicdanlı bir insan ve içinde hiçbişe tutamaz. Mesela arkadaşla spor yapıyorduk yanımızdan güzel bi kız geçti arkadaş az daha peşine gidiyordu, ben de göz ucuyla baktım haberin olsun der. Ne kadarını yapıp yapmayacağını kestirebiliyorum artık. Bana sadece nerede olduğunu söyle, güvenli bi yerde yaşıyor olduğunu bileyim sonra ne yaparsan yap diyorum. İşte arkadaşlarla mahalledeyiz diyor o kadar. Konum istemek, resim istemek vs öyle bişeyler yok bizde. Çok sıkmadığım için de yalan söyleme gereği hissetmiyor
Belki doğru belki yanlış ama bu da bizim ilişkimiz :)

Aynaya bak ve "ben çok güzelim, ben çok değerliyim vs." diyerek kendine telkin ver. Yoksa yakında psikolog yolu görünür sana.

Aynı ben :KK50:
Bende ilk zamanlar böyleydim ay oradaki kıza mı bakıyor,ay fimdeki kızı beğendi mi, yan yanayken hep böyle düşünürdüm tek başına çıkınca kesin çok güzel kızlarla karşılaşır derdim kendi kendime sonra da aynen böyle soğurdum sinirlenirdim durduk yere. Hep bu sebeple tartışırdık. Aslında bu durum özgüven eksikliğinden. Herkes güzel ben çirkin. Yani iki buçuk yıl oldu evlendik falan yeni yeni geçti bende bu durum. Artık istediği yere baksın kimi güzel bulursa bulsun banane diyorum. :KK71:

Aynaya bak ve "ben çok güzelim, ben çok değerliyim vs." diyerek kendine telkin ver. Yoksa yakında psikolog yolu görünür sana.

Siz hic kiskanc degil misiniz? Keske öyle yapabilsem, ama aynaya bakip ben cok guzelim dedigimde bi gülme geliyor:KK53: cunku göz var izan var... insaallah kurtulurum bu dusuncelerden tesekkür ederim..

ya kızlar güzellik değil ki konu. ben mesela hep orta halli kadınlarla aldatıldım. yani bakınca aman bu neymiş diyeceğin kadınlar değildi.

son dönem böyle bir konu açmayı planlıyordum ben de. ben telefon iletişimiyle darlamam çok fazla ama bu aralarda bende garip bir şey var her an aldatılıyor muyum acaba diyorum.
bdv psikolojimi bozdu diye düşünmeye başladım çünkü hiçbir gösterge yok.
şüphelendiğim şeyleri sayayım:

geçtiğimiz cumartesi izinliydi, dört gibi uyudu gündüz, akşam on gibi aradım. uykulu sesle açtı, a uyuyakalmışım falan dedi.
ben de kafamda kurdum: izin aldı demekki başkasıyla buluştu, dörtten ona kadar da yoktu, demekki kızlaydı. (ki aradığımda anında açar uyuyor bile olsa. telefonunun sesi hep açıktır. ilk aramam saat onda idi işte)

ikincisi: pazartesi çok huysuzdum işe gidesim gelmiyordu falan neyse gittim ama bezginim böyle. ona da söyledim keyifsizim diye. kocaman bi çiçek yollamış. bu tatsız gününde belki yüzünü güldürebilirim gibi bir şey yazmış.
(genelde aldatan erkek pişman olup çiçek yollar diye düşünerek kudurdum bu kez de. ona yansıtmıyorum tabi)

önceki gün işten geç çıkacağım diye aradı. dedim kesin başkasıyla buluşacak. saat 9 falan oldu. cebini aradım çekmiyor, işyerinden aradım açtı. bu da patladı yani.

adam evden işe işten eve takılıyor, sürekli ilanı aşk modunda ama ben psikopat gibi...

bi de çalıştığı yer bi fabrika ya. dişi sinek yok. ama yapmak isteyen hep yapar.

kafamdan neler geçiyo bilseniz. belki eski bi sevgilisi vardır, sadece yatak ilişkisi vardır, ne bileyim kız beni biliyordur benim yanımda mesaj atmıyordur özellikle falan gibi. ay deliriyorum sanki.

Aynı ben :KK50:
Bende ilk zamanlar böyleydim ay oradaki kıza mı bakıyor,ay fimdeki kızı beğendi mi, yan yanayken hep böyle düşünürdüm tek başına çıkınca kesin çok güzel kızlarla karşılaşır derdim kendi kendime sonra da aynen böyle soğurdum sinirlenirdim durduk yere. Hep bu sebeple tartışırdık. Aslında bu durum özgüven eksikliğinden. Herkes güzel ben çirkin. Yani iki buçuk yıl oldu evlendik falan yeni yeni geçti bende bu durum. Artık istediği yere baksın kimi güzel bulursa bulsun banane diyorum. :KK71:
Aynı ben :D
Son cümleyi nasıl başardınız peki?

Aynı ben :KK70:
Son cümleyi nasıl başardınız peki?
Galiba bendeki değeri biraz azaldı en büyük etken bu, sonra kendime telkinlerde bulunmaya başladım yakışıklı birini görünce ne düşünüyorum diye sordum kendime hmm hoş biri deyip geçiyorum o da güzel bir kadın görünce böyle düşünüyor olabilir, başka şeyler düşünüyorsa da kendi adiliğir onu vicdanıyla başbaşa bırakıyorum

Gerçekten bu cogu kişide sorunmuş meğer.
Nedir bunun caresi?

Adam zamanında halt yediyse guvensizlik normal de hiç vukuatı yoksa o da kendine guvensizlik oluyor...Adam da sen kıskandıkca sunu diyor: yahu benim suratıma bakan yok ama hatun beni cok kıskanıyor demek ki bende var bişey dur ben bunu bi test edeyim daha cesaretli olayım...

Bence adamın popusunu kaldırmaktan baska bi halt değil

Back
X