Konu basligim efsane sacma oldu kusuruma bakmayin bisey bulamadim:))
Ben gercekten cok kiskancim. Bu kiskanclik virüs gibi bana yapismis sanki. Sevgilim disari ciktiginda icim icimi yiyor..sanki brad pitt.. öyle olsa hakliyim diyecegim ama bu ne kiskanclik diye kendime kiziyorum. Kuzguna yavrusu sahin gözükürmüs ya o misal..Yolda kizlara bakmasi bile beni uyuz eder, o derece. O disaridayken zirt pirt aramamak icin kendimi zor tutuyorum, acaba suan ne yapiyor diye süpheye düsüyorum. Bu simdi kizlara bakmissa diye düsünüp bi anlik soguyorum. Guzel tas gibi hatunlari görüyorum(kesin burada da varsiniz bi kocaman masallaah valla) bir size bir kendime bakiyorum aradaki bin farki buluyorum:)) Kiskancligim sanirim bundan kaynakli, sevgi/güven konusunda problemimiz yok. Bir de burada da son zamanlarda cok artan aldatilma konularini okudukca bi kötü oldum..Güzelim mis gibi eslerini aldatan ve aylarca saklayan o kadar cok ki..Benim gibi esini veya sevgilisini kiskanan var mi? Mesela esiniz/sevgiliniz disari ciktiginda hic aramiyor musunuz? Nasil davranmak gerekli? Kendinizden de örnek verirseniz cok sevinirim...
Ben aşırı derecede kıskanç biriyim, yanımıza güzel kız bile otursa kıskanırım, izlediğimiz filmdeki kızları bile kıskanırım, kimse sevgilime bakmasın isterim, sanki dışarı çıktığında kızlar onunla tanışmak isteyecek gibi geliyor.
Gel gör ki o İstanbul'da ben başka şehirdeyim :) ve kendisi sinema sektöründe, yani sürekli bakımlı, güzel fizikli, güzel yüzleri olan, açık saçık giyinen harika genç kızların yanında, bazen onları bir setten diğerine de taşıyor. Kendisi de her akşam mahallede dışarı çıkar arkadaşlarıyla takılır ve civarda güzel kızların bol olduğu meşhur bir üniversite var, bazen aklım kalmıyor mu ? Kalıyor ama acaba bi kızı güzel bulur mu, fiziğini beğenir mi gibi aklım takılıyor, beni aldatacağına dair aklım kalmıyor.
Tek bir avantajım var ona olan sevgime güveniyorum, o sevilmeyi çok sever ve benim onu sevme tarzım, ona gösterdiğim ilgi, bunları ona kimse kolay kolay veremez. 4 yıldır tanıyorum İstanbul'un o yüzeysel kızlarından bıkmış, bunlar içime su serpiyor.
Çözüm olarak ne yapıyorum, ona güvendiğimi söylüyorum ve soruşturmuyorum. Ona olan güvenim onun için çok önemli olduğu için kırmadı hiç şuana kadar, Allah var 1 kere bile yalanını yakalamadım, söylemedi demiyorum ama yakalamadım

Kendisi aşırı vicdanlı bir insan ve içinde hiçbişe tutamaz. Mesela arkadaşla spor yapıyorduk yanımızdan güzel bi kız geçti arkadaş az daha peşine gidiyordu, ben de göz ucuyla baktım haberin olsun der. Ne kadarını yapıp yapmayacağını kestirebiliyorum artık. Bana sadece nerede olduğunu söyle, güvenli bi yerde yaşıyor olduğunu bileyim sonra ne yaparsan yap diyorum. İşte arkadaşlarla mahalledeyiz diyor o kadar. Konum istemek, resim istemek vs öyle bişeyler yok bizde. Çok sıkmadığım için de yalan söyleme gereği hissetmiyor
Belki doğru belki yanlış ama bu da bizim ilişkimiz :)