- 10 Ekim 2014
- 32.770
- 147.434
- 798
- Konu Sahibi portakalfidani
Zaten özgüvenin güzellikle de hiç alakası yok![]()
Kiskanmanin, aldatmanin, ozguvenin guzellikle alakasi yok evet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten özgüvenin güzellikle de hiç alakası yok![]()
Ay yok artik, ise de yollama sokakta da kadinlar var, gorup asik olur falanSelamm beni tanimadan anlatmissinizkocam 1 haftadir is yerinde yemege gidemiyo buyun departman ayni anda gidiyolar bayanlarda var diye kavga cikarttim
![]()
Uzun uzun anlatmistim bir yorumda her neyse tekrar yazmicam polemigede girmicem bacim biz esimle iyiyiz bu halimizden memnunuz onunda benden asagi kalir yani yok merak etme senAy yok artik, ise de yollama sokakta da kadinlar var, gorup asik olur falan
Valla bizim okulda iki evli ogretmen yillardir birbirinin icine dusüyor.Şimdi o erkek ogretmenin karisi burda eşimi kiskanirim ,okuldan eve evden okula gidip geliyor dese,bi tarafimla gülerim.Adam size saygı duyacak ,orda burda sizi yok sayacak hareketler yapmayacak.Yoksa evde telefonu istediği kadar sehpada dursun.Huyunuzu bildigi için size oyle bir güzel oynar ki.Disardaki insanlar acır da,haberiniz olmaz.Bizim o arkadaslarin eşlerine acıdigimiz gibi.O yüzden frenleyin kendinizi.Yaparsa o kaybeder deyin.Huzurunuzla yasayin.Size yazik degil mi?Bu adamlar ,siz bu tavirlari takininca vay benim de giderim cok heralde ,hatun bu derece kiskaniyorsa demiyorsa, ben de beniboşver degilim.Kaldirmayin adamlarin bitarafini bu kadar.
Bizim isyerinde de iki kisi boyleydi, adam evli cumle alem biliyor, kiz kiritiyor adam icine dusuyor.
Bigun toplantida yanima denk geldiler, halleri gorseniz, gercekten ikisinin kafasini birbirine tokusturursunuz o derece sinir bozucu.
Adamla pozisyonum ayniydi, kiz comez.
Toplanti bitti adam kizin beline dolandi, ben hala nasil oyle bi tepki verdigime sasiririm, utanman arlanman yok senin evli barkli adamsin, hic mi insan utanmaz ya, artik midem agzima geldi diye carlayiverdim.
Adam dondu kaldi, kipkirmizi kesildi ve kiz hala kikirdiyor inanilir gibi degil.
Kizi da bi guzel itip gecmistim cikista.
Ondan sonra da oyle civiklastiklarini gormedim,en azindan ulu orta yapmadilar..adam karisindan bosandi, kiz baskasiyla evlendi filan![]()
Alayına gider tarzda bi kadınım. Yanı kezbanım demıyorum ama oyle guwensızlıgım falan yoktur.esım bwnı ıstemese ben de donup kafamı bile cevirmem .asla. Bulmus bwnım gibi kadını bi de goz ucuyla baskasına mı bakmak gecebılıyo aklından gibi bir manyakca egoyla kıskanırım.kıskanmak için illa kendıne guwenmemek gerekmıyor gecın bu kliseleri sevgili kocasını kıskanmayan kadınlar.
Bana gorr de fazla rahat tipler boyle kadınlar mesela. Ben kıskanırım arkadaş.
Telefon ortada duracak
Baska bır odaya ; wc mutfak banyo yatak odası, telefonla gidilmeyecek
Arandıgında maks 2. Defada acacak
eve gwliş saati maks 20 dk uzayabılır,trafık olursa diye
Bana danısmadan hıcbor arkadaila program yapılamaz
Son dakıka planları kabul edilemez(ya ahmetle işte maca gidicez gibi )
Garson magaza gorewlısı vs amacını asan yersiz konusmaya girilemez
Kadın iş arkadaş iş saati dısında arayamaz ararsa ben acarm
Kadın komsularla gunaydın ıyı aksamlar dısında diyalog kurulamaz ,karsı taraf sohbet acıyorsa konu kapatılır
Yolda saga sola bakılamaz falan yazmıyorum o zaten ımkansız bunu bır hakaret kabul ederim nereye gidiyorsak iptal eder geri donerim ksainlikle.
Bence bunlar olması gereken normal seyler.
Alayına gider tarzda bi kadınım. Yanı kezbanım demıyorum ama oyle guwensızlıgım falan yoktur.esım bwnı ıstemese ben de donup kafamı bile cevirmem .asla. Bulmus bwnım gibi kadını bi de goz ucuyla baskasına mı bakmak gecebılıyo aklından gibi bir manyakca egoyla kıskanırım.kıskanmak için illa kendıne guwenmemek gerekmıyor gecın bu kliseleri sevgili kocasını kıskanmayan kadınlar.
Telefon ortada duracak
Kadın komsularla gunaydın ıyı aksamlar dısında diyalog kurulamaz ,karsı taraf sohbet acıyorsa konu kapatılır
Yolda saga sola bakılamaz falan yazmıyorum o zaten ımkansız bunu bır hakaret kabul ederim nereye gidiyorsak iptal eder geri donerim ksainlikle.
Bu ne Allah askina yabunun neyi normal?
Telefonla mutfaga vs giderim yani mutfakta birseyler yapip bir yandan birseyler dinliyor,izliyor olabilirim. Hic eşim pesimden gelmedi bu telefonla niye mutfaga gitti diye.
Elinde telefonla oturma odasindan cikmayacaksin dese hasta misin sen derim adama.
Eve geliş saati elbette 20 dakikayi gecebilir aksayabilir sadece trafikten degil bazen geceye kadar isyerinde kalmak zorunda olabiliyorlar bu cok nadir olur ama olabilir ve adam oldukça yogun her aradigimda zart diye telefonu açamayabilir bazi durumlarda, ben evde oldugum halde bazen telefon titresimde kalmis oluyor ve esimin aradigini gormuyor olabiliyorum.
İşle ilgili önemli birsey oldugunda kadin/erkek farketmez aksam telefonla eşime ulaşilmasi gerekebiliyor gereksiz yere kimse rahatsiz etmiyor zaten şu durumda adamin işten cikip evde oturmasi gerekirdi.
Esimde kafasina gore plan yapmaz pek ama kirk yilda bir iş cikisi bir kahve icmek için planini 2 gun onceden yapip bildirmesi gerekmiyor son anda yapilabilir cunku ben de yapiyorum?
Şaka gibisiniz resmen esir hayati gibi hayat, bana boylesi kurallar koysa eşim kafayi yerdim. İyi ki ozguvenliymişsiniz olmasaniz adami bir odaya kilitleyip anahtari boynunuza asarmissiniz.
allahtan basta not dusmus dimi kezban veya ozguvensiz degilim diye ahsjshsjhsnsshnssh ayy bu sitede daha ne okuyabilirim diyorum her seferinde daha cok sasiriyorum![]()
Bir o eksik kalmış zaten. Ben adamların bunları nasıl kabul ettiğini de anlamıyorum. Onlarda eşlerine nefes aldırmıyor demek ki. Evden zaruri durum olmadan çıkamayan, açıklama olarak da eşim kıskanç tek başıma çıkarmıyor diyen kadınların sayısı da az değil. Burada da öyle diyen üyelere denk geldim kaç defa. Eşten ibaret hayatlarını devam ettiriyorlar bir şekilde. Bence çok sıkıcı ama başkasının normali yapacak birşey yokO üyenin "normali boyle" dedigi şeyleri eşime saydim sana böyle yapsam diye ama daha kurallari bitirmeden adam dedi ki "esir kampinda başka ne var, boyun bagi da var mi?"![]()
Bir o eksik kalmış zaten. Ben adamların bunları nasıl kabul ettiğini de anlamıyorum. Onlarda eşlerine nefes aldırmıyor demek ki. Evden zaruri durum olmadan çıkamayan, açıklama olarak da eşim kıskanç tek başıma çıkarmıyor diyen kadınların sayısı da az değil. Burada da öyle diyen üyelere denk geldim kaç defa. Eşten ibaret hayatlarını devam ettiriyorlar bir şekilde. Bence çok sıkıcı ama başkasının normali yapacak birşey yok![]()
Ağzınıza sağlık ne güzel yapmışsınız.Bizim isyerinde de iki kisi boyleydi, adam evli cumle alem biliyor, kiz kiritiyor adam icine dusuyor.
Bigun toplantida yanima denk geldiler, halleri gorseniz, gercekten ikisinin kafasini birbirine tokusturursunuz o derece sinir bozucu.
Adamla pozisyonum ayniydi, kiz comez.
Toplanti bitti adam kizin beline dolandi, ben hala nasil oyle bi tepki verdigime sasiririm, utanman arlanman yok senin evli barkli adamsin, hic mi insan utanmaz ya, artik midem agzima geldi diye carlayiverdim.
Adam dondu kaldi, kipkirmizi kesildi ve kiz hala kikirdiyor inanilir gibi degil.
Kizi da bi guzel itip gecmistim cikista.
Ondan sonra da oyle civiklastiklarini gormedim,en azindan ulu orta yapmadilar..adam karisindan bosandi, kiz baskasiyla evlendi filan![]()
Çip taktirirsaniz daha rahat edersiniz. En azindan ne zaman nerede telefonunuzdan takip edebilirsiniz.Alayına gider tarzda bi kadınım. Yanı kezbanım demıyorum ama oyle guwensızlıgım falan yoktur.esım bwnı ıstemese ben de donup kafamı bile cevirmem .asla. Bulmus bwnım gibi kadını bi de goz ucuyla baskasına mı bakmak gecebılıyo aklından gibi bir manyakca egoyla kıskanırım.kıskanmak için illa kendıne guwenmemek gerekmıyor gecın bu kliseleri sevgili kocasını kıskanmayan kadınlar.
Telefon ortada duracak
Fena fikir degil acaba yaptirsam mi sonuçta eşim yagusukluÇip taktirirsaniz daha rahat edersiniz. En azindan ne zaman nerede telefonunuzdan takip edebilirsiniz.