Kıskançlar gelebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece kendime gore degıl ayy su durumdan cokta hoşlanmıyorum aslında ukalalık gıbı sureklı dile getirmek..neyse..cıddı anlamda cevremdede cok begenılırım hatta kıskanclıgın guzellık ve sadece ozguvene bagli oldugu inancına okadar kapılmış ınsan varki benjm kıskanclıgımı hayretler ıcınde izleyenler bunlar.. Neymıs cok güzelmişim bu guzellıkle sokağa cikmam bıle tehlıkeymıs ama neden kıskancmısım... Yahu alakası yok baska durumlar var nedeni bu... Kımısınde ozguven ama bazıların da farklı sebepler oluyor..
Merak ettim şimdi.
Dünya tescilli güzelleri bile sokağa çıkıyor, global olarak starlar markete gidebiliyorken, sizin çıkmanıza hayretle bakanlar nerede yaşıyor?
Sokaklarında yamyam mı geziyor onların ya da insanüstü bir güzellik, kanatlarınız falan mı var?
:)

Alayına gider tarzda bi kadınım. Yanı kezbanım demıyorum ama oyle guwensızlıgım falan yoktur.esım bwnı ıstemese ben de donup kafamı bile cevirmem .asla. Bulmus bwnım gibi kadını bi de goz ucuyla baskasına mı bakmak gecebılıyo aklından gibi bir manyakca egoyla kıskanırım.kıskanmak için illa kendıne guwenmemek gerekmıyor gecın bu kliseleri sevgili kocasını kıskanmayan kadınlar.
Bana gorr de fazla rahat tipler boyle kadınlar mesela. Ben kıskanırım arkadaş.
Telefon ortada duracak
Baska bır odaya ; wc mutfak banyo yatak odası, telefonla gidilmeyecek
Arandıgında maks 2. Defada acacak
eve gwliş saati maks 20 dk uzayabılır,trafık olursa diye
Bana danısmadan hıcbor arkadaila program yapılamaz
Son dakıka planları kabul edilemez(ya ahmetle işte maca gidicez gibi )
Garson magaza gorewlısı vs amacını asan yersiz konusmaya girilemez
Kadın iş arkadaş iş saati dısında arayamaz ararsa ben acarm
Kadın komsularla gunaydın ıyı aksamlar dısında diyalog kurulamaz ,karsı taraf sohbet acıyorsa konu kapatılır
Yolda saga sola bakılamaz falan yazmıyorum o zaten ımkansız bunu bır hakaret kabul ederim nereye gidiyorsak iptal eder geri donerim ksainlikle.
Bence bunlar olması gereken normal seyler.
Bukemedigim bileği öperim. Sen benden çok daha kıskançmissin. Kendimi kıskanç sanan zavallinin tekiymissim de haberim yokmuş:rolleyes:

Normalde birinin boyle kurallarla yasayabilecegine inanmiyorum ben zaten muhtemelen bu baskilar ve guvensizlik karsilikli oluyordur dedigin gibi.

Bi de "eşim yakisikli" oyuzden kiskaniyorum diye olaya girmiyorlar mi sanki bizim kocalar hilkat garibesi. Kadinlarin bakmasi icin illa brad olmasi gerekmiyor zaten, benim oldugum ortamda esimin yanina tanismaya gelen kizi kendim gordum, olabilir o gün yuzuk yoktu zaten, ben de dibinde durmuyordum belki de bekar sanmistir, kiskanmadim. Birilerinin bakiyor olmasi onemli degil, onemli olan eşin tavirlaridir.

Yoksa agzinda dogru durust dişi bile kalmamis ama karisini her buldugu kadinla aldatan akrabam da var.
İs yakışıklılık yada güzelliğe bağlıysa,benim eşimi evden cikarmamam lazım 😅 ben normal bir kadınım, güzelim diye övünemeyeceğim kendimle birde bunu kompleks yapıp olay da çıkarabilirim aslında 😅 eşim yüzükte takmıyor, adamı dısarıda bekar sanıyorlar muhtemelen. Dışarının ne dediği ne düşündüğü ne yaptığı değil, insanlarin kendilerini bilmeleri ona göre davranmaları önemli de bunu kaçırıyoruz.

Fena fikir degil acaba yaptirsam mi sonuçta eşim yagusuklu :KK53:
Tabi belli kurallarim var sabah 8 gidecek aksam 5 evde asla geç kalamaz kırbaçlarım vallahi
Haftasonu zaten mimkin degil ki ciksin kadim sinek etrafından gecirtmem erkek arkadaşı 5 tane olabilir fazlasi zarar.
Is gezileri olduğunda ise iki çocuk olduğundan gidemiyorum iste o zaman için cip taktirsam diyorum çok iyi fikir:deli:
Burda bir konu vardı, kadın 3 aylık bebeğini bırakıp bırakıp kocasının peşinden gidiyormuş :işsiz: bir koca uğruna insanlar 3 aylık bebeklerin yok sayıyor.

Fena fikir degil acaba yaptirsam mi sonuçta eşim yagusuklu :KK53:
Tabi belli kurallarim var sabah 8 gidecek aksam 5 evde asla geç kalamaz kırbaçlarım vallahi
Haftasonu zaten mimkin degil ki ciksin kadim sinek etrafından gecirtmem erkek arkadaşı 5 tane olabilir fazlasi zarar.
Is gezileri olduğunda ise iki çocuk olduğundan gidemiyorum iste o zaman için cip taktirsam diyorum çok iyi fikir:deli:
Bu zamanda esine cip taktirmayan kadin da ne bileyim...

Benim beyim olsa mesela arkadaslarinin vukuatli nufus kaydı, ikametgahi, savciliktan temiz kagidi, son uc aylik bordrosu olmadan gorusmesine izin vermem. Kimseye guven olmaz bu dönemde.

Sadece kendime gore degıl ayy su durumdan cokta hoşlanmıyorum aslında ukalalık gıbı sureklı dile getirmek..neyse..cıddı anlamda cevremdede cok begenılırım hatta kıskanclıgın guzellık ve sadece ozguvene bagli oldugu inancına okadar kapılmış ınsan varki benjm kıskanclıgımı hayretler ıcınde izleyenler bunlar.. Neymıs cok güzelmişim bu guzellıkle sokağa cikmam bıle tehlıkeymıs ama neden kıskancmısım... Yahu alakası yok baska durumlar var nedeni bu... Kımısınde ozguven ama bazıların da farklı sebepler oluyor..
Vay bee analar ne yiğitler doğurmuş. Yürü beee:KK9:

Benim beyim olsa mesela arkadaslarinin vukuatli nufus kaydı, ikametgahi, savciliktan temiz kagidi, son uc aylik bordrosu olmadan gorusmesine izin vermem. Kimseye guven olmaz bu dönemde.
Benim beyimin hiç arkadaşı yok! İşten çıkınca direkt eve gelir zaten. Hem ben neyine yetmiyorum ki, hem eşi,hem arkadaşı olurum kendisinin. ! 😅 Zinhar evin dışında fuzuli vakit geçiremez. 😅

Benim kocam yakışıklıdır uzun boy sarı saç mavi göz karizmadır olduğu heryerde dikkat çeker ama ben sizin gibi fanusta saklamam kocamı :p
İş yeri hep kadındır hafiften bi rahatsızlık duysam da çokta şeetmem, hatta iş yerinde ki evli bi baayan eşime asılıyo biz gülerek dalgasını geçeriz. Ben demek hiç kıskanç değilmişim

Espri yaptik gulduk eglendik te bu derece kiskanclarin eslerinin is,arkadas ortaminda dustukleri durum cok feci.Ne alaylar ne dalgalar ne laflar...Banane ne dusunurlerse dusunsunler diyebilirler burdaki bayanlar da acidim dustukleri duruma valla.

Espri yaptik gulduk eglendik te bu derece kiskanclarin eslerinin is,arkadas ortaminda dustukleri durum cok feci.Ne alaylar ne dalgalar ne laflar...Banane ne dusunurlerse dusunsunler diyebilirler burdaki bayanlar da acidim dustukleri duruma valla.
Kendine acimayana siz niye aciyorsunuz ki? Kac yasinda koca koca adamlar, bunları kabul ediyorlarsa kendileri bilir.

Ben bunları atlamışım not defterime kaydediyim :kahve:

İs yakışıklılık yada güzelliğe bağlıysa,benim eşimi evden cikarmamam lazım 😅 ben normal bir kadınım, güzelim diye övünemeyeceğim kendimle birde bunu kompleks yapıp olay da çıkarabilirim aslında 😅 eşim yüzükte takmıyor, adamı dısarıda bekar sanıyorlar muhtemelen. Dışarının ne dediği ne düşündüğü ne yaptığı değil, insanlarin kendilerini bilmeleri ona göre davranmaları önemli de bunu kaçırıyoruz.

Ben sokakta oyle cooook yakisikli adam gormuyorum acikcasi eli yuzu duzgun adamlar var ama hani simdiye kadar dikkatimi dönüp baktiracak kadar çeken yakisikli herif hayatimda 1 tane gordum o adam da muhtemelen modellik filan yapiyordur cok taninmiyordur belki bilmiyorum.

Yakisiklilik eli yuzu duzgun olmak ve uzun boyluluksa benim eşim de yakisiklidir ama herkes donuo donup bakmiyor, kimse yolda zorla paçasina yapismiyor.
Sanki bir bunlarin kocasi ve kendileri gorulmemis guzellige sahip 🙄🙄🙄🙄

Bu secenekler kişiden kısıye degısıyor.. Derler ya kıskanma ozguven ın yokmu... Ben cok kıskancım mesela ama bendekının ozguven le asla alakası yok....cok sukur boyum posum yerınde gozlerım mavi sarısın guzel bır hatunum 🙈hatta hep derim artistik bir guzellıgım var :halay:Özguvenım okadar yuksek ki bazen dıyormkı ıyıkı dayak yemiyorum sokakta felan bu burnu havalılıktan:dondurma::KK59: Ama ıste olay o degıl.... Coook bakımsız bır kadını bıle kıskanablırım cunku karsı cins..Kadınsın ıste ne olacak takıvrıyosun hıcbısey olmasa bile yada ufacık bıseye.. Seven insan kıskanır ben bunu bilir bunu soylerim.. Ama bazen abartıyorum onu da soyleyeyım.

Bırde bazen ciddi yasanmıslıklar hayata olan guvenınızı alıyor paranoyalık baslıyor...
Siz cok güzelsiniz ama gecmis konunuzda kocaniz televizyondaki bi kadına iste bu deyip sizi delirtmiş.Güzelliğin gorülmemesi,takdir edilmemesi de zor.Allah kolaylik versin.Bu arada Adriana Lima bile ,Türkiye'ye gelip sokaklarda yürümuş bi kadın.O kadar tedirgin olmayın.

Diğer kıskançlar nerede, bitti mi? 🤪
Kesinlikle çok sevmekle alakalı diyorum

Bilmiyorum taşlanır mıyım şimdi burda ama
Benim hayatımda böyle

Ben baktığı yerden dokunduğu yerden başını koyduğu yastıktan kıskanırdım o yastık olmak isterdim tek baktığı ben olayım tek dokunduğu ben olayım isterdim
evliliğimizin bir arada sürebilen ilk 3,5 yılında bu böyleydi
Ve o nasıl kıskanırdı biliyor musunuz yaz tatilinde annesiyle onun memleketine gittik izni yoktu o gelememişti arkadaşını evimize getirmiş duvarda ikimizin resmî var nikah günü stüdyoda çekilen
Fotoğrafın üstünü örtmüş ben bunu getirdiği arkadaşının akrabası bir kadından öğreniyorum

Bakın yaptığı Doğrudur yanlıştır demiyorum olanı yazıyorum

Ve son durumumuz iş dolayısıyla 14 yıldır ayrı yaşıyoruz ne sevgi ne saygı hepsini bitirdi değil kıskançlık adını duymak istemez haldeyim o da bana bayılmıyor zaten

İşte tüm bunlardan yola çıkarak diyorum çok seven çok kıskanır ( biz de böyleydi)

Hıcbır zaman evlı nısanlı sevgılısı olan hepsini gectım, hoslandıgı kız olan bir erkege bakmadım. Hıc ilgimi cekmedıler. En yakısıklısı da en cırkını de.

benim hayatında biri olan karsı cinsle hıc ısım olmadigi ıcın bu sekilde dusundum. Ben bakmıyorum, kızlarda bakmaz. Kıskanırdım ama bisey olması lazım. Sırf karsı cins diye kadınlardan kocamı kıskanmazdım

Zaten yapan kadınsız ortamdayken de yapıyor.

Yanındaki karısı kiskansin diye adamı kesen bir genç kız tanidim :skandal:
O yüzden çok ta seyapmamak lazım

Kendisını gercekten begenen guzel oldugunu beyan eden bayanların yorumları neden taşlanıyor.... Yorum yapmısız cunku fikren ozguven ın guzellıkle ozdes olduguna inananlardanız...bunlar kısının sahşi fikirleri... Neden karşıt cevaplar iğneler şeklinde gercekten ilginç.

Siz cok güzelsiniz ama gecmis konunuzda kocaniz televizyondaki bi kadına iste bu deyip sizi delirtmiş.Güzelliğin gorülmemesi,takdir edilmemesi de zor.Allah kolaylik versin.Bu arada Adriana Lima bile ,Türkiye'ye gelip sokaklarda yürümuş bi kadın.O kadar tedirgin olmayın.

Bu konuyla o konuyu karşılastırmanız gercekten ıcler acısı... O cumleyi net olarak o şekilde soylemedi bunu yazımda belirttim bu bır ve 2.dalga gecercesıne ve sırf kendinızıhaklı cıkarmak istercesine kustahca bu yorumu yapmanızda cabası...
Pardonda benım guzellıgımden ve bununla ovunmemden sıze ne?? Öyle bir yorum yapmissiniz sankı yıllardır dusmanız..Bu de demek oluyorki gercekten kıskandınız..Kıskanmayın valla Allah vergisi cok sukur ne diyelim. İnsanı gunaha sokar sızıng gibiler!!!!!

Merak ettim şimdi.
Dünya tescilli güzelleri bile sokağa çıkıyor, global olarak starlar markete gidebiliyorken, sizin çıkmanıza hayretle bakanlar nerede yaşıyor?
Sokaklarında yamyam mı geziyor onların ya da insanüstü bir güzellik, kanatlarınız falan mı var?
:)

Yahu, bu benım esımın kıskanma sekli ve cevremden aldıgım bıkac yorum..neden bu kadar dokundu cıdden ılgıncısınız... Su yorumlarımı garipseyenleri gercekten ılgınc buluyor ve guluyorumm.hadi yorum yapında ne den bukadar ağır sebebi net belli.

Yahu, bu benım esımın kıskanma sekli ve cevremden aldıgım bıkac yorum..neden bu kadar dokundu cıdden ılgıncısınız... Su yorumlarımı garipseyenleri gercekten ılgınc buluyor ve guluyorumm.hadi yorum yapında ne den bukadar ağır sebebi net belli.
Sebebi ne ola ki?
Ayrıca bir eşin kıskanma gerekçesi dış görünüşse, ne Mahmut dayı gibi pala bıyıklı kadınları ev hapislerine alıyor o zihniyet, bir bilseniz...

Şimdi cevap yazarsam sizin gibi olurum o yüzden sadece başka bir kadını hele de görüntüsüyle kıskanmak hiç zihnime düşemez, böyle belirteyim.
Hatta görüntümle övünmek bir kenara, salakça bir tevazuyu benimsedim hep.
Hamileymişsiniz, farketmeden yorum yaptım.
Üzmek ya da kırmak istemem sizi, sağlıkla kavuşun bebeğinize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X