Kıskançlar gelebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece kendime gore degıl ayy su durumdan cokta hoşlanmıyorum aslında ukalalık gıbı sureklı dile getirmek..neyse..cıddı anlamda cevremdede cok begenılırım hatta kıskanclıgın guzellık ve sadece ozguvene bagli oldugu inancına okadar kapılmış ınsan varki benjm kıskanclıgımı hayretler ıcınde izleyenler bunlar.. Neymıs cok güzelmişim bu guzellıkle sokağa cikmam bıle tehlıkeymıs ama neden kıskancmısım... Yahu alakası yok baska durumlar var nedeni bu... Kımısınde ozguven ama bazıların da farklı sebepler oluyor..
Bence özgüven eksikliği olabilir güzelim güzelim deyip duruyorsunuz ikna etmeye çalışıyorsunuz sorun olabilir doktora gidğn

Ne özgüvenim düşük ne de eşimin gözü dışarda bacım. Bazı kadınların hal ve hareketleri beni rahatsız eder, kendini farkettirme çabası içinde olanları da görüyoruz. Ben eşime şöyle yap böyle yap diye yönlendirmelerde bulunmam ve çok şükür nerde nasıl davranması gerektiğini de bilir. Mesela bigün bir akrabasının evindeydik akrabasının eşi olan bi kadın eşimle sohbet etmenin derdine düşmüş, karşısında bacaklarını yayarak oturuyordu öyle bir oturuş tarzı vardı ki erkeğe bile yakışmaz yani o derece... bende doğal olarak rahatsızlık duydum fakat o an müdehale edemedim tabi. Dahası gecenin 01:30'unda kocası evde yokken bizi evine kahve içmeye davet etmişti bende "Uyuyacağız teşekkür ederiz" dedim.
Herkes edebini sınırını bilerek hareket etse bu düşüncelerde oluşmaz.

Kesinlikle katılıyorum.

Bence özgüven eksikliği olabilir güzelim güzelim deyip duruyorsunuz ikna etmeye çalışıyorsunuz sorun olabilir doktora gidğn

Valla cok ılgıncsınız yahu bukadar uzerime gelirseniz ozguven eksıklıgı dıye bende tabıkı ozguvenimde bır sorun olmadıgını aksine gercekten guzel oldugumu soylerim yanı... Cıdden suan guluyorum arkadasım yargılarına ithamlar na dikkat lutfen.. Ozguven eksıklıgı olmadıgını benım kıskanclıgımn sebebinin yasadıgım travmatık olaylardan kaynaklandıgını basbasbagırmama ragmen 2 dakıka ıcınde benı doktorluk ettin.. Ayy susun Allah askına bence siz gıdin bır doktora cıdden ozguven eksıklıgı yasıyorsunuz kıskanclık tavan yapmıs.....

Al bendende o kadar 👍😊 bayan arkadaşda nedir ya buna anlam veremiyorum🙄
En büyük hayat arkadaşı biz değil miyiz..
İnsanın eşi ne kadar sağlam olursa olsun karşısındaki kadına ne kadar güvenebilirsin?
Kadınlar yeri gelince çok iyi rol yapmasını da bilir, iş çevirmeyi de bilir....kimseye güvenmem
Kendi ablalarım dışında çünkü onları çok iyi tanırım zaten onlar bile eşime karşı mesafeli dururlar, olması gerektiği gibi. Evli bir erkeğin onun bunun kadınlarıyla vıcık vıcık gereksiz samimiyet kurması son derece tehlikeli ve yanlış tutumdur bana göre. Eskiden benim bi arkadaşım vardı birgün kendi çocukluk arkadaşını yani kankasını kendi sevgilisiyle tanıştırmıştı daha sonra bu arkadaşımı sevgilisi terketmişti.... Bi süre sonra duyduki kankası eski sevgilisiyle çıkmaya başlamış
Sonunda ne oldu dersiniz? Evlendiler😳
Ya evet, benimde duydugum böyle örnekler var. Aldatılmaktan korkmak da değil aslında ya bu sahiplenmek. Mesela ben babamı bile biriyle çok samimi görürsem kıskanırım, annemle ayrılar ama babama hep “kimle konuştuğunu bilicem tekrar evlenmek istiyorsan önce benimle tanışacak” derim😂 (öyle diyorum ama evlense aşırı kıskanırım😂) yani bunun aldatmakla ne alakası var 😂 çok seviyorum sahipleniyorum bu kadar basit.
Ben bi insan nasıl kıskanmaz onu çok Merak ediyorum. 🤔 mesela biri benden izinsiz bi eşyamı kullansa çok sinirlenirim. Ya bu eşya Sonuçta dimi. İnsan eşyaya bu kadar değer verirken nasıl çok sevdiklerini kıskanmasın❤️

Ne özgüvenim düşük ne de eşimin gözü dışarda bacım. Bazı kadınların hal ve hareketleri beni rahatsız eder, kendini farkettirme çabası içinde olanları da görüyoruz. Ben eşime şöyle yap böyle yap diye yönlendirmelerde bulunmam ve çok şükür nerde nasıl davranması gerektiğini de bilir. Mesela bigün bir akrabasının evindeydik akrabasının eşi olan bi kadın eşimle sohbet etmenin derdine düşmüş, karşısında bacaklarını yayarak oturuyordu öyle bir oturuş tarzı vardı ki erkeğe bile yakışmaz yani o derece... bende doğal olarak rahatsızlık duydum fakat o an müdehale edemedim tabi. Dahası gecenin 01:30'unda kocası evde yokken bizi evine kahve içmeye davet etmişti bende "Uyuyacağız teşekkür ederiz" dedim.
Herkes edebini sınırını bilerek hareket etse bu düşüncelerde oluşmaz.
Eşiniz konuşmaya devam etti mi etmedi mi?

Ya evet, benimde duydugum böyle örnekler var. Aldatılmaktan korkmak da değil aslında ya bu sahiplenmek. Mesela ben babamı bile biriyle çok samimi görürsem kıskanırım, annemle ayrılar ama babama hep “kimle konuştuğunu bilicem tekrar evlenmek istiyorsan önce benimle tanışacak” derim😂 (öyle diyorum ama evlense aşırı kıskanırım😂) yani bunun aldatmakla ne alakası var 😂 çok seviyorum sahipleniyorum bu kadar basit.
Ben bi insan nasıl kıskanmaz onu çok Merak ediyorum. 🤔 mesela biri benden izinsiz bi eşyamı kullansa çok sinirlenirim. Ya bu eşya Sonuçta dimi. İnsan eşyaya bu kadar değer verirken nasıl çok sevdiklerini kıskanmasın❤

Benim eşim kıskandığını söz ile bellı etmez mesela... Ama davranışları ile bellı eder... Sokakta elımı hıc bırakmaz otobuste mınıbuste muhakkak eli elımde olacak... Etrafı takıp eder bazen bırının gozu bana dogru kaysın banamı bakıyor diye takibe alır.. Tek basıma hıc bır yere gondermez... Bunları hep farkedıyorum ama hıc sormadım.. Gizliden yasamak daha güzel oluyor🤗Dogumdan sonra asla calısmamı istemiyor mesela. Bununda kıskanclık kaynaklı oldugunu hıssedıyorm. Cunku sektorum erkek yogunluklu calısan.

Hep kıskanç olmayanların yorumlarını okudum,gördüm. Benim gibi kıskanç olanlar siz de ses verir misiniz?
Eşini sevgilisini dışarıdaki kadınlardan kıskanan çılgınların nesli tükendi mi? Şimdi "alın kocanızı sevgilinizi fanusa kafese kapatın seninki de bradd pit mi tüm kızlar da sıraya girmiş seninkini bekliyorlar, senin kokuşmuş sevgilini kim ne yapsın, al tasma da tak al al" diyenler gelecek yine, onu da biliyorum. Beynimde yankılandı valla. :KK54:Gelmeyin nütfen bir sefercik. :KK48: Biliyoruz bradd pit değiller yakışıklı bile değiller..kızlar da bayılmıyor valla sıraya da girmiyorlar, cidden napsınlar bizdeki adamları. Çok haklısınız. Farkındayız. Ama bu duygulara engel olamamak problem,aşamamak kıskanmayı..

Bu kıskançlığın ne sebeple olduğunu düşünüyorsunuz kıskançlar? :KK35:
Ortada hiçbir şey yokken bile kıskanmak, bu duyguyu aşamamak, karşı cinsle yakın olup samimi muhabbetler eder mi ilgisini çeker mi vs diye düşünmek.. bir kadınla yapacağı sohbeti bile kıskanmak.. kadın iş arkadaşlarından kıskanmak..yıpratıcı ve yanlış şeyler elbet. Ama bunu aşamamak.. Kıskanç olmayı hiç istemezdim asla.. ama içimdeki duygulara engel olamıyorum. Bunu yaşayanlar yada atlatanlar lütfen yazabilir mi? püü kaka tarzı yorumları çok okudum ezbere biliyorum artık, şimdi sadece beni anlayanlar ve yardım edecekler yazabilir mi? Aşşırı mutlu edersiniz beni. :KK37:

Eki Görüntüle 2570092

Temsili!:)))

fanusa kapatın adamları, sizin kokuşmuş sevgililerinizi kim naapsın,geldim dedim içim rahatladı zerre kıskanç olmayan bir insan olaraktan.
neyini kıskanıyosunuz ben brad le sevgili olsam yine kıskanmam valla kendime de aşırı guvendiğimden değil, sadece kendime hayatı zehir edemem kimse kusura bakmasın, gidecek adam gider, duracak adam durur kimse kimseye istemediği birşey yaptıramaz.

Valla istediginiz kadar begenmedim atin.Kocamin isyerinde (ki otelde calisiyo turizm sektorunde calisan iyi bilir bende calismis biri olarak soyluyorum) neredeyse bekar butun kadinlar evli erkeklerle ya birlikte olmus yada hala birlikteler masallahlari var hepsinin 😳kimse kusura bakmasin hele kii hamileyken daha da takintili oldum bu ise😒evet kavga cikarttim hoslanmiyorum.Bu esime guvenmemek yada ozguven eksikligi degil.Zaten guvenmedigim bi adamla evlenmezdim.Esimden onceki yillar suren iliskimde sevgilim beni aldatmisti ve guven problemim asiri vardi insanlara 🙏🏻 Haa yine de yapmaz demiyorum kimse icin bu hayatta bunu da tecrube ettim.Sonuca bakarsak esim kiskanc ben kiskanc tencere ve kapak 😂 ona sadece kendini benim yerime koydugunda hosuna gidiyosa kiskanmiyosan yap demem yetiyo 🤷🏻‍♀️ Yani siz bizi begenmeyin anacim 367281 tane daha begenmedim atin biz birbirimizi begeniyoruz saygilar ♥️😍😂has bu arada sadece esimi degil annemi babami da kiskanirim cunku benim olan benimdir.net ✋🏻

Son düzenleme:
Ben bi insan nasıl kıskanmaz onu çok Merak ediyorum. 🤔 mesela biri benden izinsiz bi eşyamı kullansa çok sinirlenirim. Ya bu eşya Sonuçta dimi. İnsan eşyaya bu kadar değer verirken nasıl çok sevdiklerini kıskanmasın❤️

Aynen öyle bende beni hiç kıskanmayan eşimin sevgisinden şüphe duyarım
Kıskanmak sevgiden doğar ama aşırısını kastetmiyorum tabiki mesela camdan bakmamak, markete yollamamak değil hatta kıskanıyorum diye çekip vuran var, bu kıskanmak demek değil bu gözü dönmüşlük demektir. Herşey dozunda güzel. En azından eşimin benim yabancı bir erkekle arkadaş olup telefonlarda veya yüzyüze konuşmamdan rahatsızlık duymasını isterim. Bunun egoyla özgüvenle hiçbir ilgisi yok. Hemen olayı buna bağlamak anlamsız.
Kimine doğru kimine yanlış. Biz böyle mutluysak kime ne?

Benim eşim kıskandığını söz ile bellı etmez mesela... Ama davranışları ile bellı eder... Sokakta elımı hıc bırakmaz otobuste mınıbuste muhakkak eli elımde olacak... Etrafı takıp eder bazen bırının gozu bana dogru kaysın banamı bakıyor diye takibe alır.. Tek basıma hıc bır yere gondermez... Bunları hep farkedıyorum ama hıc sormadım.. Gizliden yasamak daha güzel oluyor🤗Dogumdan sonra asla calısmamı istemiyor mesela. Bununda kıskanclık kaynaklı oldugunu hıssedıyorm. Cunku sektorum erkek yogunluklu calısan.

Ben esime en basindan dedim. Ben kıskancım. Bi konuda rahatsız olursam sakin bana niye deme diye. Huyum bu🤦 . Bunun formülü yok bence. Rahatsız da degilim. Ozguvensiz oldugumu da dusunmuyorum. Hayatindaki kisinin yanlis bi hareketi olmamasina ragmen kiskaniyorsa bu hastaliktir ben gibi😂. Kendimin de farkındayım

Hep kıskanç olmayanların yorumlarını okudum,gördüm. Benim gibi kıskanç olanlar siz de ses verir misiniz?
Eşini sevgilisini dışarıdaki kadınlardan kıskanan çılgınların nesli tükendi mi? Şimdi "alın kocanızı sevgilinizi fanusa kafese kapatın seninki de bradd pit mi tüm kızlar da sıraya girmiş seninkini bekliyorlar, senin kokuşmuş sevgilini kim ne yapsın, al tasma da tak al al" diyenler gelecek yine, onu da biliyorum. Beynimde yankılandı valla. :KK54:Gelmeyin nütfen bir sefercik. :KK48: Biliyoruz bradd pit değiller yakışıklı bile değiller..kızlar da bayılmıyor valla sıraya da girmiyorlar, cidden napsınlar bizdeki adamları. Çok haklısınız. Farkındayız. Ama bu duygulara engel olamamak problem,aşamamak kıskanmayı..

Bu kıskançlığın ne sebeple olduğunu düşünüyorsunuz kıskançlar? :KK35:
Ortada hiçbir şey yokken bile kıskanmak, bu duyguyu aşamamak, karşı cinsle yakın olup samimi muhabbetler eder mi ilgisini çeker mi vs diye düşünmek.. bir kadınla yapacağı sohbeti bile kıskanmak.. kadın iş arkadaşlarından kıskanmak..yıpratıcı ve yanlış şeyler elbet. Ama bunu aşamamak.. Kıskanç olmayı hiç istemezdim asla.. ama içimdeki duygulara engel olamıyorum. Bunu yaşayanlar yada atlatanlar lütfen yazabilir mi? püü kaka tarzı yorumları çok okudum ezbere biliyorum artık, şimdi sadece beni anlayanlar ve yardım edecekler yazabilir mi? Aşşırı mutlu edersiniz beni. :KK37:

Eki Görüntüle 2570092

Temsili!:)))

Bunlar bende esimle evlenmeden once bile yoktu ki. Şimdide nadiren bazi kizlarda oluyor

Tek başıma bir yere göndermez 🙄
Bunun yerine bana güvenir, istediğim yere gidebilirim ,bana bakan rahatsız eden olursa ne yapacagimi bilir deseniz daha mutlu hissetmez miydiniz kendinizi ?
Çocuk olduktan sonra çalışmanızı istememesi de tezat değil mi ,yani çocuktan önce erkek ağırlıklı yerde çalışıyorsunuz ama çocuk olduktan sonra kıskanıp mi çalıştırmıyor?

Eşiniz konuşmaya devam etti mi etmedi mi?

Sırf ayıp olmasın diye devam etti artniyetle değil tabi ama etmemesini ve bi bahane bulup ordan ayrılmasını isterdim. Kadını bıraksan sabaha kadar muhabbet edecek...öyle bi tip
Konuşmanında oturmanında bir âdâbı vardır.
Ben büyüklerimin karşısında nasıl derli toplu oturursam, toplum içinde de öyle otururum çünkü saygıdır bu

Aynen öyle bende beni hiç kıskanmayan eşimin sevgisinden şüphe duyarım
Kıskanmak sevgiden doğar ama aşırısını kastetmiyorum tabiki mesela camdan bakmamak, markete yollamamak değil hatta kıskanıyorum diye çekip vuran var, bu kıskanmak demek değil bu gözü dönmüşlük demektir. Herşey dozunda güzel. En azından eşimin benim yabancı bir erkekle arkadaş olup telefonlarda veya yüzyüze konuşmamdan rahatsızlık duymasını isterim. Bunun egoyla özgüvenle hiçbir ilgisi yok. Hemen olayı buna bağlamak anlamsız.
Kimine doğru kimine yanlış. Biz böyle mutluysak kime ne?

Su camdan bakmama konusu hep gulerım her seferinde:KK70:eşim işe giderken cıkarım cama turk fılmı misali bakarım melül melül oda bakar opucuk atar sonra kafayı yana cevırerek gır ıceri der.. Bayılıyorum bu duruma çok romantık olii :KK36:

Tek başıma bir yere göndermez 🙄
Bunun yerine bana güvenir, istediğim yere gidebilirim ,bana bakan rahatsız eden olursa ne yapacagimi bilir deseniz daha mutlu hissetmez miydiniz kendinizi ?
Çocuk olduktan sonra çalışmanızı istememesi de tezat değil mi ,yani çocuktan önce erkek ağırlıklı yerde çalışıyorsunuz ama çocuk olduktan sonra kıskanıp mi çalıştırmıyor?

bu benım 2.evlılıgım ve yenı evlıyım.. Evlendikten hemn sonra hamile kaldım ve ısten ayrıldım zaten hamıle kalmasamda calısmamı pek ıstemıyordu sımdı hamıleyım ve calısmıyorum ve onun ıcınde fırsat oldu sanırım istemıyor calısmamı.. Benı dısarı tek gondermemesıde asla ve asla guvensizlik degıl o farklı bir durum bılmıyorm kıskanıyor ıste ne bıleyım... Guven sorunu yasamıyoruz ama ona eminim..cok guvenır.

Sırf ayıp olmasın diye devam etti artniyetle değil tabi ama etmemesini ve bi bahane bulup ordan ayrılmasını isterdim. Kadını bıraksan sabaha kadar muhabbet edecek...öyle bi tip
Konuşmanında oturmanında bir âdâbı vardır.
Ben büyüklerimin karşısında nasıl derli toplu oturursam, toplum içinde de öyle otururum çünkü saygıdır bu
Kadının saygı anlayışını bilemeyiz. Ama işte eşiniz konuşmuyor olsa kıskanmazdınız.
Geçen sevgilimle bir eventteydim. Yanımda oturan kız gece başlamadan sarhoş olmuş gibi hareketler yapıyordu ya da doğuştan bir zeka sorunu vardı. Oturduğunda da eteği başına geçecek şekilde çıkmıştı. Ama erkek arkadaşımın bir kez gözünün o tarafa baktığını görmedim mesela. Ama bakan biri olsaydı bende kıskanırdım herhalde ve üstelik soğurdum böyle biriyle beraberim diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X