Kıskançlar gelebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet cok tehlikeliyim sakın karsıma Cıkma burda yazımdan bile kıskandın guzellıgımi gorursen daha fena olursun🤣Guldurme beni hadı canım hadı.
Heee kesin öyledir
Mini etwklileri kıskanmandan belli zaten
Çok güzelsin evet ayyy çok kıskandım
Keşke bende çok güzel olup milletin bacaklarını kıskansaydım ayy ama bende de var hem de upuzun taş gibi ne yapıcaz şimdi

Offf kes be
Seviyormuş kıskanıyormuş
Seviyorum kıskanmıyorum sanane
Çıktın ortaya avukatlık yapıyorsun
Demogoji yapma bana burda
Ben burda her üyenin piskolojisine göre mi yorum yapıcam
Ben kendi fikrimi söylüyorum
Hadi ordan ya
cırkeflesme guzelım sana mı soracam kıskanıp kıskanmıcam cıkıyorum avukatlıkta yapıyorum hamıle kadının uzerıne gelıyor suna bak sen ne yapmaya geldın kavga etmek ıcın mı uysesın fıkrını soyleme sen yut gıtsın sevıyormus he sevsen bırı gıder bırı gelır demezdın suna bak ıstedıgımı yapıyorum sanane ne ya sen kac yasındasın gercekten 29 dıyor ama beyın yasın 10 fılan gelmıs bılmıs bılmıs de konusuyor suna bak sana hadı ordan cırkef.

Ben senin için söyledim arkadaşım enerjini bunlara harcama bu sağlıklı bi durum değil seni yorar diye .
Gerçekten hayat zorlaşır böyle
Herkes ölçüsünü bildiği sürece kimsenin kimseyi kısıtlamasına gerek yok
Hele ki iş yerinden tv den

Yoo ben sızın yorumlarınıza cok ıtıcı gozle bakmadım. Cogu fikriniz goreceli olabılır yanı sız oyle dusunursunuz ben aksini.. Haklısınız yoruyor tabıkı. Ama gercekten ölçu ıle bır alakası yok... Bu baska bısey.. Dogumdan sonra devm eder ıse destek almayı dusun yorm zaten. Benım kızdıgım saldırır bicimde yazanlara.. Sizlik bısey yok zaten..

cırkeflesme guzelım sana mı soracam kıskanıp kıskanmıcam cıkıyorum avukatlıkta yapıyorum hamıle kadının uzerıne gelıyor suna bak sen ne yapmaya geldın kavga etmek ıcın mı uysesın fıkrını soyleme sen yut gıtsın sevıyormus he sevsen bırı gıder bırı gelır demezdın suna bak ıstedıgımı yapıyorum sanane ne ya sen kac yasındasın gercekten 29 dıyor ama beyın yasın 10 fılan gelmıs bılmıs bılmıs de konusuyor suna bak sana hadı ordan cırkef.
Ya kes be
Defol git başımdan
Sardın bana
Hala hamile kadının üstüne gidiyorsun diyorsun dinle beni çirkeflik yapan sensin şu an
Yazmayın diyorum yazıyorsunuz beyin yoksunu ezikler

Canım bosver ben sustum.. Yorma kendinı... Canı sıkıl yor onun klavye delıkanlısı.

hamıle kadının uzerıne geldıgınız ıcın olabılır mı o suan aılevı sorunu varsa var cocuga stres yapıyorsunuz
masallah ınsanlar ne kadar genıs sende bakıyorsan oho sorun yok zaten benı rahatsız eden hamıle bır ınsanın uzerıne ve son haftraları bu kadar gelınmez
Haddini bil !
Geniş demek ne demek ?
Gözünü mu kapatsın adam bakmak ne demek anla önce.
Konu sahibiyle bir sıkıntımız yokken sana noluyor .
Delice sevmek ,kıskanmak, genişlik diye kendi sorununuza kılıf bulacağınıza
Insanlar iş yerinde ,birbiriyle konuşur ,bakar selamlaşır,ayni zamanda esini delice sevebilir diye dusun bak ne guzel .
Adamları kadınları kısıtla göz açtırma sonra da kılıfına uydur çünkü ben delicesine seviyorum .

Canım bosver ben sustum.. Yorma kendinı... Canı sıkıl yor onun klavye delıkanlısı.
bebelere ayıracak bos vaktım yok buyusun gelsın 2 kelımeyı bır araya getırsın ondan sonra karsıma gelsın laf etsın
buyumeyı unutmus bos ver guzellık sen hayatını kendı ıcınde yasa bu bos bos konusan ınsanı bos ver

Haddini bil !
Geniş demek ne demek ?
Insanlar iş yerinde ,birbiriyle konuşur ,bakar selamlaşır,ayni zamanda esini delice sevebilir diye dusun bak ne guzel .
Adamları kadınları kısıtla göz açtırma sonra da kılıfına uydur çünkü ben delicesine seviyorum .
Ya medeniyetten ne anlar bunlar?
Genişlik diyecek tabi
Bildiğin kezbanlar işte
Kapasitesi bu kadınların
Cahil işte

Bu kıskançlığın ne sebeple olduğunu düşünüyorsunuz kıskançlar?

Kıskançlık bir çeşit yetersizlik hissinin takıntılı halidir ve yüksek oranda "Sevgi" değil "Sahip olma" isteği taşır. Bu yüzden sevgi gibi algılanıyor daha çok ama bir çeşit tutku, çok güçlü bir sahip olma istemidir bence.

Bunun illa karşı cinse karşı sevgililik ilişkisi içinde olması gerekmiyor.
Benim hiç huyum değildir kıskanmak, yapımda yoktur derdim ama ilk kez, ömrümde ilk kez birini bir sebepten ciddi kıskandığımı hissettim. Kişi umurumda değildi hatta, yaptığı resimler ve başarısını kıskandım. Çok gençti, genç yaşta çok güzel yönlendirilmişti, yeteneğinin önü hiç kesilmemişti (Sanırım annesi ve babası da ressamdılar bu kişinin ya da sanatla ilgili birileriydi işte), bu kişi de yeteğinin üzerine erken bir eğitimle başlamıştı. Adını hatırlayamayacağım ama çok başarılı resimleri olduğunu hatırlıyorum, ilk kez bu kişiyi kıskandım, sinirlenerek, üzülerek, "Keşke" diyerek ve kendime şaştım.

Bu yüzden kıskançlığın sadece özgüvensizlik ile ilintisi yok, bu tutku ve yetersizlik hissi de taşıyan bir şey.

Haddini bil !
Geniş demek ne demek ?
hadıımı bılıyorum kı haddını bıldırmeyen bır ınsana (lafım sana degıl ) bıldırmek ıcın gırdım zaten benYalnız sokakta gezen kadına bakan adam ,eşini yalnız göndermiyor bi yere su lafınıza karslık sızın eslerınızde bakmıyor mu dedım canı ınsanlar degılız tabıkı kadınalrla konuscaklar selamlasacaklar erkeklerde kadınlarda konsuucak adamı eve kılıtlyecek halım yok zaten gozde actıryorum tek lafınıza yazdım

Yoo ben sızın yorumlarınıza cok ıtıcı gozle bakmadım. Cogu fikriniz goreceli olabılır yanı sız oyle dusunursunuz ben aksini.. Haklısınız yoruyor tabıkı. Ama gercekten ölçu ıle bır alakası yok... Bu baska bısey.. Dogumdan sonra devm eder ıse destek almayı dusun yorm zaten. Benım kızdıgım saldırır bicimde yazanlara.. Sizlik bısey yok zaten..
Zamanla evlilik oturdukça, kendini torpuledikce aşarsın insallah ,zaten bebek olunca çok ta enerjin kalmayacak bunlara .
Sen bu şekilde davranarak normal sanma olayı diye söyledim. Bebek olsun gör bak bunalacaksın dışarı da çıkacaksın, eşin de hep olamayacak yanında ,sağlıklı bir hamilelik kolay bir doğum ve kolay keyifli bir yasam diliyorum

Ya kes be
Defol git başımdan
Sardın bana
Hala hamile kadının üstüne gidiyorsun diyorsun dinle beni çirkeflik yapan sensin şu an
Yazmayın diyorum yazıyorsunuz beyin yoksunu ezikler

Keşke kıskanç olsaymışsın da en kötü huyun bu olsaymış. Bu hakaretlerin yanında kıskançlık gül suyu. Beyin yoksunu ezikler ne demek? kendini güzel ifade edemeyince hakaretlere başlamak ne kadar tiksindirici. Lütfen açtığım konudan uzaklaş, insanlara hakaret etme hakkına sahip değilsin. Terbiyesiz.

Mune Mune

Keşke kıskanç olsaymışsın da en kötü huyun bu olsaymış. Bu hakaretlerin yanında kıskançlık gül suyu. Beyin yoksunu ezikler ne demek? kendini güzel ifade edemeyince hakaretlere başlamak ne kadar tiksindirici. Lütfen açtığım konudan uzaklaş, insanlara hakaret etme hakkına sahip değilsin. Terbiyesiz.

Mune Mune
Terbiyesiz sensin
Ezik zavallı
Konundan belli
Ben çıkıyorum siteden
Siz tırnaklarınızı yiyin kıskançlıktan kudurun

Zamanla evlilik oturdukça, kendini torpuledikce aşarsın insallah ,zaten bebek olunca çok ta enerjin kalmayacak bunlara .
Sen bu şekilde davranarak normal sanma olayı diye söyledim. Bebek olsun gör bak bunalacaksın dışarı da çıkacaksın, eşin de hep olamayacak yanında ,sağlıklı bir hamilelik kolay bir doğum ve kolay keyifli bir yasam diliyorum

Amin inşallah🙏evet evlılık ilerledikce birbirini tanıdıkca bıraz dha gecıyor kıskanclık lar alısıyorsun guvenıyor sun vs vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X