Gerizekali bir erkek bana da kiskanc der
Ama kiskanc degilim. Iliskide oldugum bir erkek baska bir kadinla civiklasmis bir sekilde konusur ise buz gibi sogurum o heriften.
Önceden iliskimizi yipratmasin aklini basina alsin diye görüstügüm erkek kisisine akil veriyordum bak sinir oluyorum yapma etme diye örnekler verirdim artik o tip erkeklerle görüsmüyorum. Anlamayan anlamiyor yani.. Kendimi yipratamam.
Beyinsiz erkeklerle de isim olmaz. Nerde kiminle nasil konusacagini bilmeli.
Beni baska kadinlari "kiskanacak" konumuna sokmamali.
Beni kiskanan erkek arkadasim olamaz cunku o güveni veririm karsimdakine. Yinede Kiskaniyorsa kendi özgüvensizligindan kiskaniyordur en fazla.
Beni kendi kocasindan veya sevgilisinden kiskanan nadir de olsa birkac kadin karsima cikti onlarda agir ruh hastasi olmalilar cunku resmi bir insanim ve erkek kadin iliskilerime cok dikkat ederim.
Birinden hic haberim olmamisti dahi. Erkek kisisi ayrildiktan sonra bana ulasip benimle görüsmek istedi hatta

ve eski sevgilisinin beni nekadar kiskandigindan bahsedip durdu.
Gerci kiz da hakliydi cunku burdaki erkek kisisi civik bir tipti.. kizi delirtmisti muhtemelen. Kendilerini görmüyor böyleleri birde kizlari sucluyor hödükler.
O yüzden bu tarz erkeklerden uzak durmali bence.
Kendi hal hareketine dikkat eden erkek sevgilisini o duruma sokmamaya calisir.
Ha ucan disi kustan erkegini kiskanan kadinlarda komik ve acinasi oluyor benc.. yapmayin kizlar yani