Kıskançlar gelebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet teşelkurler yorumlarınız ıcın. sizce saat sabah altıda kek yapsam mikser sesınden komsularım rahatsı olur mu.duvarlar bıraz ınce.sabah altı cok mu erken olur acaba
Sabah altı normal insanlar için oldukça erken bir saat, bizim gibi uyku saatleri şaşanlar için gayet geç olsa da. Kapınıza dayanabilirler. Elle çırpma teli yok mu? Onla yapın. Konu dışına taştık, konu sahibi gelmeden kaçalım.

siz bana bir fotograf atin ben de size atayim olmaz mi?

herkes kendini guzel bulabilir ama turkiyedeyiz ablacim sokaga cikamayacak kadar guzel olmaya genler el vermez bi kere
a
Vayy be hatun genlere kadar girdi... Madem oyle dusunuyorsun ne bılıyorsun aslen turk oldugumu.. Neyse boyle bir yoruma cevap bile fazla :KK70::KK70::KK70:

Ben kiskancimdir ama yururken kiskanmam fakat yanimizdan gecen bir bayanin suzerek gozlerinin icine bakarak yanimizdan gecmesi tabi sinir eder beni daha evel yasadim. Bu kiz gecerken ne bicim bakti gordun mu falan derim. Ama ben disaridayken mesela insanlara oyle bakmam yanlizken bile resmen fesatlik resmen. Birde sen dikkatli baktikca bakanlari goruyorsun daha da kiskanclik krizlerine giriyorsundur.

18-20 yaşında çok kıskançtım
erkek arkadasımı arabasından bile kıskanırdım ki iş ortamı kadın kaynıyordu artık beni düşünün , ex kişiside kendini begenmiş küstah bir erkekti ,

sonra hayatıma biri girdiki aman allahım sanki bu dünyada tek yaşayan kadın en güzel kadın benmişim gibi davranıyordu , evet güzeldim hemde çok :KK16: ama gözümü açan o oldu kendime güvenım geldi ,:KK71:

o gazla 25 senedir dolanıyorum , :confused::KK70:

Kadınların fazla sokağa çıkmadığı bir yerde yaşıyordur belki, aşırı tutucu bir kesimdeyse :/ Öyle sokağa çıkman falan tehlikeli deyince demek ki ciddi ciddi kadın açlığı olan, sokağa çıkan kadına yiyecek gibi bakılan bir yerde yaşıyor. Ciddiyim bunu yazarken, dalga falan geçmiyorum.
Bu ülkede cafe restoranların ‘aile ve erkekler’ diye ayrıldığı, kadınların tek başına bir mekana girmediği il, belde vs de bulundum.
Bundan tee 15 sene önce falan, düşünün sosyal medya yaygın değil, ortamımız msn ya da my space o derece fii tarihi😂
E malum gencim, daha yeni reşitim, güzelliğimin ve modernliğimin zirvesindeyim, her yerde taytım, tüylü botlarım, full makyajım ve dekoltelerimle gezebildim.
Daha şalvar giyilen yerlerden bahsediyorum:)

Aksine, kadınların hayata karışmadığı bölgelerde daha az bakılıyor, sadece bakılıyor yani.
Bir resim tablosu gibi inceleniyorsunuz, kendinizi dünya starı gibi hissettiriyorlar bu doğru.
Ama hissettiriyorlar işte, gerçeklik kısmı yok.
Elbet çok çok aşırı güzel olabilir ama bu ülkenin her yerinde sokağa çıkabilir.
Sapkın, sosyopat, katil vs ise güzel çirkine bakmıyor zaten, yani güzelliği başına bela getirmez.

Kıskançlığın sebebi bellidir. Kendine ya da karşındakine güvenmemek. Ya özgüveniniz eksik ya da ilişki içerisinde güveniniz eksik.

Bu konuyla o konuyu karşılastırmanız gercekten ıcler acısı... O cumleyi net olarak o şekilde soylemedi bunu yazımda belirttim bu bır ve 2.dalga gecercesıne ve sırf kendinızıhaklı cıkarmak istercesine kustahca bu yorumu yapmanızda cabası...
Pardonda benım guzellıgımden ve bununla ovunmemden sıze ne?? Öyle bir yorum yapmissiniz sankı yıllardır dusmanız..Bu de demek oluyorki gercekten kıskandınız..Kıskanmayın valla Allah vergisi cok sukur ne diyelim. İnsanı gunaha sokar sızıng gibiler!!!!!
Görmedigim insanin neyini kiskanayım.Bu kadar yormayin caninizi gunah munah ne alaka.Adriana Lima sokakta gezebildigine gore siz haydi haydi gezmelisiniz.O mesajinizin ne kadar abartili oldugunu fark edin bi zahmet.Her karsilik vereni sizin gibi kiskanc sanmayin.Kendinizle karistirmayin.Televizyondaki kadinlari ve gormedigim insanlari kiskanmiyorum ben.O sizsiniz.

Nisanliyim ve nisanlima guveniyorum cok sukur. Ben beni sevdigi icin aldatmayacak bi es degil, Allaha sevgisinden dolayi aldatmayacak bi es aradim. Bana sevgisi azalir, duser beser ve hata yapar. Ama Allaha sevgisi her yerdedir ve hep bilirki ben gormesem bile Allah gorur. Cok sukur bulduguma inaniyorum, Allah utandirmasin.
Hala ihtimalleri ele alirsak ben aldatilacagimi dusunup afallamak yerine " kendi kaybeder, gul gibi kizi bulmusken o salakligi yapiyorsa zaten ceksin gitsin, bu salakligi ilerde olacak cocuklarimiza genleriyle aktarmasin" derim.

Diger taraftan kiskananlardan bahsedersek ya yanlis bi sevgili/ es bulmustur, gozu disarda biriyle zoraki beraberdir hala. Yada kendine guveni yoktur kizin.

a
Vayy be hatun genlere kadar girdi... Madem oyle dusunuyorsun ne bılıyorsun aslen turk oldugumu.. Neyse boyle bir yoruma cevap bile fazla :KK70::KK70::KK70:

yok ben sizinle dalga gectim aslinda :D

ben de turk degilim ama yine de kendime o kadar guvenmiyorum. yani dunyada 42 ulke gezdim hepsinde de rahat rahat sokaga ciktim. insan bazen ozelestiri yapabilmeli bence, “cok abartmisim ya yazarken” gibi. iyi seneler. :)

Eşim hapishane hayatı galan yasamıyor. Ben de deli degilim. begenmeyen ılıskıden ceker gider.bi de su var. Herkesın normal buldugu seylerın normal oldugu ınancından vazgecın.ınsanlar hayatlarını canlarının istedigi dogrulara gore yasayabılır.yasayabılır degil yasıyor yanı. kendıme guwenım zaman zaman , sartlara gore kırılabılse de herkes gibi,var. Bunun tespitini 28 yıldır kendimle yasadıgım için bence sizden daha iyi yapabılırım. Ps: bence hiçbir erkek güvebılır degildir. Her erkek gereklı sartlar saglanırsa aldatır. Paranoyak degilim veya gecmişte kotu seyler yasamadım. Ben hayatı , insanları ve yasadıklarını yorumlarken gerçekçi olabılen ve her durumdan dram cıkarmayan veya duyar kasmayan bir realistim.

Mesele zaten gerekli şartlar sağlanırsa aldatır düşüncenizde. Siz de bu şekilde kontrol altında tutarak gerekli şartları sağlamasına engel mi oluyorsunuz? Gerekli şartlar sağlanırsa değil erkek eğer isterse aldatır. İçinde varsa o gerekli şartları sağlar, ruhunuz bile duymaz. Siz ne yaparsanız yapın bir yolunu bulur aldatır sizi haberiniz olmaz. Bu şekilde kurallar koyarak bir evlilik yaşamak size göre normal geliyorsa zaten sorun var. Paranoyak değilim demişsiniz ama bu paranoyaklık.
Eşiniz sizi aldatırsa ne olur? Ne olur yani hani her durumdan dram çıkartmayan bir realistsiniz ya o yüzden soruyorum. Bu şekilde bir insanın yapması gereken demek ki gerçek yüzü böyleymiş diyerek yoluna devam etmesi olur. Aman eşim beni aldatmasın buna nasıl engel olabilirim diye evliliğini bu temel üzerine kurmak sizin kendinizi tanımladığınız kelimelerdeki karakterle uyuşmuyor.

Mesele zaten gerekli şartlar sağlanırsa aldatır düşüncenizde. Siz de bu şekilde kontrol altında tutarak gerekli şartları sağlamasına engel mi oluyorsunuz? Gerekli şartlar sağlanırsa değil erkek eğer isterse aldatır. İçinde varsa o gerekli şartları sağlar, ruhunuz bile duymaz. Siz ne yaparsanız yapın bir yolunu bulur aldatır sizi haberiniz olmaz. Bu şekilde kurallar koyarak bir evlilik yaşamak size göre normal geliyorsa zaten sorun var. Paranoyak değilim demişsiniz ama bu paranoyaklık.
Eşiniz sizi aldatırsa ne olur? Ne olur yani hani her durumdan dram çıkartmayan bir realistsiniz ya o yüzden soruyorum. Bu şekilde bir insanın yapması gereken demek ki gerçek yüzü böyleymiş diyerek yoluna devam etmesi olur. Aman eşim beni aldatmasın buna nasıl engel olabilirim diye evliliğini bu temel üzerine kurmak sizin kendinizi tanımladığınız kelimelerdeki karakterle uyuşmuyor.
Adam eğer sırf şartları uymuyor diye aldatamıyorsa, şartlar en hafif uyduğunda aldatacak demektir.

Bilemedim, hayat bir adam şartlarını uyduramasın diye bekçi gibi başında bekleyip kontrol ederek geçirmek için kısa bence.

Kaldı ki isteyen adam çok da güzel şartları uydurur.

yok ben sizinle dalga gectim aslinda :KK70:

ben de turk degilim ama yine de kendime o kadar guvenmiyorum. yani dunyada 42 ulke gezdim hepsinde de rahat rahat sokaga ciktim. insan bazen ozelestiri yapabilmeli bence, “cok abartmisim ya yazarken” gibi. iyi seneler. :)

Valla hıc sızınle ugrasamıcam. Ugraslıcak gıbı degılsınız cunku tanımadığınız ınsan hakkındaki yorumlarınız ilginc..resmen sacmalıyorsunuz.

Ben esım benı aldatmasın dıye yapmıyorum kı. Kıskanıyooğrum. esımin benı aldatması bırakması gıbı bı korkum yok. korkum aldatması olsa sonucunda ewlılıgın bitmesinden korkmam lazım. Hıc oyle dertlerim yok. Cok uzulurum ama benı ıstemeyenı ben asla istemem.yanı konu baslıgından da anlasılacagı uzre ben kıskanclıgımdan yapıyorum gereklı sartları saglamamk ıcın paronayakca benı sakın aldatamasın diye degil.

Hep kıskanç olmayanların yorumlarını okudum,gördüm. Benim gibi kıskanç olanlar siz de ses verir misiniz?
Eşini sevgilisini dışarıdaki kadınlardan kıskanan çılgınların nesli tükendi mi? Şimdi "alın kocanızı sevgilinizi fanusa kafese kapatın seninki de bradd pit mi tüm kızlar da sıraya girmiş seninkini bekliyorlar, senin kokuşmuş sevgilini kim ne yapsın, al tasma da tak al al" diyenler gelecek yine, onu da biliyorum. Beynimde yankılandı valla. :KK54:Gelmeyin nütfen bir sefercik. :KK48: Biliyoruz bradd pit değiller yakışıklı bile değiller..kızlar da bayılmıyor valla sıraya da girmiyorlar, cidden napsınlar bizdeki adamları. Çok haklısınız. Farkındayız. Ama bu duygulara engel olamamak problem,aşamamak kıskanmayı..

Bu kıskançlığın ne sebeple olduğunu düşünüyorsunuz kıskançlar? :KK35:
Ortada hiçbir şey yokken bile kıskanmak, bu duyguyu aşamamak, karşı cinsle yakın olup samimi muhabbetler eder mi ilgisini çeker mi vs diye düşünmek.. bir kadınla yapacağı sohbeti bile kıskanmak.. kadın iş arkadaşlarından kıskanmak..yıpratıcı ve yanlış şeyler elbet. Ama bunu aşamamak.. Kıskanç olmayı hiç istemezdim asla.. ama içimdeki duygulara engel olamıyorum. Bunu yaşayanlar yada atlatanlar lütfen yazabilir mi? püü kaka tarzı yorumları çok okudum ezbere biliyorum artık, şimdi sadece beni anlayanlar ve yardım edecekler yazabilir mi? Aşşırı mutlu edersiniz beni. :KK37:

Eki Görüntüle 2570092

Temsili!:)))
Valla eşim kendini ısıran köpeğin sahibine bile bu aşılı mı diye sormayacak kadar kadınlarla konuşmayan biri bence karşı cinsle olan samimiyetle alakalı eşim böyle olduğu için kıskanmam diğer türlüsü zor olurdu...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X