- Konu Sahibi greeneyes3543
kızlar hep söylüyorum 3yıllık bir ilşkim var çok sükür birbirimizi seviyoruz.. kavga dövüs anlasıp gidiyoruz. Ama bazı seyler benim canımı cok sıkmaya basladı. Kıskançlık isini epey bi abartmaya basladı. eskien kıskançlıkları yüzünden çok tartısıyorduk ama ben artık isi ögrendim ona herseyi belli etmiyor sorun olacagı seyleri ögrenmesine engel oluyordum . kızacagı seyleri söylemiyordum iyi gidiyordu. ama simdi isi iyice abarttı herseyime karısmaya basladı. artık kıyafet yüzünden çok tartısıyoruz. ondan öncede askılı badiler mini etekler ve ya sortlar giymiyordum ondan sonrada giymem is acık giymekten öte. mesela gecen gün bana yarın cıkcaz ne giycen dedi bende düsünmedim dedim. iste sunları sunları giy dedi bende bakarım uygunsa giyerim dedim . ama istedigi seyler uygun degildi. o 1,90 aramızda boy farkı var azcık topuklu giymek istedim onun istedigi seylere uygun ayakkabı bulamadım giymedim. ama inanın cok özenerek giyindim. otobüste durakta çok erkek gözlerini ayırmadan baktı cok hos olmustum. ve biz bir hafta görüsmemistik. indim otobüsten karsıda beni bekliyordu gittim tokalastık ve ilk cümle istedigim seyleri giymemissin dedi tersleyerek o kadar canım sıkıldıki . epey surat yaptım. tartıstık neyse. dün yine bulustuk babaneme gidiyordum kalmak icin beyaz pantalon giydim üzerine uzun ceket giydim o kızıyo beyazla beyaz giyme diye o yüzden badi olarak mor giydim . ve yine onay almadım görüstük yine boynu acık dedi begendiremedim. yarın okula giderken yanında götürdügüm beyazı giy dedi tamam dedim bugün görüstük karsıdan beni gördü surat nasıl asıldı neymis beyaz üstüne beyaz giymeyecekmisim. kendin söyledin diyorum hava ne kadar sıcak ceketini giy diye tutturdu. bende kavga mı etmek istiyosun dedim sen beni katilmi etcen diyo . sonra laf attılarmı söylüyon diyo ay delirdim artık ne dicem bilmiyorum ne yapcam bilmiyorummm . kafayı yedirdi bu cocuk bana hasta etti. kıskançlıkları artık... bir cok kişi bu kadar karısmasına izin verme diyecek ama ben izin vermiyorum sorun oluyor aramızda benim ki gibi hastalık derecesinde kıskanç sevgilileri olan varmı arkadslar eskiden böyle değildi bu ara neden böyle isi abarttı anlamıyorum.. ha sunu da söyliim onun istedigi seyler vardı ya giymedim diye sorun oldu bi sonraki görüsmemizde giydim ama hiç hos olmus saol beni dinledigin icin falan demedi.. ben de hep elestitriyosun bi kere begenmedin dedim begenecegim gibi giyin o zman diyo pişkin pişkin... böyle olmaz ayrılalım sana göre değilsem dedigimde de kabul etmiyor off ofofff
kızlar konu baslıgında bi yazım yanlısı yapmısım düzeltilebiliyormu bilimyorum ama hepinizden çok özür diliyorum :S

kızlar konu baslıgında bi yazım yanlısı yapmısım düzeltilebiliyormu bilimyorum ama hepinizden çok özür diliyorum :S
Son düzenleme: