Kıskançlığı nasıl yenerim

Pamikprenses

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
42
24
18
25
İyi akşamlar arkadaşlar ben aşırı kıskancım eşimi uçan kuştan kıskanıyorum ve çok yorucu :(( arkadaşlarımızla biyere gitsek bile kıskanıyorum her dakka aklımda olmayacak şeyler düşünüyorum nasıl bu durumdan kurtulurum yok mu bı yardımcı olabilecek kendimi kıskanmamak için zorluyorum hep :/

Böyle yaparsan esin bulanır ve senden kaçar iste o zaman anlarsın yaptığının yanlış olduğunu ve frenlersin kendini ama iş işten geçer o yüzden şimdiden frenle ve relax ol

Esin ne yani herkesin kapacağı ne ozelligi var Brad pitte olmadığına göre gerci oda yaslandi ya neyse yada eşine guvensizlik mi var?

Uzanan desteği tamam ama bazen ne kadar destek alınırsa alınsın kişinin kendinde kendi beyninde iradesin de bitiyor bazı şeyler
Kendi kontrolünü kendi yapmalı bazı durumlar da yaptığının yanlış olduğu bilincine varsa ki konu sahibi bunun farkında o zaman kendine dur diyecek

İyi akşamlar arkadaşlar ben aşırı kıskancım eşimi uçan kuştan kıskanıyorum ve çok yorucu :KK43:( arkadaşlarımızla biyere gitsek bile kıskanıyorum her dakka aklımda olmayacak şeyler düşünüyorum nasıl bu durumdan kurtulurum yok mu bı yardımcı olabilecek kendimi kıskanmamak için zorluyorum hep :/
Kendinize güvenmeyi deneyin 🙃

Uzanan desteği tamam ama bazen ne kadar destek alınırsa alınsın kişinin kendinde kendi beyninde iradesin de bitiyor bazı şeyler
Kendi kontrolünü kendi yapmalı bazı durumlar da yaptığının yanlış olduğu bilincine varsa ki konu sahibi bunun farkında o zaman kendine dur diyecek
Bilincindeyim evet ama insanın aklından geçen düşünceleri bilemeyiz ben onu bile bilmek istiyorum sanırım ilaç olsa da içsem kurtulsam

Bilincindeyim evet ama insanın aklından geçen düşünceleri bilemeyiz ben onu bile bilmek istiyorum sanırım ilaç olsa da içsem kurtulsam
Ama bu hastalık iste
Herkesin düşüncesini ne yapican eşinin sana karşı ilgisi sevgisi önemli
Başkaları ne yaparsa yapsın
Bunlarla uğraşmak kafaya takmak size eşinize evliliginize zarar verir

bilsen ne olacak?
ciddi soruyorum diyelim eşin bir kadını beğendi hoş kadınmış diye düşündü ne yapacaksın aklından geçirdiğine nasıl bir müdahale edeceksin?
senin müdahalenle, senin engellemenle seni aldatmayacak adam mı kendine reva gördüğün?

Back
X