• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlığı yedi bitirdi artık

düğün seneye ağustosta zaten canım. en azından azda olsa süremiz var

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Iyi düsün tasin, evlilik bu. Nisanlinlada acik acik konus tekrar bu konuyu ve rahatsiz oldugunu belirt. Kendisine ceki düzen veriyormu, yoksa hala ayni hareketlerimi yapiyor bi bak gözlemle. Ona göre kararini verirsin..

Tüm bunlar olurken sadece soğumakla yetiniyorsunuz ya, sinirim tepeme çıkıyor. En nefret ettiğim erkek modeli. Bunlar nasıl ailelerde yetişiyor anlamak güç. Hayır yani hayatını berbat ettiğinin farkında değil misin de konu açıyorsun? .

ne yapacağımı bilsem yada bi anda yıkmak istesem.yardım almak için konu açmazdım. düzelmesini istiyorumki sizlerden fikir almak istiyorum. herkes farklı birşeyler yazıp içimi rahatlatıyor en azından yazarak rahatlıyorum. kaldı ki cevap yazmak mecburiyetinde değilsin konu açarkende izin almam gerekmiyor.

Tüm bunlar olurken sadece soğumakla yetiniyorsunuz ya, sinirim tepeme çıkıyor. En nefret ettiğim erkek modeli. Bunlar nasıl ailelerde yetişiyor anlamak güç. Hayır yani hayatını berbat ettiğinin farkında değil misin de konu açıyorsun? .

Olumune kocis meraki dedikleri bu olsa gerek :) Yani insan bu davranislar karsisinda ayrilmazsa, ne sebepten ayrilir bilemiyorum. Manyak da olsa her erkegin alicisi var su ulkede, hayretler icindeyim.

Bi arkadaş bunlar da öfke kontrol problemi de oluyor demiş kesinlikle üstüne basa basa katılıyorum benimkinde de vardı çünkü çok tuhaf oluyorlar cook. Her şeyleri güzel olabilir ama sana hayatı zindan ettikten sonra ne anlamı var ki?
bir ömür bu.. İi düşün..

haklısın aslında. ama dediğim gibi geçer ümidiyle yaklaştım hep. işyerimde ben tek çalışıyordum birde patronum vardı. sırf askerde içi rahat etsin diye çıktım işten. ezik bi karakter değilim. hiçbir konuda taviz vermem ama bu konuda ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim
zamanla geçmiyor işte... taviz tavizi doğuruyor.. ben olsam beni sıkıyorsun dayanamıyorum, ayrılacağım diye gözdağı verirdim.. böyle denerdim.. hala vazgeçmiyorsa gerçekten ayrılırdım..

zamanla geçmiyor işte... taviz tavizi doğuruyor.. ben olsam beni sıkıyorsun dayanamıyorum, ayrılacağım diye gözdağı verirdim.. böyle denerdim.. hala vazgeçmiyorsa gerçekten ayrılırdım..

canım biraz önce yazdım gözünden kaçtı sanırım. bir kez daha aynı hataya düşersen senle evlenmem yüzüğüde atarım dedim dün. 3 gün konuşmama kararı aldım. çok çok ağır konuştum. 3 gün düşünsün bakalım yaptıklarını. 3 günde düzelecek değil elbette ama en azından hatalı olduğunu anlaması bile düzelmesi için bir adım bana göre.

canım biraz önce yazdım gözünden kaçtı sanırım. bir kez daha aynı hataya düşersen senle evlenmem yüzüğüde atarım dedim dün. 3 gün konuşmama kararı aldım. çok çok ağır konuştum. 3 gün düşünsün bakalım yaptıklarını. 3 günde düzelecek değil elbette ama en azından hatalı olduğunu anlaması bile düzelmesi için bir adım bana göre.
okumadım evet, tam düşündüğüm gibi yapmışsın.. çok yıpratıcı bir şey.. empati yapmalı :( hayırlısı olsun hakkınızda... :KK68:

yazılanlardan gerçekten "koca delisi " olduğumu mu çıkardın. inanamıyorum sizlere gerçekten.

Yok o cikmiyor yani ben cikartmadim ama birkac elestiride tavir degistirdin ilk mesajindan farkli olarak.

Ailenin bun durumdan haberi var mi? Cunku nisanlin hastalikli derecede kiskanc.Ne diyorlar onlar?Askerden gelince cikardigi ilk arizada ki hemen olur diye dusunuyorum otur konus hatta ailenin yaninda konus ciddiyetini anlasin.Baktin duzelme yok karar senin yoksa bir arkadasin dedigi gibi eve de kapatir balkona dahi cikartmaz bu ruhla seni evlenirseniz.

Yok o cikmiyor yani ben cikartmadim ama birkac elestiride tavir degistirdin ilk mesajindan farkli olarak.

Ailenin bun durumdan haberi var mi? Cunku nisanlin hastalikli derecede kiskanc.Ne diyorlar onlar?Askerden gelince cikardigi ilk arizada ki hemen olur diye dusunuyorum otur konus hatta ailenin yaninda konus ciddiyetini anlasin.Baktin duzelme yok karar senin yoksa bir arkadasin dedigi gibi eve de kapatir balkona dahi cikartmaz bu ruhla seni evlenirseniz.

tavır değiştirmedim yanlış anlaşıldığı için daha açık bi dille anlaşılır şekilde yazdım. annem; askerde ondan yapıyor gelince düzelir diyor. abisi sürekli canına okuyor. yani çoğu tavırları biraz çocuksu, ağır bir tip değil aşırı neşeli esprili genelde herkes askerden gelince düzelir zihniyetinde şuan. orada büyüyüp değişeceğini düşünüyorlar.

Olumune kocis meraki dedikleri bu olsa gerek :) Yani insan bu davranislar karsisinda ayrilmazsa, ne sebepten ayrilir bilemiyorum. Manyak da olsa her erkegin alicisi var su ulkede, hayretler icindeyim.
Sorma Cherry ya. Bu kızın ailesi hiç mi sormaz 'Kızım işten neden çıktın?' diye. Ya da 'Bunlara nasıl müsade edersin?' diye. Askere gidecek ya aklında sağlama alıyor. Ya hangi erkek bir kadını o kadar evde oturarak bekler? Ay hiç normal değil, çıkayım şu konudan en iyisi.

tavır değiştirmedim yanlış anlaşıldığı için daha açık bi dille anlaşılır şekilde yazdım. annem; askerde ondan yapıyor gelince düzelir diyor. abisi sürekli canına okuyor. yani çoğu tavırları biraz çocuksu, ağır bir tip değil aşırı neşeli esprili genelde herkes askerden gelince düzelir zihniyetinde şuan. orada büyüyüp değişeceğini düşünüyorlar.

Allah askina muharebe zamanindamiyiz askerde buyur diyoruz.Normal 5 ay ya da uzun donem yapsa bile cogu zaman rahatlikla askerlik yapiyorlar yani askerde olgunlasmak,buyumek diye biseye inanmiyorum.Bende asker bekledim ki kritik zamanda doguda yapmisti.Hic degisiklik olmamisti.Kafasina dank ettirmen lazim bunu.Duzelirse duzelir duzelmezse hayatin zindan olur.

Allah askina muharebe zamanindamiyiz askerde buyur diyoruz.Normal 5 ay ya da uzun donem yapsa bile cogu zaman rahatlikla askerlik yapiyorlar yani askerde olgunlasmak,buyumek diye biseye inanmiyorum.Bende asker bekledim ki kritik zamanda doguda yapmisti.Hic degisiklik olmamisti.Kafasina dank ettirmen lazim bunu.Duzelirse duzelir duzelmezse hayatin zindan olur.

uzun dönem. ağrıda askerlik yapıyor. ama dediğin gibi askerliği rahat şuan. ancak yüzüğü atıcam evlenmicem dedim biraz ağrına gitti. dank ederse böyle edecek. etmezsede Çav bella çav bella çav çav

Canım kıskançlık, yani aslında bunun adı kıskançlık değil sürekli eşini kontrol etme, açığını arama gereksinimi, bana göre paranoyaklık. Başetmesi çoook zor bir durum çünkü sen ne yaparsan yap, nişanlın zaten aklına söz geçiremiyor. Sürekli kafasının içinden bişeyler tepiyor, olmayacak şeyler kuruyor ve gerçek sanıp araştırıyor. Senin aklındaki şey az çok belli gibi, ben olabilecek her yolu denedim diyorsun çünkü. Nişanlının sorunu seninle olsaydı çözmeye çalışın derdim. Ama onun sorunu kendisiyle. Bu durumu çok iyi bildiğim için bu kadar net yazıyorum çünkü yakın zamana kadar kuzenim böyle bir adamla evliydi. Yakasından düşmesi çok zor oldu ama ayrıldı sonunda. Sonra ne öğrendik biliyo musun? Karısı 2 aylık hamileyken aldatmış gerizekalı. Meğer kişi biraz da kendinden bilirmiş işi. Allah yardımcın olsun

dediğin doğru evet. aklında bişeyler kurup ona inanıyor demekki. çünkü duruyor duruyor birden geçen yıl facede şunu yazmışsın bunu nye yazdın diyor. normal bir konuşmada 5 ay önce ekşide şunu yazmışsın onu niye yazdın diyor. kafası gidik yani doğru söylüyorsun. aldatma işi şuan için yok yani 1.5 senedir hiç öyle birşey hissetmedim. ama ilerde bellide olmaz tabi.

kızlar merhaba

5 aydır nişanlıyım. 2013 temmuz ayında çıkmaya başladık.
2014 haziranda nişanlandık. nişandan 1 hafta sonra askere gitti. gitmeden öncede çalışmanı istemiyorum işten çık dedi.işten çıktım. şimdi akşama kadar evdeyim. hiç arkadaşımda yok. izne geldiğinde de dini nikahımız oldu.

ilişkimizden bu yana feci derecede kıskanç. aslında kıskançlık olarak görmüyorum artık. özgüvensizlik olarak adlandırdım yaptıklarını sürekli beni kontrol halinde her fırsatta telefonumu karıştırır bilgisayarımı
kurcalar bi yerlerden birşeyler çıkarma derdinde. işi gücü benim bildiği nicklerimi googleda aratmak.
herhangi bir yanlışımda olmadı ona karşı. ufak tefek kıskançlıklar olsa kesinlikle rahatsız olmayacağım ama
artık abarttı iyice. askerde olmasına rağmen elinde sürekli telefon var. faceye girmişsin, sana yazan oldumu.
sohbet hep kapalı olsun. ekşide şunu yazmışsın, whatsapptan kimle konuştun. hep evdemiydin vsvs. defalarca karşıma aldım konuştum rahatsız oluyorum üzüyosun beni kendinden soğutuyosun dedim tamam bida yapmıcam diyor sözler veriyor ağlıyor zırlıyor. ertesi gün yine aynı şeyler
geçen sene facede şunu yazmışsın. niye yazdın. belki 50 defa konuştum ama kafası almıyor bir türlü. bağırıp çağırmaktan da anlamıyor. kendimi çok kötü hissediyorum böyle yaptıkça.
defalarca ağlama krizleri geçirdim telefonda. ciddi ciddi soğumaya başladım artık. abuk sabuk konuşacak diye aradığında telefonu bile açmak gelmiyor içimden. yapılabilecek herşeyi denedim. belki daha iyi bir fikriniz vardır diye yazıyorum. bana bi akıl verin
Arkadaşımızı tanımıyoruz ama askerde olduğu için ona biraz anlayış göstermeni tavsiye ederim. yaptıkları hiç normal değil . ama pisikolojisi bozulduğu için öyle davranıyor sana sarıyor olabilir. malum günümüz türkiyesinde artık hangi ilde olursa olsun , askerlik çok zor. üzülmeyin gelmesini bekleyin ve kafası rahatladıktan sonra tartışmadan ona hatalarını söyleyin. umarım her şey yoluna girer...

Arkadaşımızı tanımıyoruz ama askerde olduğu için ona biraz anlayış göstermeni tavsiye ederim. yaptıkları hiç normal değil . ama pisikolojisi bozulduğu için öyle davranıyor sana sarıyor olabilir. malum günümüz türkiyesinde artık hangi ilde olursa olsun , askerlik çok zor. üzülmeyin gelmesini bekleyin ve kafası rahatladıktan sonra tartışmadan ona hatalarını söyleyin. umarım her şey yoluna girer...

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Pencereden bakmani yasaklar evlenince soyliyim.

şikayetim o şekilde değil aslında. ona cesareti yok. tek derdi sosyal medya ama şu hesaplarını kapat diyemiyor mesela yada girme yada ortak olsun falan diyemiyor. derdi şifreler herşeydenn haberdar olmak, geçmişte ne oldu onları bilmek biriylemi konuşuyorum onu bırakırmıyım kaygısı. özgüvensizlik yani. ama ilerde ne olacağını bilemem tabi ki

şikayetim o şekilde değil aslında. ona cesareti yok. tek derdi sosyal medya ama şu hesaplarını kapat diyemiyor mesela yada girme yada ortak olsun falan diyemiyor. derdi şifreler herşeydenn haberdar olmak, geçmişte ne oldu onları bilmek biriylemi konuşuyorum onu bırakırmıyım kaygısı. özgüvensizlik yani. ama ilerde ne olacağını bilemem tabi ki

Bu sekilde olan insanlarin genelde kendilerine guveni yoktur. Evlenince emin ol ya kapat dicek ya sifreleri ver. Anlamiyorum walla boyle insanlari esim benden 1 kere istemedi hic birseyin sifresini. Sakin taviz verme. Baska bi is bul calis bence.

Back
X