kıskançlığım nedeniyle düğünüm tehlikede

benım ısyerıne cok yakısıklı bırı basladı
ve bız ısyerınde 13 bayanız
nısanlısının taktıgı soyleyeyım
bır ıkı hafta hıc ustune gelmedı cocugun
sonra ıse yenı basladıgı ıcınde cıcek gonderdı
kendını bellı ettı
ve bugun ısyerıne geldı
guya gulumser havalarda cocuga bellı etmeden bıze dıslerını gosterdı

işte kadınlık dıye buna derım

yazdıklarınızı okurken her cümlesini içimden 'evet işte doğru böyle yapmalıyım 'diyerek okudum..çok tesekkür ederim..yarın nişanlım yanıma gelecek..sizin yazdıgınız gibi bu durumumu ona anlatarak aramızı düzelmeye çalışacağım..suanda benimle ilgilenmiyor,çok soğuk davranıyor..umarım bu durum en kısa zamanda düzelir..bunun için bir uzmandan yardım alamaya çekiniyorum.ama nişanlımın yardımı olmadan bu durumu asla aşamayacağım biliyorum.

bir an önce bu huyunu bırak onu kaybetmek üzeresin.belki düğünün iptal olmaz ama önemli olan bu değil.sana olan sevgisi bitebilir.malesef kıskanılan taraf karşı taraftan çok emin olduğu için ve kaybetme korkusu olmadığı için soğuyor.bu hep böyle.kıskandığında birşey elde edemiyorsun değilmi.aldatacak bir insansa sen onu hep arayıp sorguladığında aldatmamalıyımmı diyecek.emin ol sen onun üzerine düşmediğinde o da meraklandığında sana daha bağlı olacak düğünün hayailini kurup sana kavuşmayı bekleyecek.ama böyle düğün zamanı gelmesin diyordur.sen ne yap biliyormusun.bir süre hiç kıskandığını belli etme konuşmalarında başka bi kadının lafını etme.sonra yavaş yavaş aramalarını azalt.ama konuştuğunda neşeli konuş.bunu sadece bir hafta dene.sonucu göreceksin sana çok farklı davranacak o senin üstüne düşmeye başlayacak

cevaplarınız için tesekkür ederim kızlar..sorunu aştık allahıma şükür..konuştum onunla..anlayısla karşıladı..yanıma geldiğinde gene sürprizler yaptı..şimdi gene arayıp sorular soruyorum ama kızarak değil sakinlikle anlayışla cevap veriyor artık..bende kendimi frenliyorum..umarım böyle gider..

canım bende aşırı kıskançlardanım herşeyden ama herşeyden kıskanıyorum evliyim ve evliliğim kıskançlık yüzünden çok kötü gidiyor bazen düşünüyorum böyle yapmamalıyım ama elimde olmadan yine aynı şeyleri yapıyorum o kadar yüzgöz olduk ki artık bana küfür etmeye bile başladı bu bir hastalık bence insanın elinde olmadan virüs gibi kana karışıyor o an öfkeleniyorsun ama hiç te özgüven eksikliğinden olduğunu düşünmüyorum inşallah sen benim yaşadıklarımı yaşamazsın eşim beni psikiyatriye göndermiyor ileride bu durumlarla karşılaşmamak için lütfen tedavi ol derim tek biz değiliz ki neden ayıp olsun neden çekiniyorsun bak sevdiğin insanın da kıymetini bil ben eşimle böyle bir konuşma yaptığımda bana yardımcı olmak yerine ben senin ciğerini bilirim sen değişmesin dedi beni daha çok kırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…