kıskançlığım

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
34
68
Samsun
kıskandığımda içimde tutamıyorum.sevgilim 29 ben 22 yaşımdayım.örnek; kuzeni var kız.msj atar haftada bir felan.böyle tuhaf bi kişilik.triplerde sürekli.sevgilim cvp atar.atmayınca da kız: tamam ya yazmazsan yazma bilmem ne.salak saçma şeyler.bende sevgilimin telefonunu elime aldığımda bakıyorum.çok sinir oluyorum ister istemez.başka türlü bişey yok.ama bugünde aynısı oldu.içim içimi yedi.dayanamadım yine sordum.aşkım bu kuzenin sana takık mı diye.ne diye mesaj atıyor.normal kuzenim aşkım atsın onu mu takıyorum falan yaptı.ben de benim de kuzenim var biz de arada mesajla konuşuruz ama adam gibi dedim.böyle triplerde saçma sapan değil dedim.güldük sonra geçtik ama, kızlar bu durumla nasıl başa çıkıcam.kıskanıyorum her türlü kızlardan.sevgilimde soğuk biri değildir, aksine sempatik girdiği ortamda sevilir hemen.hoşlanmıyorum bu durumdan.o atsın sen atma da demek istemiyorum kısıtlamak istemiyorum kıskanç kuralcı da olmak istemiyorum sevdiğim adamın gözünde.biz ailelerimi tanıştırma aşamasındayız.evlilik düşünüyoruz.ciddi bi adım atmak üzereyiz.bu durumu nasıl düzelticez.kıskansam da içimde mi tutmalıyım.yoksa bu duruma göz yummamalı mıyım yardım lütfeennn.....

unuttum yazmaya kuzen derken anneleri teyze kızları oluyor.kuzen çocukları oluyorlar yani.on aydır beraberiz biz.bunların ailesi de sevgilimi çok sever sayarlar.işe girmsinde vesile olmuştu falan.ama ben hissederim.kız bundan gelen herşeyde tatmin mi ediyor kendini nedir.görüşme diyemem.nerdeyse 30 yaşında sevgilim bunca yıl hayatında vardı o kuzen(!).bişey de demek istemiyorum, müdahale etmek istemiyorum ama bugün de söyledim ona 30 yaşında adamsın konuşmak hal hatır sormak istiyorsa arasın konuşun msj da nedir ya.nasıl halledicem bu durumu?

Bence kıskanılacak bir durum yok canım, sonuçta kuzeni ee sende sevgilim sıcak bir insan diyorsun belki kuzeni de onun öyle biri olduğunu bildiğinden dertlerini falan anlatıyordur, muhabbet ediyordur falan, olmadı kuzenin sevgilisi yok mu? çevrenden birini ayarla olsun bitsin:)

Öncelikle şunu sormalıyım sevgilinizin ailesinde akraba evliliği var mı? eğer varsa kıskanmakta haklısınız yoksa kusura bakmayın ama saçma ve yersiz bir kıskançlık olmuş.

Bence kıskanılacak bir durum yok canım, sonuçta kuzeni ee sende sevgilim sıcak bir insan diyorsun belki kuzeni de onun öyle biri olduğunu bildiğinden dertlerini falan anlatıyordur, muhabbet ediyordur falan, olmadı kuzenin sevgilisi yok mu? çevrenden birini ayarla olsun bitsin:)

yi ha haa biz kızlar:) kuzeni benimle tanışmak istedi başlarda falan.iyi hatırlattınız tanışayım onunla:))) derdin falan anlatmıyordur da sırf karşı cins olsun diye mi nedir mesaj atıyor.aşırı değil ama sevgilim de kuzen ayıp olmasın diyor.napıyım istemiyorum.ya normal konuşsa tamam.bi küs bi barışık.bizimki de laftan aşağı hiç kalmaz.o da söyler.herneyse.bi tripler falan.anlamsız.normal konuşma diyaloğu değil ki.laf atmalar vs. aahh bizimki ona duygusal anlamda bişey hissetseymiş eminim kız ve kızın ailesi bayılırrrrr

yi ha haa biz kızlar:) kuzeni benimle tanışmak istedi başlarda falan.iyi hatırlattınız tanışayım onunla:))) derdin falan anlatmıyordur da sırf karşı cins olsun diye mi nedir mesaj atıyor.aşırı değil ama sevgilim de kuzen ayıp olmasın diyor.napıyım istemiyorum.ya normal konuşsa tamam.bi küs bi barışık.bizimki de laftan aşağı hiç kalmaz.o da söyler.herneyse.bi tripler falan.anlamsız.normal konuşma diyaloğu değil ki.laf atmalar vs. aahh bizimki ona duygusal anlamda bişey hissetseymiş eminim kız ve kızın ailesi bayılırrrrr

Aynen canım, tanış biraz fazla yakın davran sonra sor bakalım sevgilisi neyiö var mı?:) yoksa bul işte birini, bulduğun kişiyide övmeyi unutma, büyütte büyüt kız merak etsin sonra telini verirsin konuşurlar, tanışırlar:)

Aynen canım, tanış biraz fazla yakın davran sonra sor bakalım sevgilisi neyiö var mı?:) yoksa bul işte birini, bulduğun kişiyide övmeyi unutma, büyütte büyüt kız merak etsin sonra telini verirsin konuşurlar, tanışırlar:)

yaa canım süper fikir:) ama şöyle bişey var, sevdiğime kızkandığımı belli etmek istemiyorum.şimdii bu kız niye yazıyor istemiyorum yazmasını falan diye iki kere konusunu açmıştım ona.şimdi dicek ki hayırdır aşkım hoşlanmıyosun falan filan.dikkat çekmeyelim yaniiiiiiiiiii:))))tanışırım ama bu kon diraz soğuduktan sonra, şuan ne yapmalı, bilemedim :(

yaa canım süper fikir:) ama şöyle bişey var, sevdiğime kızkandığımı belli etmek istemiyorum.şimdii bu kız niye yazıyor istemiyorum yazmasını falan diye iki kere konusunu açmıştım ona.şimdi dicek ki hayırdır aşkım hoşlanmıyosun falan filan.dikkat çekmeyelim yaniiiiiiiiiii:))))tanışırım ama bu kon diraz soğuduktan sonra, şuan ne yapmalı, bilemedim :(

Kısa süreli de olsa mesajılarına direkt cevap atmasını engelleyebilirsin bu sayede kırılır ya da senin onla vakit geçirdiğini anlar cevap atmaz... birşeyler yaptığınız zaman telleri kapatın, rahatsız oluyorum de açık açık sevgiline, yanımda mesaj çekmeni ayıp karşılıyorum falan de ki zaten ayıp.:)

Kısa süreli de olsa mesajılarına direkt cevap atmasını engelleyebilirsin bu sayede kırılır ya da senin onla vakit geçirdiğini anlar cevap atmaz... birşeyler yaptığınız zaman telleri kapatın, rahatsız oluyorum de açık açık sevgiline, yanımda mesaj çekmeni ayıp karşılıyorum falan de ki zaten ayıp.:)

ya zaten yanımda mesaj atsa biri falan aç bak km der, ya da o arada meşgulse sen yaz şöyle şöyle diye.ilgilenmiyo tabkiki ben varken.bilir çok kızarım zaten mesai saatinde buluşmuşsak telefonu çok çalar müşterileriyle mecbur ilgilenmekz zorunda.ona bile nlayış gösteremiyorum bu gibi geyiklerine hiç katlanamam.diyorum ya haftada bir akşam 3 5 mesaj atarsa atar benimki de cavap atar.benim yanımdayken yazmaz zaten.

zaten yanımda hiç atmadı bu zamana kadar kız.haftada bi yada iki sere mesaj atıyor

Back
X