- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
kıskandığımda içimde tutamıyorum.sevgilim 29 ben 22 yaşımdayım.örnek; kuzeni var kız.msj atar haftada bir felan.böyle tuhaf bi kişilik.triplerde sürekli.sevgilim cvp atar.atmayınca da kız: tamam ya yazmazsan yazma bilmem ne.salak saçma şeyler.bende sevgilimin telefonunu elime aldığımda bakıyorum.çok sinir oluyorum ister istemez.başka türlü bişey yok.ama bugünde aynısı oldu.içim içimi yedi.dayanamadım yine sordum.aşkım bu kuzenin sana takık mı diye.ne diye mesaj atıyor.normal kuzenim aşkım atsın onu mu takıyorum falan yaptı.ben de benim de kuzenim var biz de arada mesajla konuşuruz ama adam gibi dedim.böyle triplerde saçma sapan değil dedim.güldük sonra geçtik ama, kızlar bu durumla nasıl başa çıkıcam.kıskanıyorum her türlü kızlardan.sevgilimde soğuk biri değildir, aksine sempatik girdiği ortamda sevilir hemen.hoşlanmıyorum bu durumdan.o atsın sen atma da demek istemiyorum kısıtlamak istemiyorum kıskanç kuralcı da olmak istemiyorum sevdiğim adamın gözünde.biz ailelerimi tanıştırma aşamasındayız.evlilik düşünüyoruz.ciddi bi adım atmak üzereyiz.bu durumu nasıl düzelticez.kıskansam da içimde mi tutmalıyım.yoksa bu duruma göz yummamalı mıyım yardım lütfeennn.....