• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlıgıma bir akıl verın lutfen

sen en iyisi psikoloğa da değil psikiyatriste git.Ben aynen öyle yaptım.Sonra alırsın bi prozac dünya umrunda olmaz:) Şaka bi tarafa böyle yaparak eşini uzaklaştırırsın.Bizde geçtik bu yollardan hele ki ben neler yapmadım ki eşime..Canım hemen ihmal etmeden doktora git derim.Bu kıskançlıktan da öte bişey.Bak göreceksin tedaviden sonra gülüp geçeceksin bu hallerine.

canım bak böyle yaptıkça eşini daha fazla dışarı itersin.yapmaz yapmaz ama sana karşı öfkelenir ve onların psikolojileri gerçekten çok farklıdır.kısacası sana karşı bir süre sonra okadar dolar ki sırf seni kızdırmak sanki sana inat olsun diye yada senden intikam alır gibi hiç yapmayacağı şeyler yapar.işte ozaman bak haklıymışım dersin ama bilmezsin ki onu buna iten aslında sensindir.
elbette her kadın eşini kıskanır kıskanmalıdır da zaten.ama bunun bir ölçüsü olmalı.mesela ben bazı yabancı şarkıcı ve oyunculardan çok kıskanırım eşimi,ona çaktırmadan pc'den nereye girmiş diye bakarım bile bazen.ama asla gelipte tepesinde carcar konuşmam.sonuç olarakta baktığı yada yaptığı yanlış hiçbir şey bulmam zaten.o güveni ondan aldığım için de gereksiz kıskançlıklar yapmıyorum.daha sonra tekrar o bilgisayarı kontrol etme ihtiyacı da duymadım.hatta tv'de geçenlerde ünlü bir markanın fashion show'u vardı.ve ben çok severim o markayı.özellikle dedim ki ben bunu izleyeceğim şu gün(yılbaşı gecesi yayınlanmıştı o gün tekrarıydı)oturdum açtım izledim eşimde benim yanımda oturdu.kıskanmadım bile neden çünkü ben zaten onlar gibiyim.kendime karşı o güvenim var.hatta bazılarını oturup eleştirdik bile karnı şöyle vs.diye.ama elbette bu her durumda geçerli değildir.bazı yasak kadınlar vardır bakmak izlemek görmek yasaktır :1: eşimde bunu bilir bazen delirtir beni tvde falan çıkarsa ama bilirim ki bakmaz bile o tvye çıkınca benim suratıma bakar ne tepki vereceğim acaba diye.bende abartılı tepkiler veririm oda güler geçer gider.
bunu bukadar dert etme kendine.eşinin yaptığı bir şeyi gördün mü?görmedin.bak birde evladın varmış.ne gerek var yuvanı huzursuz etmeye.eşinin yaptığı bir durum yoksa ve sende zaten gereksiz kıskançlık yapıyorum diyorsun farkındasın yani.bunu abartma ufak tefek tatlı kıskançlıklar yap.hayatını cehenneme çevirerek,mutsuz ederek yapma kıskançlığını.ben gözünü oyarım bakarsan bile diyorum ama onu gülerek şakayla söylüyorum eşim gülüp geçiyor.ama kavgayla başlasam sonu daha da beter olur.kaldı ki eşimde bende kavgadan nefret eder en ufak tartışma sesi duysak o ortamdan kaçan insanlarız.ben kavga etsem evdende kaçmak istemez mi bu adam?ister.
eşini yapmayacağı şeyler yapmaya sevk etme böyle yaparak onu kontrol altında tutmaz tam tersi kontrolden çıkarırsın.sonrasında sadece sen üzülürsün inan.

Son düzenleme:
sizin ki kıskançlıktan öte takıntı haline gelmiş. çocuğunuzuda yalnız uyutmuyorsunuz ondan ayrılamam diyosunuz bu da bi takıntı bence. şunu merak ediyorum çocuğunuzu bi başkası mesela aile büyükleri felan severken kıskanıyor musunuz. yoksa bu kıskançlık içgüdüsü sadece eşinize karşı mı?
yok canım okadardadegıl sadece esıme karsı

önerim yapma :1:

boğacaksın adamı

seni kendine güvensiz ezik görecek

yapma

o seni kıskansın yaw

dünyada erkek dolu hem de hepsi tek tip

asıl kadınlar pırlanta

kıskanılacak olan sensin

bak canım öncelikle sana tavsiyem psikologa elbette git ama ondan önce yapacakların var.mesela kıskandın bişeyden tamam mı diyelim bi kadından.sana bi kadına baktı gibi geldi .söyleme.tut agzını.söylemicem de kendi kendine.çok zor olucak biliyorum ama.söyleme hiçbişey.biraz geçtikten sonra haksız oldugunu göreceksin.yani agzını açmadan önce 2 kere düşün canım.çok değil 3-4 dk sabredince haksız oldugunu görecekesin bi bunu dene bakalım

tamam denıcem aslında baazen yapıyorum ama dayanamıyorum sonra kendmı tutamayıp soluyorum yıne

ahhh ahhh kulağa kar suyu kacırma...eşşeğin aklına karpuz kabuğuu düşürme....bu laflarr ne ulvii ne yücee sözlerdir bilemezsiniz....erkek milletinii biraz kıskanırsınızz hoşuna gider...biraz daha kıskanırsınızz egoları sişer...daha daha kıskanırsınızz..tamam artık ben supermenim herkes benim der...cıldırırsınızz bunaltırsınız kıskançlıktann...ahhhh bunaldımm artık ben bu kadındann sen cok farklısın der....erkek milletinee varsaa o ayarıı o kadar ıyı yapmalıkii kendinii ne ezik nede himen sansın...

denizbatın arkadaşım..
bende kıskancımdır ama fazla abartmamak gerektiğini biliyorum..
kendimizi frenlemezsek herşey rayından çıkar.
lütfen biraz daha sakin olmaya çalış.
eğer bir insan eşini aldatacaksa her şekilde gene yapar.
yapmayacağı yoksa lakin kendimizide parçalasak gene yapmaz.
olan canımıza oluyor emin ol.

şımdı arkadaslar benım sızden asıl ıstedgım artık konuyu anladgınza gore asıl ıstedgım su yanı atyırum acık bır bayan gecti yanımızdan yada acık bı kadın cıktı tvye o anda sınırlenmek ve kendımı sıtrese sokmaktan baska ne yapabılırım

canım sende kendine güven eksikliği var açık bayan geçmiş güzlemiş vs.. azıcak kendine güven ya umursama bakmaz de benden başkasına sen kesinlikle tedavi ol canım benden söylemesi yoksa sanada yazık eşine de ... mutlu ewlilik dünyada cennettir ama mutsuz ewlilik cehennem ...

herşeyi bu kadar takıntı haline getirirsen sanada eşineden hayatı zindna edersin
önce kendine güven kendinle barış
sonra bırak o seni kıskansın :82:

Back
X