Kiskancligima karsi ne yapabilirim..? :(

baksa bile ne olcak yeri geliyor biz bayanlar bakıyoruz birbirimize... bende sevgilimin bakmasını çok kıskanıyorum ama adamları daralttıkça bakacakları yoksa bile kıymete biniyor

Son düzenleme:
ben de tahammul edemıyorum .ozellıkle su uyuz hadıse'ye .:47:
neyse,cnm bu hemen hemen her kadında olan bır durum .

Tv deki kadinlardanmi kiskaniyorsunuz yani kocanizi? Cok cok anormal bir durum,Cozum.. Tv izletmeyin,yada kendi sectiginiz kanallari seyredin:)

Bana göre kıskançlığın biraz fazla gibi ama bunu ancak bir profesyonelle konuşarak halledebilirsin.

ben öle tvdekileri falan değil de komşumuzu arkadaşını falan kıskanıyorum :) victoria secrete birlikte bakıyoruz biz çok da güzel oluyor :D bence sende abartmamaya çalış sonuçta eşini tanımıyor musun yapacak olsa senden gizli yapar bir uzmana başvur bence

yalnız değilsin canım aynen bende öyleyim :27: aşkım survıvor çok severdi hep izlerdi.anacım oradaki kadınlarda hep cıbıl cıbıl.mesajlaşırdık ne yapıyorsun derdim.survıvor izliyorum deyince benim kafa atıyordu:27: arıyordum kanalı değiştirip sesini açtırıyordum ohh değiştirdi diyordum.askerde simdi.ohh tv yok kavga yok rahatım diyor:27:

sinemaya gittiğimizde açık sahneler çıkınca hemen gözlerini kapatıyordu.yazık korkmuş iyice:47:

Sadece kendınee guvenmen lazım tatlım ...
Bu durum esını sıkar ve bır sure sonra aranız bozulabılır bence kendıne gel ....

çiviyi çivi söker bu durumda..

eşimn izlemekten memnunsa sende onun memnun olmayacagı mesela erkek mankenlerin oldugu bir kanal izle kesin sinir olur bence

sen izlediginde ben böyle hissediyorum deyip,son noktayı koy...

çiviyi çivi söker bu durumda..

eşimn izlemekten memnunsa sende onun memnun olmayacagı mesela erkek mankenlerin oldugu bir kanal izle kesin sinir olur bence

sen izlediginde ben böyle hissediyorum deyip,son noktayı koy...

Evet bunu bende düsündüm, hatta kafam koydum disarda yakisikli göze carpicak bir erkek gecsin dikkatli bakicam ki anlasin nasil bir duygu oldugunu.

Sadece kendınee guvenmen lazım tatlım ...
Bu durum esını sıkar ve bır sure sonra aranız bozulabılır bence kendıne gel ....

Evet cogu arkadasim öyle diyor, biraz kendine güven, boylu poslu güzel kizsin diyor herkes malesef kendime pek güvenim yok nedense..

tskler yardiminiz icin

Evet bunu bende düsündüm, hatta kafam koydum disarda yakisikli göze carpicak bir erkek gecsin dikkatli bakicam ki anlasin nasil bir duygu oldugunu.

Evet cogu arkadasim öyle diyor, biraz kendine güven, boylu poslu güzel kizsin diyor herkes malesef kendime pek güvenim yok nedense..

tskler yardiminiz icin

Arkadaş erkek mankenlerin olduğu bir kanalı izleyin diye önermiş sizse dışarıdan geçen yakışıklı bir erkeğe bakmayı fikir olarak ortaya koymuşsunuz..ikisi birbirinden o kadar farklı ki..
sanırım bu farkı anlayınca sorunlar çözülecek :)

allah yardım etsin kıskançlık kadar kötüsü yok. gerçi benm kıskançlığım sadece nişanlıma yoksa normalde kıskanç bi insan değilim ama nerdeyse uçan kuştan kıskanıcam nişanlımı o kadar yani. kendimden biliyorum. kıskançlık yüzünden mutlu bile olamıyosun.

herkez arkadaşa hastasın vs gibi tedavi ol şeklinde cumleler kurmuş hakkaten biz özümüzü unutmuşuz ya.
arkadaşlar ben evime bile tv sokmamaya calısıyorum.benmki kıskançlık değil tamamen edep haya iman.
şuanda emin olun şu tv olayı tamamen haram.
cunki bir taene edepli giyen konuşan yok nerdeyse
benim nişanlımla filme gideceğimiz zaman dikkat ediyoruz kötü bir filmse gitmiyoruz
oğlan kızı öpse yada erkeğin belden üstü vs görünse bile nişanlım hemen gözümü kapatıyor
kadın vs mesela diyelimki denizde bikinili bakmıyor ona. kafayı çeviriyor. tv ise kanalı deiştirir.
biraz edep haya ya. valla milletinçivisi cıkmış.
klip değil sanki f..h..ş çekiyorlar
müslümansanız lutfen biraz izlediklerinize istediklerinize dikkat edin.

seksü erkek görünce bende bakıyorum ne var ki bunda. bu aldattığım anlamına mı geliyor

sizde bakın.hele Kıvanç**a bakılmaz mı.... oy oy oy.... bal ne ki, şeker ne ki:23:

herkez arkadaşa hastasın vs gibi tedavi ol şeklinde cumleler kurmuş hakkaten biz özümüzü unutmuşuz ya.
arkadaşlar ben evime bile tv sokmamaya calısıyorum.benmki kıskançlık değil tamamen edep haya iman.
benim nişanlımla filme gideceğimiz zaman dikkat ediyoruz kötü bir filmse gitmiyoruz
oğlan kızı öpse yada erkeğin belden üstü vs görünse bile nişanlım hemen gözümü kapatıyor
kadın vs mesela diyelimki denizde bikinili bakmıyor ona. kafayı çeviriyor. tv ise kanalı deiştirir.

vaazınız için teşekkür ederim ama ipin ucunu kaçırmışsınız siz

izleyen edepsiz mi oluyor,yazdıklarınız bu anlama geliyorda

şeriat kuralı gibi olmuş bunlar, müslümanlık bu değil

Bir uzamana görünsem iyi olur mu demişsiniz; evet bence bir uzamana gitseniz bu konuda çok rahatlarsınız, emin olun.

Eşiniz huzursuz oluyordur, onu mutsuz ediyordur bu durum, dolayısıyla ilişkinize yansıyordur mutlaka; ama tüm bunlardan önce önemli olan sizsiniz..
Böyle oldukça mutsuz olursunuz.

Bende katılıyorum, tv. çığrından çıkmış artık ama işin bu boyutu şuan için önemli değil..
Şuan bu durum karşısında mutsuz olan bir bayan var, elbetteki oturup t.v nin içine düşecekmiş gibi izlememeli eşinin yanında ama bunu sorun haline getiriyorsa bayan bunu aşmalı.

Bir uzmandan da bu konuda destek almalı..
İllaki hasta olmak gerekmiyor, destek almak için.

T.v.dekileri kısmaknamak için almayacak bu desteği, içindeki bazı duyguları nötrlemesi gerekiyor mutsuz olmaması için.

seksü erkek görünce bende bakıyorum ne var ki bunda. bu aldattığım anlamına mı geliyor

sizde bakın.hele Kıvanç**a bakılmaz mı.... oy oy oy.... bal ne ki, şeker ne ki:23:
:125::125::118:

:60::60:

ben kadinada erkegede bakarim, esim hicbirine bakamaz oyarim:52::88:

kımseye edepsiz demedim. muslumanlık bellidir kişisine çağına göre değişmez...
tv olayının insan aldatma cinayet fuhuş olaylarında nekadar arttırıcı hepimiz biliyoruz.

Back
X