- 19 Temmuz 2008
- 258
- 83
- 318
- Konu Sahibi MutfaKKedisi
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çiviyi çivi söker bu durumda..
eşimn izlemekten memnunsa sende onun memnun olmayacagı mesela erkek mankenlerin oldugu bir kanal izle kesin sinir olur bence
sen izlediginde ben böyle hissediyorum deyip,son noktayı koy...
Sadece kendınee guvenmen lazım tatlım ...
Bu durum esını sıkar ve bır sure sonra aranız bozulabılır bence kendıne gel ....
Evet bunu bende düsündüm, hatta kafam koydum disarda yakisikli göze carpicak bir erkek gecsin dikkatli bakicam ki anlasin nasil bir duygu oldugunu.
Evet cogu arkadasim öyle diyor, biraz kendine güven, boylu poslu güzel kizsin diyor herkes malesef kendime pek güvenim yok nedense..
tskler yardiminiz icin
herkez arkadaşa hastasın vs gibi tedavi ol şeklinde cumleler kurmuş hakkaten biz özümüzü unutmuşuz ya.
arkadaşlar ben evime bile tv sokmamaya calısıyorum.benmki kıskançlık değil tamamen edep haya iman.
şuanda emin olun şu tv olayı tamamen haram.
cunki bir taene edepli giyen konuşan yok nerdeyse
benim nişanlımla filme gideceğimiz zaman dikkat ediyoruz kötü bir filmse gitmiyoruz
oğlan kızı öpse yada erkeğin belden üstü vs görünse bile nişanlım hemen gözümü kapatıyor
kadın vs mesela diyelimki denizde bikinili bakmıyor ona. kafayı çeviriyor. tv ise kanalı deiştirir.
biraz edep haya ya. valla milletinçivisi cıkmış.
klip değil sanki f..h..ş çekiyorlar
müslümansanız lutfen biraz izlediklerinize istediklerinize dikkat edin.
herkez arkadaşa hastasın vs gibi tedavi ol şeklinde cumleler kurmuş hakkaten biz özümüzü unutmuşuz ya.
arkadaşlar ben evime bile tv sokmamaya calısıyorum.benmki kıskançlık değil tamamen edep haya iman.
şuanda emin olun şu tv olayı tamamen haram.
cunki bir taene edepli giyen konuşan yok nerdeyse
benim nişanlımla filme gideceğimiz zaman dikkat ediyoruz kötü bir filmse gitmiyoruz
oğlan kızı öpse yada erkeğin belden üstü vs görünse bile nişanlım hemen gözümü kapatıyor
kadın vs mesela diyelimki denizde bikinili bakmıyor ona. kafayı çeviriyor. tv ise kanalı deiştirir.
biraz edep haya ya. valla milletinçivisi cıkmış.
klip değil sanki f..h..ş çekiyorlar
müslümansanız lutfen biraz izlediklerinize istediklerinize dikkat edin.
:125::125::118:seksü erkek görünce bende bakıyorum ne var ki bunda. bu aldattığım anlamına mı geliyor
sizde bakın.hele Kıvanç**a bakılmaz mı.... oy oy oy.... bal ne ki, şeker ne ki![]()
vaazınız için teşekkür ederim ama ipin ucunu kaçırmışsınız siz
izleyen edepsiz mi oluyor,yazdıklarınız bu anlama geliyorda
şeriat kuralı gibi olmuş bunlar, müslümanlık bu değil
vaazınız için teşekkür ederim ama ipin ucunu kaçırmışsınız siz
izleyen edepsiz mi oluyor,yazdıklarınız bu anlama geliyorda
şeriat kuralı gibi olmuş bunlar, müslümanlık bu değil