Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşılabiliniyosa bende varımson 1 haftadır herşey tepetaklak bizde de..yani toparlanamadık tam anlamıylaa.yoruldum bnde..:97:
sen gitme dedin o sana nasıl cevp verdi canm.diretti mi? seni yumuşatmaya mı calıştı
ya dıretmedı ama arkdsları demıs sen sevglınden ızın mı alıosun ıste vs hanı erkek mıuhabbetı varya bıde gercekten aıle dostu bı abı vardı aralarında onuda kıramadı sımdı tatılde konustuk vs gayet ıyıyız ama benım burda ıcım ıcımı yıyo geldıgı zaman kesın ona dıcem naptın dıe onun burnundan getrcem bunu yapmak ıstmıyrm yoksa benden uzaklsır![]()
ya tatile göndermedin diye kendini suclu hissetme gitmeyiversin ne varhep bi erkegin arkadaslarıyla tatile gitmesi fln tehlikeli işler bunlar
bence hiiiiç suçluluk duyma en doğrusunu yapmışsın.bende öyle yapardım
![]()
tamm ama gıttı ıstte suan tatılde sorunda o ya ama aradı kac kez aşkım ozledım senı ben dıyo
yaz gelmeden tatile gitti seninki yanii.bende sevgilimi göndermiştim askere gitmeden 1 hafta önce ama ozmnlar cok karşmıodumda gitti.şimdi göndermem kii bnden bunu istemez sanırım istersede fena kavga ederisseni anlıyorum buyüzdenn.kıskançlık takıntılı olmak ayrı bişey.bende kurtulmak cok istiyorum hem kendimi hemde onu yıpranıyorum.:97:
neyse buda bişeydir seni bırakmıyosa oraya gidip.aramış gönlünü etmeyede calışıyo. boşver en iyisi ama başı boş bırakma erkek milleti bu![]()