• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlığımı aşamıyorum beraber konuşarak aşalım lütfen:(

miyuw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
152
1
46
İstanbul
sevgilime çok karısıyorum galiba yada bılmıyrm herseyden sakınıyorum hıc böyle yapmazdım son 1 aydır ona cok baskıcıyım kızlar cok zor durumdayım oda böle istemıyor kavga cıkıyor sürekli ben ağlıyorum berabar aşalım ben tek başıma başaramıyorum

neler oldu bu bir ayda düşündünmü. neden değiştin de bu kadar kıskanç oldun

canım neden bu şekilde davranıyorsun. hem kendine eziyet ediyorsun hem sevgiline. rahat olmaya çalış. sevgilini çok sıkarsan kaçar senden uzaklaşır soğur. onu bu kadar sıkarsam kaybederim diye düşün kendini engellemeye çalış. kıskançlık dozajında güzeldir bunu unutma. hiç kıskanmamakta çok kıskanmakta kötü arasını bulman lazım. çok kıskanmak sıkmak karşı taraf için işlenceye dönüşür. sakın yapma bunu. ilişkini bu şekilde yıpratma sakın:20:

aşılabiliniyosa bende varım :1: son 1 haftadır herşey tepetaklak bizde de..yani toparlanamadık tam anlamıylaa.yoruldum bnde..:97:

sımdı en basıtı cok yakın arkdslarıyla benımde arkdslarım tatıle gıtmek ıstedı yok hyır vs derken artık tammm gıt dedım blıyrm yanlıs bısey yapmaz ama ınsanın aklına kırk tane sey gelıo ruslar vs yanı şeytana uyar dıyorum mesela bı kızın hakkında yorum yapıo benım sınırım tepeme cıkıo gecenlerde kabul ettı evet bende abatrtım dedı ve bıdaha konusmıycam dedı ama bu tatıl olayı yuzunden cok kavga ettk araya bu tatıle gıdden gencler gırdıde barıstık kendımı bı surece sokmam lazım glıba:(

aşılabiliniyosa bende varım :1: son 1 haftadır herşey tepetaklak bizde de..yani toparlanamadık tam anlamıylaa.yoruldum bnde..:97:

aynen bı haftada 2 kez kavga ettık ayrılma noktasına geldık yaa resmen benı cok sevıyo ama bende de sevmekle olmuokı cevresındekı kızlar vs yada sevglısı olmayan arkdslrı var etkılenıır ıster ıstemez dıyrm :(

sen gitme dedin o sana nasıl cevp verdi canm.diretti mi? seni yumuşatmaya mı calıştı

ya dıretmedı ama arkdsları demıs sen sevglınden ızın mı alıosun ıste vs hanı erkek mıuhabbetı varya bıde gercekten aıle dostu bı abı vardı aralarında onuda kıramadı sımdı tatılde konustuk vs gayet ıyıyız ama benım burda ıcım ıcımı yıyo geldıgı zaman kesın ona dıcem naptın dıe onun burnundan getrcem bunu yapmak ıstmıyrm yoksa benden uzaklsır :(

ya tatile göndermedin diye kendini suclu hissetme gitmeyiversin ne var:1: hep bi erkegin arkadaslarıyla tatile gitmesi fln tehlikeli işler bunlar:1: bence hiiiiç suçluluk duyma en doğrusunu yapmışsın.bende öyle yapardım:62::62::60::60::60:

yaz gelmeden tatile gitti seninki yanii.bende sevgilimi göndermiştim askere gitmeden 1 hafta önce ama ozmnlar cok karşmıodumda gitti.şimdi göndermem kii bnden bunu istemez sanırım istersede fena kavga ederis :19: seni anlıyorum buyüzdenn.kıskançlık takıntılı olmak ayrı bişey.bende kurtulmak cok istiyorum hem kendimi hemde onu yıpranıyorum.:97:

ya dıretmedı ama arkdsları demıs sen sevglınden ızın mı alıosun ıste vs hanı erkek mıuhabbetı varya bıde gercekten aıle dostu bı abı vardı aralarında onuda kıramadı sımdı tatılde konustuk vs gayet ıyıyız ama benım burda ıcım ıcımı yıyo geldıgı zaman kesın ona dıcem naptın dıe onun burnundan getrcem bunu yapmak ıstmıyrm yoksa benden uzaklsır :(

bence hiç sorma madem gitmiş.için içini yesin ama tek sey sorma.zaten o dökülcektir :1:

tamm ama gıttı ıstte suan tatılde sorunda o ya ama aradı kac kez aşkım ozledım senı ben dıyo

ya tatile göndermedin diye kendini suclu hissetme gitmeyiversin ne var:1: hep bi erkegin arkadaslarıyla tatile gitmesi fln tehlikeli işler bunlar:1: bence hiiiiç suçluluk duyma en doğrusunu yapmışsın.bende öyle yapardım:62::62::60::60::60:

gitmiş bile cocuuk.. aynen öyle gerçi sevgilisi sonuçta gitme diosa gitmicek.ayrı ayrı takılıncaksa laf dinlemicekse neden hayatında halaa.

tamm ama gıttı ıstte suan tatılde sorunda o ya ama aradı kac kez aşkım ozledım senı ben dıyo

neyse buda bişeydir seni bırakmıyosa oraya gidip.aramış gönlünü etmeyede calışıyo. boşver en iyisi ama başı boş bırakma erkek milleti bu :19:

yaz gelmeden tatile gitti seninki yanii.bende sevgilimi göndermiştim askere gitmeden 1 hafta önce ama ozmnlar cok karşmıodumda gitti.şimdi göndermem kii bnden bunu istemez sanırım istersede fena kavga ederis :19: seni anlıyorum buyüzdenn.kıskançlık takıntılı olmak ayrı bişey.bende kurtulmak cok istiyorum hem kendimi hemde onu yıpranıyorum.:97:

evet ama ben son 1 aydır boleyım bana dıokı eskı senı ıstyrm dıo sonucta ıkımızde sevıyoruz guzel zaman gecıryoz bole kıskanclıklar yapar yıpratıosun dıo oooff kendı kendımı terapı etmelıyım onu kaybedemem

senin istemediğini bile bile gtti demek.ama belliki ihmal etmiyo seni.sen cok üstüne gitme.o arasın onun aramasını sana tavrını fln ölç.eger içinde bi kuşku yoksa uzatmayada gerek yok demektir.benimde basıma gelmişti yeni cıktıgımız sıralarda tavır yaptım trip yaptım fln unutuldu gitti bişe yapsaydı cıkardı kokusu.sende öyle düşün..

canım şöyle düşün bir de kendini onun yerine koy
sen sevgiline sadık mısın ? cevabın evetse sevgilinin sana böyle tavırlarda bulunması canını sıkmazmı?
seni ondan soğutmaz mı?
kıskançlık çok zararlı birşey
tabi dozunda olursa iyidir sadece

aynı olay benim de başıma gelmişti
eski erkek arkadaşım bodrumdaydı ve ben ona aynen şunu dedim
istediğini yapabilirsin git kızlarla gez dolaş benim için sorun yok
çünkü biliyordum yapmayacağını
oda aynen şöyle dedi sen varken benim gözüm senden başkasını görür mü ?
ve yapmadığını da biliyordum
bu konularda erkeklerinde huyuna gideceksin ki inat yapmasın
sen inatla şunu yapma bunu yapma şuraya gitmez gezme tozma dersen
erkeklik gururu yapar seni sevsede inadına istemediğin şeyleri yapar

kendini rahatlat
o seni seviyor !!!
başkasına bakmaz !

neyse buda bişeydir seni bırakmıyosa oraya gidip.aramış gönlünü etmeyede calışıyo. boşver en iyisi ama başı boş bırakma erkek milleti bu :19:

:)) buda bısey evet aramadım ben hıc msjda atmıyrm o arıo sıkmıym dedım yemek yıyorum uyucm aşkım vs dıo yol tutmus bıraz berbatım dıo sesınden de anlşılıo yalan sölemez ama yınede kız mılletı ıste ılla bısey arıcam ısın altında allahtan hava soguk denızede gıermıol:)

Back
X