• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlığımı aşamıyorum beraber konuşarak aşalım lütfen:(

:)) buda bısey evet aramadım ben hıc msjda atmıyrm o arıo sıkmıym dedım yemek yıyorum uyucm aşkım vs dıo yol tutmus bıraz berbatım dıo sesınden de anlşılıo yalan sölemez ama yınede kız mılletı ıste ılla bısey arıcam ısın altında allahtan hava soguk denızede gıermıol:)

evet buda var yani bu havada neden gittiki yazı beklemedi tatil için

şimdi aradı olaya bak:) bısey demedı tabıkıde sadece güneşlenmıs oadr onu söledı hep arıcam senı dedı oday a bırakıomus telını

canım şöyle düşün bir de kendini onun yerine koy
sen sevgiline sadık mısın ? cevabın evetse sevgilinin sana böyle tavırlarda bulunması canını sıkmazmı?
seni ondan soğutmaz mı?
kıskançlık çok zararlı birşey
tabi dozunda olursa iyidir sadece

aynı olay benim de başıma gelmişti
eski erkek arkadaşım bodrumdaydı ve ben ona aynen şunu dedim
istediğini yapabilirsin git kızlarla gez dolaş benim için sorun yok
çünkü biliyordum yapmayacağını
oda aynen şöyle dedi sen varken benim gözüm senden başkasını görür mü ?
ve yapmadığını da biliyordum
bu konularda erkeklerinde huyuna gideceksin ki inat yapmasın
sen inatla şunu yapma bunu yapma şuraya gitmez gezme tozma dersen
erkeklik gururu yapar seni sevsede inadına istemediğin şeyleri yapar

kendini rahatlat
o seni seviyor !!!
başkasına bakmaz !

evet ınat yapmayı cok sevıyo

benm sevgilimde istemedim bişeyi yaparken sürekli arar beni kontrol eder sinirli miyim triplimiyim diye.seninkide aynı :1:

benm sevgilimde istemedim bişeyi yaparken sürekli arar beni kontrol eder sinirli miyim triplimiyim diye.seninkide aynı :1:

aynen aynen ama tripli deglım suan ona cok nazık ve anlayşlı davranıyrm hıı guneslenıomusn tamm aşkım ne yedın aşkım vs dedım:) hanı hıc kıskanma belırtısı gostermedım oda bısey demedı suyuma gtıı arıcam sureklı aşkım senı dedı

ben de senin gibiyim canm bunun bi çözümü yok mu.hadi tatil geçti gitti diyelim ama kıskançlığın yine devam edecek.önemli olan tatilin bitmesi deil kıskançlığı aşabilmen.ben bunu aşamıyorum yardım edin ne olr:(

ben de senin gibiyim canm bunun bi çözümü yok mu.hadi tatil geçti gitti diyelim ama kıskançlığın yine devam edecek.önemli olan tatilin bitmesi deil kıskançlığı aşabilmen.ben bunu aşamıyorum yardım edin ne olr:(

şöyle dusnuyrm eger ona kıskanclık yaparak herseyden bunaltrsam bu sefer benden uzaklaşcak onu kaybetmek ıstemem buna dayanamam o yuzden ıcıme atıcam bunu aşmaya çalıscam bu aptal kıskanclk yuzunden onu kaybedemem bunu dusun en başta

Sen sevgiline güveniyorsan gerisi bence önemsiz.. Boşa kuruntu yapıyor, onu da boğuyorsun..

Kendinden pay biç. Herşeyine karışsa, sürekli arasa, kontrol etse seni, kırılmaz mısın? Güvensizliği seni üzmez mi? Ve sonuç olarak soğumaz mısın ondan?

Bırak istediği yere gitsin, istediğini yapsın. İlişki yaşamak herşeye karışmak değildir. O tatilini yaparken sen de rahatla biraz. Birazcık çabayla bu halini değiştirebilirsin. Telefondan uzak durmakla başlayabilirsin, kendine başka ilgi alanları yarat. Yapmaktan hoşlandığın şeylere yönel bence. Gör bak herşey değişecek!!

Sen sevgiline güveniyorsan gerisi bence önemsiz.. Boşa kuruntu yapıyor, onu da boğuyorsun..

Kendinden pay biç. Herşeyine karışsa, sürekli arasa, kontrol etse seni, kırılmaz mısın? Güvensizliği seni üzmez mi? Ve sonuç olarak soğumaz mısın ondan?

Bırak istediği yere gitsin, istediğini yapsın. İlişki yaşamak herşeye karışmak değildir. O tatilini yaparken sen de rahatla biraz. Birazcık çabayla bu halini değiştirebilirsin. Telefondan uzak durmakla başlayabilirsin, kendine başka ilgi alanları yarat. Yapmaktan hoşlandığın şeylere yönel bence. Gör bak herşey değişecek!!
sabah oona karsı cok sınırlıydım tavırlıydım gerckten msj atıyodm arada bı sonra atmadım dedım kafsını dınlesın bu sefer benı arayıp neden msj atmadın dedı uyumusum kızlar telde sarjı bıtmıs 5 kez aramıs nerdeydn demeye başladı evdydım dedım sonra tamm dedı ve 3 4 kez aradı arkdsları gece klbune gtmıs o gtmemeıs sımdı aradı cok yorgunum ve keske sensız gelmesydım aşkm bı rahtsızm dedı zzaten gunesten yandım cok ısteksızm dedı uyucam ddı bende sana guvenıyrm keske gtseydn aşkm dedım oda kızlar olcak dans etcem orda yanlıs dusunceksın dedı gıtmedım ıcımden gelmedı dedı şok oldm ınanın hiç sıkmadım bugn onu anlayıslı davrandım kızlar sızlere teskkr ederım yaa :3:

aynı sorun bendede var eşimi çok kıskanıyorum evlenmeden önce o beni kıskanırdı ben onu pek umursamazdım :24: evlendikten sonra çok değiştim herşeyini kıskanır oldum bi kızla konuşsa işe giderken güzel giyinse özense parfüm sürse:1: kimseyle akrabası bile olsa fazla samimi olmasını , tlfnda bile görüşmesini istemiyorum bazen kız numaralarını çaktırmadan tlfndan siliyorum :27: birlikte gezerken yoldan gecen bi kızı incelese hemen farkedip olay çıkarıyorum tahammül edemiyorum sadece benle ilgilensin istiyorum biyere gidecek olsa orda yaşıtı bi kız varsa kendine daha çok özeniyo bende kızyorum çok kıskançsın diyor ben artık onu kıskanmak istemiyorum :33: bugün yine süslendi gitti hiç bişe demicem artık kendini bişe sanıyo:37: bence sende kıskansanda belli etme ben bide öyle deneyeceğim:64:

bende çok kıskancım üstüne çok gittim çok kıskandım son bir-iki aydır bende böyle kıskançlık yapıyorum neden böyleyim ben anlamadım önceden böyle değildim kavga etmedik de tartıştık sanırım ayrılacak kesin benden onu çok seviyorum bana dediki böyle yaparak yıpratıyorsun ilişkimizi dedi eğer sen benden sıkıldıysan sen bitir dedi sonrada birşey konuşmadık ne olacak bilmiyorum sonu:43:

ay kudurcam ben galıba snırım ıyıce tavan yaptı moralım bozuldu:( erkek ardsmı sevyrm oda benı bana herseyı alr heryere gotrur ılgı vs desen gunde 10 kez arar ama benım yakın arkdsım var yanı eskıden cok yakındık artık esksı gıbı deglız ama hala yanımda gelır konsuruz bılmem ne kızdan sogumamında nedenı kardesmle gıttıgmız bır yaz tatlnde onun kankasının cıktgını elınden aldı!! her neyse okadrda guzel degıl ama cok namusluym dııye gecınır neyse bende yanmızda geldgınde sınır oluyrm erkek arkdısm ona sorular soruyo bılmem ne ay nası snırım bozuluo dun kavga ettık bana guven dıyıp dıyp duruo ha gelsın bıde ıcıme anltısn yok yanı kızla konustukca snırım tavan yapıo yaa napım ne edıyım bılmıyrm bıde kız kendnı ovuyo bılmm ne gıt de dıyemem bu sefer dıcekler arkds ortamında bunların kavgalrı bu kız yuzunden ıcımı ıcmı yıyo .bugun erkek arkdısmla berbardık gezdık eglendık vvs bu lanet facbookna gırdm başka bı kız eklmıs bunu 10tane ortak arkds var aradım kım bu dedm kızıda gormdm ben tanmıyrm dedı cıkaramadım yanı dedı( dısarda cunku) bende ıstgı reddettım ya hergun 1 kız slıyorum ya bu kızlar aranıyomu ya ıkı gun once bı kız arkdsmıznyanındydı slm verdık kız o aksm eklemıs benımkını ya nası snırım bozuldu napım napım kudurdum yaa

1.Bu adam daha önce seni aldattı mı?
2. Şüphelendiğin bir olay oldu mu?
3.Garip cümleler sarfetti mi?
4.Mesajını kaçırdı mı?
5.Sakladığı bir şeyi bariz hissettin mi?
Bu soruların cevapları evetse o zaman kıskan. Ama sevgilin , tlfon konuşmasında güzel şeyler söylemiş. Keşke gelmeseydim demiş konuşmuş güzel güzel. Sen daha ne aranıyorsun ki? Bu ne güvensizlik yahu? Bu adam bu güvensizliği hakedecek bir şey yaptı mı ki?

içini karartmak istemem ama erkekler beraber tatile gittiklerinde neler yaptıkları malum...
ben yollamam. zaten bana böyle bir soruyla dahi gelemez, bilir istemeyeceğimi. gerçi gitmek de istemez, neler döndüğünü ne amaçlarla gidildiğini biliyor çünkü...
kıskanç mıyım diye sorarsan herkes kadar diyebilirim aşırı kıskançlığım yoktur. Zaten kıskanmamı gerektirecek hareketlerde bulunmuyo kuzusum :69: o da kıskanır ama asla söylemez yüzüme.. tam dozunda hissettirir ama dillendirmez. bu konuda iyi anlaşıyoruz:70::90::90:

o sorunu aştık yaa ama malesef bugun bu hafta olanlar ay ben mı abartyrm bu facebookunu kapatsam hıc allahım yaa galıba cıldırıyorm

1.Bu adam daha önce seni aldattı mı?
2. Şüphelendiğin bir olay oldu mu?
3.Garip cümleler sarfetti mi?
4.Mesajını kaçırdı mı?
5.Sakladığı bir şeyi bariz hissettin mi?
Bu soruların cevapları evetse o zaman kıskan. Ama sevgilin , tlfon konuşmasında güzel şeyler söylemiş. Keşke gelmeseydim demiş konuşmuş güzel güzel. Sen daha ne aranıyorsun ki? Bu ne güvensizlik yahu? Bu adam bu güvensizliği hakedecek bir şey yaptı mı ki?

hayır aldatmadı benım bıldgm ama suphelenck bısey oldu ozmanda onlar benım aıle dostum yanlarında cok samımı olmayalım dedıkoducular dedı okadar heryrde samımıyız ama bu facbook vs napcam benn yaa hatta kızlarla cok ıyı arası kımseyı kırmaz konsur ama bu kızlarda hemen faceden eklemıs yaa ne rahatlıktır yaa

napcam ben yaa allahım sınırden catlıcam bı kız yıne eklemıs bugun ya bu kızları erkek arkdsım gercekten tanıyomu hergun 2 kız eklıo red edıyrm artık sınır oldum yaa ne dıcem ben allahım yaa ne sacmlık bu kadar kızla tanısıyomu ozman ben boku yedım yanı yaa nası moralm bozuldu ya:((

Back
X