Kıskançlığın dozu nedir?

mervemert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
205
1
46
Denizli
Ben çok kıskancım, eşimi çok kıskanıyorum heran tepki göstermek istiyorum bazende kendimi tutmaya çalışıyorum biliyorum ki erkekler çok kıskanılırsa boğulur.
Kıskanç oldugumu artık eşimde biliyor zaten bazen kıskandıgım anda dalgaya vuruyormuş gibi yapıyorum tabi inanmıyor ama olsun :1:
Eşimizde hangi anlarda kıskanıyoruz ben bunu merak ediyorum.

Bende eşimi çok kıskanırım ama eşim benim kıskanmama fırsat mermeyecek kadar düzgün davranışlar sergiliyor.kıskanmaya pek fırsat olmuyor.Zaten 7 24 beraberiz aynı işyerindeyizde

Benimki kıskanılacak davranışta bulunmuyor ama ben saçma sapan şeylerden nadir de olsa kıskanabiliyorum. Bir şey onu çok eğlendiriyorsa kıskanıyorum benle eğlensin diye. :37: Dizilerinden, bilgisayarından vs. :37: Tabi hafif kıskançlık, yok benle ilgilen şöyle yap böyle yap gibi ona yansıtacağım şekilde değil. Ona yansıtmam, yansıtıyorsam da espri mahiyetinde trip atarım benle ilgilen diye. Ayda yılda bir... Seni rahatsız etmesi gereken şeylerde bulunmuyorsa ona yansıtmamalısın. Bunaltır insanı.

canlarım aşırı yakınlık tez ayrılık getirir bunu unutmayın, mesela ben ve eşim aynı firmanın farklı binalarında calısıyoruz ve ogle yemeklerinde mumkun oldugunca farklı zamanlarda gitmeye calısırız, ama bazende yemekde denk geldigimizde olur. yani sadece
akşamları gorusme şansımız oluyor. Bu yuzden dogal olarak ondan ilgi bekler ve gosteririrm. mesela beraber dolaşırken daima
elimi sıkı sıkı tutar hatta bu sayede 2-3 kez buzda kaymamı bile o önledi, tek olsam kesin çömleği kırardım. Ayrıca kafeye oturdugumuzda biz bayanlar olarak genelde cevremizdeki bayanları suzeriz erkeklerde suzer ama benimkisi sadece beni süzer.
Buna bazen sinir oluyorum ama ne yaparsınız öyle işde. Ama hafta sonları haftada bir gun dışarı cıkartırım kendisini, ben temizlik
yapana dek gelme der, hani köpeği çişe cıkartır gibi salarım sokaga, gitsin dolaşsın,arkadaşları varsa ugrasın, ne yaparsa yapsın
evde ayak altımda olmasın diye. Bu arada onu aramam, zaten o en az 1 kez arar, nabersin diye, birde dönerken arar alıncak varmı
diye o kadar. genelde akşam 5-6 civarı temizlik biter, yemek sonrası ise hava guzel olursa dolaşmaya cıkarız.

Şimdi senin kıskanclıgına sebep olacak bir durumunu daha evvel gozledin mi, mesaj yakalama felan, yada kızları kesme. Yoksa
seninkisi onun bunun lafına inanıp boş kuruntuluk mı ?

Ben çok kıskancım, eşimi çok kıskanıyorum heran tepki göstermek istiyorum bazende kendimi tutmaya çalışıyorum biliyorum ki erkekler çok kıskanılırsa boğulur.
Kıskanç oldugumu artık eşimde biliyor zaten bazen kıskandıgım anda dalgaya vuruyormuş gibi yapıyorum tabi inanmıyor ama olsun :1:
Eşimizde hangi anlarda kıskanıyoruz ben bunu merak ediyorum.

bende aşırı kıskançtım. :) hatta bütün şifrelerini alıp bütün kız arkdaslarını sildiğimi bilirim:))))))))))) annesinden babasından bile kıskandığım olmuştur:) neden o telefon mesgul okadar çok konustun birazda beni arasaydın diye:))))))))))
yaDa erkek arkadaslarıyla dışarı çık diye ben derdim ama çıkıncada onlarla gülüp eğlenio diye kıskanırduım:1: Allahm sinir ederdim... Ama daha yeni yeni geçti bunlar arasıra yine olmuo değil ama enazından kavga etmiyorum şirinlik yaparak kedi gibi süzülüerek söylüyorum :1:

Benim eşiminde kıskanılacak bir hareketi yok çok şükür huyuma göre gider hep beni üzmez ama ben kıskancım :50:
parfüm bile sıktıgında canım sıkılabiliyor başkalarına da güzel kokacak diye sonra bende sıkıyorum ne olacak diye düşünüyorum geçer gibi oluyor.

Benim eşiminde kıskanılacak bir hareketi yok çok şükür huyuma göre gider hep beni üzmez ama ben kıskancım :50:
parfüm bile sıktıgında canım sıkılabiliyor başkalarına da güzel kokacak diye sonra bende sıkıyorum ne olacak diye düşünüyorum geçer gibi oluyor.

Canım o kadar takma o zaman .kendine hayatı zindan etme

canlarım aşırı yakınlık tez ayrılık getirir bunu unutmayın, mesela ben ve eşim aynı firmanın farklı binalarında calısıyoruz ve ogle yemeklerinde mumkun oldugunca farklı zamanlarda gitmeye calısırız, ama bazende yemekde denk geldigimizde olur. yani sadece
akşamları gorusme şansımız oluyor. Bu yuzden dogal olarak ondan ilgi bekler ve gosteririrm. mesela beraber dolaşırken daima
elimi sıkı sıkı tutar hatta bu sayede 2-3 kez buzda kaymamı bile o önledi, tek olsam kesin çömleği kırardım. Ayrıca kafeye oturdugumuzda biz bayanlar olarak genelde cevremizdeki bayanları suzeriz erkeklerde suzer ama benimkisi sadece beni süzer.
Buna bazen sinir oluyorum ama ne yaparsınız öyle işde. Ama hafta sonları haftada bir gun dışarı cıkartırım kendisini, ben temizlik
yapana dek gelme der, hani köpeği çişe cıkartır gibi salarım sokaga, gitsin dolaşsın,arkadaşları varsa ugrasın, ne yaparsa yapsın
evde ayak altımda olmasın diye. Bu arada onu aramam, zaten o en az 1 kez arar, nabersin diye, birde dönerken arar alıncak varmı
diye o kadar. genelde akşam 5-6 civarı temizlik biter, yemek sonrası ise hava guzel olursa dolaşmaya cıkarız.

Şimdi senin kıskanclıgına sebep olacak bir durumunu daha evvel gozledin mi, mesaj yakalama felan, yada kızları kesme. Yoksa
seninkisi onun bunun lafına inanıp boş kuruntuluk mı ?

Ben eşimi dışarı göndermemki bana yardım eder .Gerçi yardım ede ede her işime karışır oldu ama olsun benim canım kocam hep yanımda olsun .

Son düzenleme:
Bir dozu var mı bilmiyorum ama bende kıskanılmaktan pek haz etmiyorum, başkasının yapmasını istemediğin bir şeyi sende yapmayacaksın benim ilkem budur, sevgilime de söylerim hep, erkekli bir ortam da olmamdan rahatsız mı oluyorsun? O zaman sende derhal işinden ayrıl, zira 4 bayan içinde tek erkesin, öyle aktiviteleri falan da unut ben anlamam müdürünün mecburi koşmasından diyorum susuyor, bunları kıskançlıktan değil bana karşı olan bakış açısından dolayı yapıyorum, o da biliyor zaten kıskanmadığımı hatta söylüyorum da, bu anlattıkların bana göre çok normel şeyler, ama bana olmaması gerektiğini söylüyorsan doğal olarak sende yapamazsın diyorum. Onun tarafından çok şükür bugüne kadar bir hayal kırıklığına uğramadım, ben kıskanmam kolay kolay ama o maşallah beni uçan kuştan kıskanacak boyuttaydı, yani normal olan şeyler bile anormal gelirdi ona.

Ta ki kendi başına gelip te benim gazabıma uğrayınca anladı abarttığını. :ssz:

Son düzenleme:
Selam
Eslerimizinde otokontrol sistemleri ve kendi kabuklarinda dunyalari var.asiri kiskanc insanin kendisine olan guveninin oldugunu sanmiyorum.zaten yapan adam genelde gizli yapiyor uluorta senin oldugun yerde o amacla bakmaz.hem bayanlarda erkeklere bakiyor goz kaynazmi hic olur yani.hem onlar bizi es yapmis namusu saymis bukadarda hafifr alip herkesi kendi tahtimizin ortagi saymayalim.olmicak isi aklina sokarsin sana diyim bukonuda cok bosanan var.ne kadar ayari tutturursak okadar dengeli dunyamiz olur.ben kiskanmammi kiskanirim ama herseyin ayari var.bazi kadinlar gercekten etraf bilmeden ucuzca esinin kolunu cimdikleyip masadan kaldirmalar ..otobuste otarafa oturma yolda surdan gec demeler gozunu oyarim felan avam seyler.kaliteli kadin azcik kendine ve esine guvenir sikmz .gevsetin demiyorumda cokda sikinca kotu oluyor sonucu

Back
X