Teşekkür ederim.bilmiyorum napacağmı.benden önce hiçbir sevgilisini kıskanmamış erkek arkadaşlarına bile karışmamış ama sen farklısın diyo bende anlamıyorum ama seni çok kıskanıyorum diyo.bunu mantıklı ve onu kırmıycak şekilde nasıl konuşabilirim.bilyosun sen herkesten farklısın benim içn ama insanın bi kız arkadaşa ihtyacı olyo seninle yaşadıklarımı anlatmak paylaşmak istiyorum birileriyle falan desem
Teşekkür ederim haklısınız bu konuda net olmalıyım ve konuşmalıyım artık nolcaksa olsun seviyorum ama bu konular gerçkten canımı sıkıyor.
çok teşekkür ederim sayenizde kararlı olabildim :) inşallah hayırlısı olur.rica ederim... kesinlikle net olmalısınız bu kadar üstünüzde hükmedememeli sizinde bir birey olduğunuzu kendi hayatınızın da olması gerektğini hatırlatın ona konuşarak çözebilirsiniz diye düşünüyorum... hakkınızda hayırlısı olsun cnm
Merhabalar.sizinle sevgilimin kıskançlığını paylaşmak istyorum ne yapacağmı bilemiyorum artık..askerden geleli 1 ay oldu askerdeykende hep tartıştık ve telefonumla ilgli sorunlar çıkınca yeni hat alıp göndermişti numaranı kız arkadaşlarna ble verme gelince zaten orda olcam herşeye müdahale edebilcem dedi ama hala aynı.kız arkadaşım ki en yakınım, dostum ona ble veremyorm numaramı.aslında verdm o da mesaj attı ama sevglme annmglden almş mesaj attı cevap vereblrmym dedm hemen kızdı trip attı nedenini soruyorum iyi mesaj at napyosun yap dye kızıyo.napcam blmyorm ona mecbur söylyorum çnkü online işlemlerden görştğm numaralara bakabilir.yardım edin nasıl ikna ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?