- Konu Sahibi nazlikiz22
-
merhaba kızlar bi sorunum var gercekten sorunmu ben mı buyutuyorum bılmıorum sevgilimle 5 yıldır beraberız suan üniversite okuyo ve part tıme bi işe basladı. Başlarda sadece bir markette tek olacagını soyledıler ama bugun ogrendım iki kişi varmıs. KAsiyer olan bır kız ve sevgılım bunu bana soleyınce kan beynıme sıcradı. Ne demek ya haftanın 4 gunu full o kızla beraber çalısıcak dıer 3 gunu okulu var ve sadece 1 gun gorusebılcez benımle bıle sadece bı kac saat gorusurken calısan kızla daha cok gorusucek bu nedır ya ayn ortamda bı kızla o kadar saat çalısması benı delı edıyo sabahtan berı işi bırakmasını soyluyorum dinlemıyo ihtıyacı oldugunu savunuyo kendımıde rahatlatamıyorum mesaj atmayınca aklıma bın bır turlu seyler gelıyo napıyo acaba vs tarzında aksamada gorusucez ama bıseylerın olcagını sanmıyorum ne yapmam lazım kızlar kendımı rahatlatmalımıyım iş konusunda ısrarcımı olmalıyım
İçte oluşan o huzursuzluğu anlarım da sevgilim bana ihtiyacım varken hayır kıskanıyorum olmaz işten çık dese
"ozaman bana para veeeer" derim
İçte oluşan o huzursuzluğu anlarım da sevgilim bana ihtiyacım varken hayır kıskanıyorum olmaz işten çık dese
"ozaman bana para veeeer" derim
güldürdün beni rainbowama daha kıskanclıkla nasıl basa cıkacagımı ogrenemedım saçma bı sebep belkı kıskanclık ıcın ama guvensem bıle ıcımdekı huzursuzluk gıtmıyo nasıl davranacagımı sevgılıme karsı bı turlu bılemıyorum bı kac saat sonra konusucaz baya bı sınırlendı bana ben nasıl tepkı versem bılemedım
bende tedirgin olurdum açıkcası..şu devirde iş bulmuşum çlışıyorum ama sevgilim çokm kıskandım çık o işten diyor..oldu balım demem herhalde..
hani kıskançlık nedeniyle sevgililerinin,eşlerinin çalışmasını istemeyen erkekler var ya onlardan bir farkı yok bu durumun da.
sonra da hem parayı alır, hem de işime devam ederim
inan şu an en güzel günlerinizi yaşıyosunuz.bizim okul bitti çalışmaya başladık farklı illerdeyiz ve son 3 aydır görüşemiyoruz telefon ve msn msnde bile görüşemediğimiz oluyo.ama önemli olan birbirinize güveniniz.
o zaman evde otursun köşe yastığı gibi perdeleride kapa ki kimse görmesin kızlarla konuşmasın olurmu öle bişey ya.bu yaptığın kıskançlık değil bencillik çünkü.birazcık mantıklı düşün canım
ya ileride tabiki çalıscak ıs arkadasları olcak kadın erkek karısık olcak bunun tabıkı farkındayım ama bole iki kişi olunca tereddüte dusuyorum
Bak bu tür ayrıntılar ilişkiyi çok yıpratıyo. İçten yine huzursuz olacaksan ol ama ona eğer "hayır ya olmaz, kıskanıyorum, rahatsız oluyorum ben mi önemliyim işin mi ya!!" dersen sana "ihtiyacım var, keyfimden çalışmıyorum saçmalama bi'kadın!!!" der sen de gelir buraya "beni hiç takmadı bile, değerim bu kadarmış" dersinOkuyunca da tuhaf gelmedi mi?
"bitanem haklısın, ne biliyim kıskandım galiba :)" de geç bunun önüne geçemezsin çünkü böyle şeylerde destek olmak + kıskanç gözükmemek herzaman artı puan sana olan hayranlığı, saygısı artar. Düşünsene senin ailenin durumu kötü işinden çok memnunsun ama sevgilin "olmaz!!" diye diretiyo nasıl bunalırsın
Ben napıyım adam tiyatro kursuna gidiyo, ne rolü yaptıkları belli değil. Bi'gün kursu basmayı düşündüm şimdi
Of okadar parayı napıcaz yeaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?