Böyle yazınca ilişkimi getirdim bi'gözümün önüne
Benim özgüvenim baya yerindedir ben genelde kıskançlığı şirinlik olsun hoşuna gitsin diye yaparım.
Ama gel gör ki bazen bi'atmosfer oluyo ve ben kıskanıyorum kıskanmakta değil aslında huzursuz oluyorum.
Kızın güzel ve çirkin olması farketmiyo. Kızın verdiği elektrik önemli.
Mesela üniversite bitmeden önce bi'kız vardı yani tipi değil onu biliyorum ama kız resmen yanımda öyle bi'bakıyodu ki konuşurken ben bile okadar uzun uzun anlamlı bakmıyorumdur adama. Hal böyle olunca tavırlarım değişiyo ister istemez.
Oyüzden olay güzel, çirkin değil. Bazen beni sollayacak kızlarda oluyo hani benim kız halimle fıstık gibi bulduğum ama zerre kıskanmıyorum.
Konu başlığına gelince bence ikisinden de azar azar var.
hakikatten kıskanılmak erkeklerin hoşuna gidiyo:26: :26:
Senin gitmiyo mu şahsen benim gidiyo
Ama kıskanmak derken onla görüşme, bunu giyme diye abuk şeyler değil.
Hani şu biraz suratından anladığımız kıskançlıklar tatlı tatlı.
Diğer türlü işkence gibi bi'şey oluyo zaten
çok uç boyutlardaki kıskançlıkların öz güven eksikliğinden kaynaklandığı söylenebilir, belki. ama bence kıskançlık ilişkinin başında en üst düzeyde olur gittikçe azalır. karşındakine ve ilişkine güvenmeye çalışıyorsun ki bu başlarda çok da kolay olmaz, bir süre kıskançlık krizleri yaşanır bu çok normal fakat ilişki oturunca o krizler yerini tatlı kıskançlıklara bırakır daha küçük, daha sevimlidoğanın kanunu bu. hangi kadın erkeğinin yanında başka bir kadın görmek ister ki? ya da başka bir kadınla konuşmasını? erkekler de aynı şekilde kıskançlar bence ama biz kadınlar daha dikkatli davranıyoruz o yüzden adamların krizlere girmesine gerek kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?