Kıskançlık değil ama içten içe canım sıkıldı

Ben 3 ay önce bebeğimi kaybettim .
Kaybımın 2. Ayında ablamın hamıle oldugunu öprendim .
İnan içimden azcık bir kıskançlık geçmedi nasıl sevdınım .
Doğarsa yerı bende ayrı olur bebeğim gibi severim dedim .
Rabbım bana tekrar nasip etti bir evlat ama bu sefer ablam kaybetti bebeğini .
Oda kendi kaybını hiç düşünmeden benımle sevındı .
Ne o bana bebeğim var derken çekindi ne ben .

Saçma sapan şeyler düşünmeyin .

İyi geceler hanımlar 6 aylık hamileyim ilk bebeğime nasipse,bugün öğrendik ki eltimde 3 aylık hamileymiş daha yeni söylediler 11 yaşlarında bir kızları daha var ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:) 11 yıldır neyi beklediniz demek geldi içimden tabi ama sonuçta beni ilgilendirmez derdimi paylaşmak istedim
Yaradan ol demeden tırnağını dahi yapamayacağımız bebek için aynı zamana getirdi demeniz tuhaf olmuş. Allah vermese ne siz ne de o çocuk sahibi olabilirdi. Gerçekten dertsizsiniz demekki bunları kafaya taktığınıza göre.

Size sormalıydı, zaten cok basitti hamile kalmak, denk gelmiş demek ki ne güzel aynı yaşıt kuzen olacaklar. Kardeşimin kızıyla benim kızımın arasinda 2 ay bile yok. Ben çok sevinmiştim kızıma arkadaş geliyor diye.

Tek ilgi bana olmalı hırsı değil eltimlerle farklı şehirlerdeyiz kayınvalidemlerle aynı şehirdeyiz ister istemez ilgi bende daha çok olur yakın olma sebebiyle tek sıkıntım neden 11 yaşında çocuğu varken benimle aynı ana denk getirmesi

merak ettim cocugu kac yasindayken hamile kalsaydi normal karsilayacaktiniz?
Bunun bir optimumu varsa soyleyin biz de bilelim.

arkadaşın ya da ablan olsa böyle düşünür müydün !sevınır miydin.elti olunca işler değişiyor sanırım.

İyi geceler hanımlar 6 aylık hamileyim ilk bebeğime nasipse,bugün öğrendik ki eltimde 3 aylık hamileymiş daha yeni söylediler 11 yaşlarında bir kızları daha var ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:) 11 yıldır neyi beklediniz demek geldi içimden tabi ama sonuçta beni ilgilendirmez derdimi paylaşmak istedim

ay napsın kadıncağız ayol 9 ay ilişkiye mi girmesin :) ilahi..

ben seni anladım kıskanclık değil aslında sanki omu beni kıskandı diye bi düşünce olmuş olabilir. Başıma geldiğinden biliyorum :) bence gıcık bi durum o kadar sene niye beklediniz o zman değil mi

Bu mu dert allah aşkına. Ne beklediler bilemezsiniz size özenmiş bile olabilirler. Ya da zaten planlanmamiş bir gebelikti . ne güzel çocuğumla yaşıt kardeş gibi buyuyebilecegi birlikte kuduracaklari bir kuzeni olacak diye sevinebilirsiniz

Zaten rabbime mesajı veriyoruz hoooop hemen hamile kalıyoruz.
Saçma sapan konuşuyorsunuz. O işler fırt diye olmuyor hanımefendi. Hasetlenmeyin boşuna

Ya kıskançlık çok enteresan bir konu, mesela neden ben değilde o kadın... Tek fark atabilveği konu boyu uzun,, o kadar yaşından olgun gösteren Bi yüzü varki, zaten 6nyaş büyük... Ablası gibi duruyor resmen..

Gerçekten beni ilgilendiren bir durum yok bunun farkındayım sadece zamanlama çok manidar geldi kayınvalidemi tebrik etmek için aradım ses tonu üzgün geliyodu hiç sevinmemiş gibiydi konuyu değiştirdi ama ikisi yakın doğcak bakma sorumluluğu oluşcak ondan sanırım

Sevinmemiş gibiydi demek. Sevinmeyince de mutlu oldunuz mu ? Yaşasın sevinmemiş benimki ön planda olacak dediniz mi ? Ne gereksiz düşünceler ya. Belki kadının canı başka şeye sıkkındı. Belki sizle konuşmak istemedi. Hemen olayı buraya çekmek ciddi bir kıskançlık, haset gerektirir. Allah kolaylık versin. Umarım çocuğunuz sizin gibi yetişmez.

Back
X