Kıskançlık değil ama içten içe canım sıkıldı

Doğurmaya karar verince nereye başvuruyorduk?
Kardeşimle aramda 17 yaş var.
Bir arkadaşımın kardeşi de kendisinden 11 ay küçük. Kaza kurşunu oluyor öyle.
Kıskandığını düşünmüyorum zira eltiniz annelik duygusunu 11 yıl önce zaten tatmış:)

ben sizden haberli olarak yaptigini asla dusunmuyorum ay iyibariyle. aranizda 3 ay varsa sizin hamilelik haberinizi en erken siz 1,5 aylik hamileyken duymustur diye tahmin ediyorum. zaten insan kendi hamileligini ogrendiginde bile 1-1,5 aylik olmus oluyor bebek. sizi duydu ve 1,5 ay icinde hamile kalmasi falan cok dusuk bir ihtimal. tek bir ovulasyon doneminde denk gelmis olmasi lazim. cok dusuk bir ihtimal bosa kuruntu yapip kendinizi uzmeyin bence.

Homeostas sen misin kız nerelerdeydin ayol kaç senedir en son 2016da mıydı evlilik hazırlıkların vardı, üşüyen prenses arkadaşımız var şimdi senin geçtiğin yollardan geçen :halay:
Bebeğin de sağlıkla gelsin inşallah bu arada :anne: şaka maka sevdindim yahu seni gördüğüme
Evett benimm 2016 da evlendim şimdide çocuk bekliyorum nasipse kocamla uğraşmayı bıraktım eltiye falan geçtim artık:))

Eltim(ablam) benden yaşça büyük ve çok hanımefendi bir kadın yani şahsına kızdığım hiçbişey olmadı şu güne kadar farklı şehirlerdeyiz zaten,bu tamamen tek ben olmalıyım düşüncesinden kaynaklanıyo kendi tanımı koyabildim

Sen buna arka arkaya mı diyorsun biz eltimle 1 hafta arayla hamile kalmışız 🤪🤪ama ben erken doğurdum yarışı kazandım 🤩🤩🤩🤩

İyi geceler hanımlar 6 aylık hamileyim ilk bebeğime nasipse,bugün öğrendik ki eltimde 3 aylık hamileymiş daha yeni söylediler 11 yaşlarında bir kızları daha var ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:) 11 yıldır neyi beklediniz demek geldi içimden tabi ama sonuçta beni ilgilendirmez derdimi paylaşmak istedim
Ben de 5 senelik evliyim
5 senedir çoçuğum Olmadı
Son 3 senedir uğraşıyoruz olması için
Şimdi tüp bebek yaptırdık
Gelinimize denk geldi :)
Kıskandım mi şimdi onu
Bu kafalardan çıkın olur mu
11 yıllık ara varsa belki olmadı çocukları
Size ne istediği zaman kalır
Garipsiniz

Hislerini anliya biliyorum :)) ama yapilcak birsey yok ... cidden niye 11 sene bekleyipte sizinle ayni seneye denk getirmis :) ilginc :)
11 sene beklediyse olmamıştır normal yoldan
Çocuk bu nasıl denk gelsin ya
İstenince oluyor mu
Ne kadar önyargılısınız

hamilesiniz sizi üzmeyeyim de biraz haddinizi aşmıyor musunuz? sizden izin mi alacaklar?
hayır siz hamilesiniz diye sizi kıskanıp mı çocuk yaptıklarını düşünüyorsunuz?
11 yaşında çocuğu varmış kadının, bilir çocuğun zorluğunu ve eltiye hırs yapıp yapılmayacağını.

hem herkesin anası-babası kendine, her çocuk kendi ailesine özel.

benim çocuklarımla
görümcemin çocukları sıra ile doğdu.
2015-2016-2017-2018-2018
5 torun.
o kadar mutluyuz ki bu duruma, birlikte büyüyecekler diye.
kardeşimin kızı da benim ortancadan 2 ay küçük.
gelin-görümce birlikte hamilelik geçirdik, hiç batmadı :) her doğan bebek çok sevildi. her anne kıymet gördü. sağlıkla alın kucağınıza yavrunuzu. hamileliğinizi bol bol okuyarak geçirin ☺️

İyi geceler hanımlar 6 aylık hamileyim ilk bebeğime nasipse,bugün öğrendik ki eltimde 3 aylık hamileymiş daha yeni söylediler 11 yaşlarında bir kızları daha var ne bileyim benimle aynı anda denk getirmeleri biraz canımı sıktı nedenini bilmediğim bi şekilde kıskançlık değil desemde belkide kıskandım:) 11 yıldır neyi beklediniz demek geldi içimden tabi ama sonuçta beni ilgilendirmez derdimi paylaşmak istedim
Ben sizi anlıyorum.. Benim eltim de aynısını yaptı hatta benden önce hamile kaldı düştü o sonra ben kaldım tekrar kaldı o 12 yıl boyunca yapma girişiminde bile bulunmamış bence o sizi kıskanmış ilginin sizde toplanmasını istememiş tıpkı benim eltim gibi..

Eşimin kardeşiyle ard arda bebeklerimiz oldu. Çok samimi olmamamıza rağmen bebeğimin arkadaşı olucak diye çok sevinmiştim. Bir de çok bebek demek çok mutluluk demek. O hamile ilgisine mazhar olmadım çünkü doğuma yakın duyurduk biz, daha önce duyursaydık da ne olurdu hiç fikrim yok. Ve gün geldi o kardeş vefat etti o bebek de annesiz kaldı. Demem o ki böyle şeylere vakit harcayacak, böyle duygularla bünye yoracak kadar uzun değil hayat. Bebekler sağlıklı, anneler babalar başlarında olsun yeter. Kimse birine nazire olsun diye bebek yapmaz yapsa da ciddiye alınmaz bu durum.

11 sene beklediyse olmamıştır normal yoldan
Çocuk bu nasıl denk gelsin ya
İstenince oluyor mu
Ne kadar önyargılısınız
Hangi kelimemden yargiyi okudunuz? Bana göre ilginc. Konu sahibide insan onun hissettikleride normal.
Isteyince olmuyor mu? Herkes zorluk cekmiyor cocuk yaparken.

Ya tabiki nasip kısmet Allahın dediği olur ancak sitedeki kadınlarımız ne kadar iyi niyetli hayret ediyorum. Tabiki eltin senin hamile olduğunu öğrenince ne hikmetse 11 seneden sonra ikinci çocuğu düşünmüş!!Tamamen rakip psikolojisi bana kalırsa tüm ilginin senin çocuğuna kayacağını biliyor patlatmış ikinci çocuğu:))Soruyorum bu kıskançlık değil de nedir?

Ay inan senin gibi düşünen insanlara sinşr oluyorum .
Ne alakası varya isteyen istediği zaman gebe kalır .
Belki 11 yıldır istiyorlardı olmadı ..
ve denk geldi ikinizin hamileliği nolcak hamileyse anlamadım ..

Back
X