Kıskançlık-densiz amca

white chochlate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
99
109
93
Merhaba herkese hemen konumu anlatıp sizinde fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. 5 aylık bir ilişkim var henüz çok yeni erkek arkadasımı seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum bunu her fırsatta hissettirir saolsun. Sorunum erkek ardaşımın amcasının ona sosyal medyada kız arkadaş önermesi (sevgilimin sosyal medya hesabında ilişkisi var yazıyor) ve benim bunu kıskanmam erkek arkadaşımın hiçbir suçu günahı yok ama amcasının(amcası evlenip ayrılmış koca adam tek takılıyormuş) böyle kız önermesi fln beni çok rahatsız etti bende bunun acısını erkek arkadaşımdan çıkarıyorum siz olsaydınız benim gibi sırf densiz amca yüzünden sevgilinize tavır yapar mıydınız yoksa umursamaz mıydınız ? Şimdiden okuyup fikirlerini paylaşan herkese teşekkürler.

Sevgilinin tavirlarinda problem yoksa bosuna dert yaratma.
Gereksiz kiskancliklar yuzunden zamanla onu amcasinin onerdigi kizlara itebilirsin.

Sosyal medyayi kullanim amaci disinda kullanip izdivac programina cevirdik hakkaten.
Sevgilinden eminsen huysuzluk etme.Rahatsiz olmakta haklisin ama arayisa cikan amca sonucta.Bosver arasin yatsin.Nasilsa iliskinizi bile bile yapiyomus.Belki de ara bozmak istiyor?

Erkek arkadaşının tavırlarına bağlı. Erkek arkadaşın; amcasının tanıştırdığı kızlarla tanışıyorsa, o zaman tavrını koy. Hatta ayrıl...
Tanışmayıp, red ediyorsa: erkek arkadaşının fazla üstüne gitmene gerek yok. Tamam burnunu sürt.. Ama aşırıya kaçma..

valla canım sanırım ben amcasıyla konuşması için sevgilimi ikna ederdim. çok yersiz hareketler bunlar madem ilişkisi olduğunu biliyor:KK20:

Back
X