- 3 Aralık 2019
- 207
- -95
- 18
- 24
- Konu Sahibi Greensseyes
Bakın aralarında ne geçmiş tam olarak bilemeyiz,en iyi onlar bilir konuyu açan hanımefendiyle ben aynı yaştayım hatta ben daha bile büyük olabilirim ve benim hiç sevgilim olmadı bu yaşa kadar.Yani ben nasıl empati yapılır bilemem ama her insan sevgiye muhtaçtır.Kadın,erkek fark etmez.Ben zaten beyefendiyi savunmadım ama direkt "ayrıl" demek de bence kıskançlık gibi sevgilisi olmayanlar olanı da ayırıyor gibi oluyor.Biraz öyle yani.Ben günaha girmek istemiyorum.Yanlış akıl da vermek istemiyorum.Hanımefendi en iyi kararı kendisi verir.Biz de saygı duyarız.Biz sadece öneri verebiliriz.Hem herkes 2. bir şansı hak eder.Özellikle önceden küstüğümüz,kırıldığımız insanlar ... Sevgilisine de 2.bir şans vermesi gerektiğini düşünüyorum.Ve ben olsam verirdim.Herkes 2. bir şansı hak eder.Fıtrat diye diye böyle üç kuruşluk beyniyle kadına hükmedebileceğini zanneden, sevgi saygı nedir bilmeyen elin ruh hastası heriflerine taviz veren kadınlara akıl fikir diliyorum. Hangi sevgiye yazık olabilir Allah aşkına? Sevgiden kırılıyorlar gerçekten. Adam küfür ediyor, fıtrat, ılımlı yaklaş diyorsunuz. Aklınız yerinde mi?